Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη αποκάλυψε τον φόβο της για τα πουλιά!

Στο... κλαμπ της πτηνοφοβίας εντάσσεται πλέον και η Ευρυδίκη...

Πασχαλινή γιορτή αλληλεγγύης από τους Γιατρούς του Κόσμου

Stelios Foundation Conference Hall – Cine Paris – Σάββατο...

«Survivor»: Ο Γιάννης απείλησε με «κάνα χαστούκι» τη Σταυρούλα, που τον αποκάλεσε...

Αδιανόητα πράγματα στο «Survivor». Ο Γιάννης Περπατάρης απείλησε «να...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Ο Χρήστος επισκέπτεται τον Δονάτο στη φυλακή και...

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

ΤΖΟΚΕΡ, κι αν σου κάτσει;

Ένα από τα πιο δημοφιλή παιχνίδια του ΟΠΑΠ είναι το τζοκερ που πρόσφατα μεταφέρθηκε και online,  προσφέροντας τη δυνατότητα τοποθέτησης δελτίου και μέσα από την ηλεκτρονική τους ιστοσελίδα.

Οι κληρώσεις έχουν αυξηθεί από 2 σε 3.Το τζοκερ κληρώνει κάθε Τρίτη, Πέμπτη και Κυριακή στις 22:00 και μπορεί κάποιος να παρακολουθήσει την κλήρωση στο κανάλι του ΟΠΑΠ στο Youtube. Κληρώνονται πέντε αριθμοί από το 1 έως το 45 και ένας αριθμός από το 1 έως το 20 ο οποίος χαρακτηρίζεται ως αριθμός Τζόκερ.

Στην πρώτη κατηγορία νικητών συμμετέχουν οι στήλες με 5+1 επιτυχίες. Πρέπει να περιλαμβάνουν τους πέντε αριθμούς που κληρώνονται από το 1 έως το 45 και τον αριθμό Τζόκερ. Στη δεύτερη κατηγορία συμμετέχουν τα πεντάρια, οι στήλες δηλαδή που περιέχουν τους πέντε αριθμούς από το 1 έως το 45 αλλά όχι και τον αριθμό Τζόκερ.

Σε αυτές τις δύο κατηγορίες όταν δεν υπάρχει νικητής μετά τη διαλογή, τα διανεμόμενα ποσά που αντιστοιχούν μεταφέρονται στην επόμενη κλήρωση στην αντίστοιχη κατηγορία. Είναι σύνηθες φαινόμενο να γίνεται ΤΖΑΚ ΠΟΤ στην 1η κατηγορία σε πολλές διαδοχικές κληρώσεις του ΤΖΟΚΕΡ. Τότε μαζεύονται μεγάλα ποσά τα οποία λειτουργούν ως «κράχτες» και οι παίκτες κάνουν ουρές στα πρακτορεία.

Το 2017, τον Φεβρουάριο μετά από πάρα πολλά διαδοχικά ΤΖΑΚΠΟΤ ένας νικητής κέρδισε πάνω από 16 εκατομμύρια Ευρώ. Αυτό έχει μείνει στην ιστορία ως το μεγαλύτερο ποσό που κέρδισε κάποιος στο ΤΖΟΚΕΡ.

Πρεμιέρα το ΤΖΟΚΕΡ έκανε το Νοέμβριο του 1997 στην Ελλάδα και από τότε έχουν διεξαχθεί πάνω από 2600 κληρώσεις. Από τότε πολλοί άνθρωποι έγιναν εκατομμυριούχοι κερδίζοντας το ΤΖΟΚΕΡ. Στην ιστορία έχει μείνει η διαφήμιση του ΤΖΟΚΕΡ  με τη φράση «Κι αν σου κάτσει;».

Πλέον δεν είναι απαραίτητο κάποιος να πάει σε πρακτορείο του ΟΠΑΠ για να παίξει ΤΖΟΚΕΡ αφού είναι το πρώτο αριθμοπαιχνίδι του ΟΠΑΠ το οποίο παίζεται και online μέσω υπολογιστή στο tzoker.gr και στο κινητό μέσω application.

Η απλή στήλη στο ΤΖΟΚΕΡ κοστίζει 0.50 Ευρώ. Υπάρχει η δυνατότητα ο παίκτης να επιλέξει να συμμετάσχει σε πολλές συνεχόμενες κληρώσεις και να παίξει τυχαίους αριθμούς οι οποίοι παράγονται από γεννήτρια τυχαίων αριθμών. Κάποιο παίκτες έχουν κερδίσει μεγάλα ποσά από επιλογή τυχαίων αριθμών.

Στην απλή στήλη περιλαμβάνονται πέντε αριθμοί από τους 45 και ένας αριθμός Τζόκερ. Για όσους θέλουν να συμμετέχουν με περισσότερους αριθμούς υπάρχουν τα τυποποιημένα συστήματα του ΟΠΑΠ. Τα συστήματα αυτά είναι μεταβλητά ή δυσμετάβλητα. ‘Ένα άλλο είδος συστημάτων είναι τα πλήρη αλλά λόγω υψηλού πλήθους στηλών δεν μπορεί να γίνει επιλογή πολλών αριθμών.

Κάποιες κληρώσεις ήταν εντυπωσιακές. Αξίζει να αναφέρουμε τις πιο χαρακτηριστικές όπως είναι οι ακόλουθες:

  • Στην κλήρωση στις 14/5/2000 βγήκαν οι αριθμοί 35, 36, 37, 39 και 40 και Τζόκερ ο αριθμός 12. Όλοι οι αριθμοί της πεντάδας ήταν από το 35 έως το 40. Έλειπε μόνο το 38.
  • Στην κλήρωση στις 25/11/2004 οι τέσσερις από τους πέντε αριθμούς της πεντάδας είχαν λήγοντα 1. Για του λόγου το αληθές κληρώθηκαν οι αριθμοί 11, 15, 21, 31, 41 και Τζόκερ το 8.
  • Σε τρεις κληρώσεις οι τέσσερις από τους πέντε αριθμούς της πεντάδας ήταν συνεχόμενοι. Στην πιο πρόσφατη στις 23/9/2021 οι συνεχόμενοι αριθμοί ήταν 8, 9, 10, 11. Στις 17/12/2020 οι συνεχόμενοι αριθμοί ήταν 34, 35, 36, 37. Στις 2/6/2013 οι συνεχόμενοι αριθμοί ήταν 25, 26, 27, 28.
  • Στις 7/11/2021 εμφανίστηκαν οι αριθμοί 1, 3, 5, 7 και 11. Ήταν όλοι μονοί και μικροί. Στη θέση του Τζόκερ κληρώθηκε ο αριθμός 18. Λόγω της ιδιαιτερότητας της νικήτριας στήλης βρέθηκαν τρεις νικητές 5+1 και 89 πεντάρια.

Παράξενες κληρώσεις υπήρχαν στο παρελθόν και θα υπάρχουν και στο μέλλον. Κανένας δεν μπορεί να προβλέψει πότε θα συμβεί αυτό αλλά πολλοί στήνουν «καρτέρια».Πριν την πανδημία του κορωνοϊού διεξάγονταν μόνο δύο κληρώσεις την βδομάδα. Καθιερώθηκε και μία ακόμα η οποία παραμένει ως σήμερα.

Βρείτε όλες τις τελευταίες κληρώσεις του τζοκερ στο numbers.gr, καθώς επίσης και χρήσιμα στατιστικά από τα υπόλοιπα παιχνίδια του ΟΠΑΠ (κινο, λόττο, super 3, extra 5, προτο, powerspin και Πάμε Στοίχημα).

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή Στήριξης: 1114 | Παίξε Υπεύθυνα

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...