Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...

Βίκυ Χατζηβασιλείου: Ρούχα από δεύτερο χέρι; Ποτέ!

Δεν φοράει ποτέ ρούχα από δεύτερο χέρι η Βίκυ...

Η ηθοποιός Εφη Παπαθεοδώρου είπε «αντίο» στον ΣΥΡΙΖΑ και στηρίζει Νέα Αριστερά

Είπε «αντίο» στον ΣΥΡΙΖΑ και στέκεται στο πλάι του...

Σάσα Μπάστα: Ποιους τσάκωσε ο φακός στα γενέθλια της τραγουδίστριας

Glamorous γενέθλια για τη Σάσα Μπάστα. Η γνωστή τραγουδίστρια...

Υπηρεσίες μασάζ με «αχ» και «βαχ»

Μασάζ με σεξτραδάκια

Δεν παρείχε μόνο υπηρεσίες… χαλάρωσης ένα κέντρο αισθητικής στη Λάρισα, αλλά έσπρωχνε στην πορνεία τις νεαρές κοπέλες που έπιαναν δουλειά σε αυτό, με σκοπό να ικανοποιεί τις «απαιτήσεις» των πελατών, οι οποίοι πλήρωναν όχι μόνο για μασάζ και θεραπείες, αλλά και για ερωτικές περιπτύξεις.

Συγκεκριμένα, η επιχείρηση που υποσχόταν υπηρεσίες χαλάρωσης και ευεξίας αποκλειστικά σε άνδρες και είχε την ταμπέλα του «κέντρου αισθητικής» βρέθηκε στο στόχαστρο των αστυνομικών έπειτα από φημολογίες που κυκλοφορούσαν στην περιοχή τις τελευταίες ημέρες. Συγκεκριμένα, ακουγόταν ότι το κέντρο αισθητικής προωθεί στην πορνεία τις εργαζόμενες, οι οποίες εκτός από μασάζ ήταν υποχρεωμένες να εκδίδονται στους πελάτες που πλήρωναν το ανάλογο αντίτιμο.

Έτσι, ένας αστυνομικός της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας έκλεισε τηλεφωνικά ραντεβού και το μεσημέρι της Τετάρτης εμφανίστηκε ως πελάτης στο κατάστημα που βρίσκεται στο κέντρο της πόλης, καταβάλλοντας 50 ευρώ, εκ των οποίων τα 30 ευρώ θα αφορούσαν τις υπηρεσίες μασάζ που όντως παρείχε το κέντρο και τα υπόλοιπα 20 ευρώ θα εισέπραττε η 26χρονη μασέζ για την ερωτική πράξη την οποία ζήτησε ο «πελάτης». Μάλιστα, το χαρτονόμισμα με το οποίο πλήρωσε προτού μπει στην αίθουσα είχε προσημειωθεί.

Η 26χρονη μασέζ, με την οποία είχε κλείσει ραντεβού, αρχικά έκανε μασάζ στον υποτιθέμενο πελάτη και στο πλαίσιο της συμφωνίας αποπειράθηκε να προχωρήσει στην ερωτική πράξη, η οποία ωστόσο δεν ολοκληρώθηκε, αφού ο αστυνομικός αποκάλυψε τον λόγο για τον οποίο είχε βρεθεί εκεί. Σύμφωνα με πληροφορίες, κατά την έρευνα που ακολούθησε στο κατάστημα οι αστυνομικοί κατάσχεσαν, μεταξύ άλλων, το προσημειωμένο χαρτονόμισμα των 50 ευρώ, αλλά και άλλα 1.195 ευρώ που φέρεται ότι προέρχονταν από την παράνομη δραστηριότητα. Παράλληλα, στην Ασφάλεια προσήχθησαν οι τέσσερις εργαζόμενες στο κέντρο, ηλικίας 22, 23, 26 και 37 ετών, αντίστοιχα, οι οποίες στη συνέχεια αφέθηκαν ελεύθερες. Την ίδια ώρα, οι αστυνομικοί αναζητούν τους ιδιοκτήτες του κέντρου αισθητικής, που κατηγορούνται για μαστροπεία.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...