Πέμπτη, 31 Ιουλίου, 2025

Τη σκυτάλη από την Ελένη Τσολάκη θα παίρνει τα Σαββατοκύριακα η Καραβάτου

Καυτές είναι εξελίξεις όσον αφορά το νέο πρόγραμμα του ANT1, καθώς με γοργούς ρυθμούς ετοιμάζεται τόσο η πρωινή καθημερινή, ενημερωτική ζώνη όσο και εκείνη του Σαββατοκύριακου.

«Στα 4»: Πρεμιέρα απόψε για τη σειρά του ΑΝΤ1

Το ΑΝΤ1+ Original «Στα 4» έρχεται στον ΑΝΤ1, σε...

Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: Δεν ήθελα να πεθάνω γιατί ήξερα ότι ο μπαμπάς μου...

Μια συγκλονιστική συνέντευξη, στην οποία μιλά για όλες τις...

Τομ Χόλαντ: Αργεί ο γάμος του «Σπάιντερμαν»

Η πολλή δουλειά «έφαγε» τον γάμο του κινηματογραφικού «Σπάιντερμαν», Τομ Χόλαντ, και της περιζήτητης πρωταγωνίστριας του Dune»,

Την Παρασκευή η δίκη του Αναγνωστόπουλου: Θα ζητήσει αναβολή ο δικηγόρος του;

Διακοπή (;) με το... καλημέρα

Καθώς μετρά αντίστροφα ο χρόνος για να ξεκινήσει η δίκη του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, την Παρασκευή, πληροφορίες αναφέρουν ότι ο συνήγορος υπεράσπισης του 33χρονου πρώην πιλότου, που ομολόγησε ότι δολοφόνησε την 20χρονη σύζυγό του Καρολάιν Κράουτς μπροστά στην 11 μηνών κορούλα τους στις 11 Μαΐου 2021, θα ζητήσει αύριο κιόλας διακοπή.

Από τη Μαρία Μεϊμάρη

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που μετέδωσε η εκπομπή «Super Κατερίνα» στον Alpha, ο δικηγόρος του καθ’ ομολογίαν συζυγοκτόνου Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης θα καταθέσει στο δικαστήριο αίτημα διακοπής, καθώς την ίδια ημέρα πρέπει να παρίσταται σε άλλη δίκη στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο.

Ωστόσο, φέρεται ότι παραδέχτηκε πως «η υπόθεση δεν μπορεί να καθυστερήσει», ενώ σε άλλη εκπομπή αποκάλυψε ότι ο εντολέας του θα υποστηρίξει στο δικαστήριο, όπως και προανακριτικά, ότι διέπραξε το έγκλημα ενώ βρισκόταν εν βρασμώ ψυχής.

Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, ο οποίος «πάγωσε» το πανελλήνιο με την ειδεχθή πράξη του και, κυρίως, με το «θέατρο» που έπαιζε επί 37 ολόκληρες ημέρες, θα καθίσει στο εδώλιο του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Αθήνας για ανθρωποκτονία από πρόθεση τελεσθείσα σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, κακοποίηση ζώου, καθώς επίσης για τις πλημμεληματικές κατηγορίες της ψευδούς καταγγελίας επειδή κατέστησε άλλους ύποπτους των πράξεών του και της ψευδούς κατάθεσης κατ’ εξακολούθηση.

Να θυμίσουμε ότι ο πιλότος επιφύλαξε βασανιστικό θάνατο στην 20χρονη σύζυγό του Το έγκλημα στα Γλυκά Νερά που συγκλόνισε την κοινή γνώμη είχε περιγραφεί στις 24 σελίδες της εισαγγελικής πρότασης ως ένα έγκλημα στυγερό, που τελέστηκε με ψυχραιμία, ενώ σοκαριστική είναι η παραδοχή ότι η άτυχη Καρολάιν δέχθηκε την επίθεση του συζύγου της όταν κοιμόταν και ήταν ανυποψίαστη.

Ο εισαγγελέας, βασιζόμενος πρωτίστως στα ευρήματα της ιατροδικαστικής έκθεσης αλλά και στις λεπτομερείς καταγραφές του ρολογιού του θύματος, σημείωνε στο πόρισμά του:

«Η πεντάλεπτη διάρκεια του ασφυκτικού πνιγμού του θύματος, η εκ των προτέρων μεθόδευση της παύσης της λειτουργίας της κάμερας ασφαλείας της οικίας, ο αιφνιδιασμός του ανύποπτου θύματος, η εξαρχής σκηνοθεσία της εις βάρος του ληστείας και η προσχεδιασθείσα προσπάθεια παραπλάνησης των διωκτικών Αρχών αποτελούν ισχυρότατα στοιχεία ενοχής του δράστη».

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Επέτειο 18 χρόνων γάμου γιόρτασε Έλληνας παρουσιαστής

Επέτειο γάμου 18 χρόνων γιόρτασε γνωστός Έλληνας παρουσιαστής.

Αυτό είναι το νέο ζευγάρι ηθοποιών – Ερωτεύτηκαν στα γυρίσματα

Ερωτεύτηκαν στα γυρίσματα και έγιναν ζευγάρι στη ζωή. Για ποιους πρόκειται;

Γιάννης και Καλλιόπη Ευαγγελίδου: Δείτε να ποζάρουν πατέρας και κόρη

Η Καλλιόπη Ευαγγελίδου ζει μόνιμα εδώ και αρκετά χρόνια...

Ιωάννα Τούνη – Δημήτρης Αλεξάνδρου: Βγήκαν τα «μαχαίρια» για το πρώην ζευγάρι

Μια νέα ανάρτηση-καρφί έκανε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου μετά τη συνέντευξη-χείμαρρος της Ιωάννας Τούνη, που εξιστορούσε στιγμές της προσωπικής

Τατιάνα Στεφανίδου – Νίκος Ευαγγελάτος: Διακοπές στο Μεγανήσι

Η Τατιάνα Στεφανίδου και ο Νίκος Ευαγγελάτος ξεκίνησαν τις...

Τίνα Μεσσαροπούλου: Η γνωριμία με τον Γιώργο Μυλωνάκη, ο έρωτας και ο γάμος

Θύελλα αντιδράσεων που προκάλεσε το σχόλιο της Ζωής Κωνσταντοπούλου...

Δακρυσμένη on camera η Εβελίνα Νικόλιζα: «Μου έχουν σπάσει όλοι τα νεύρα»

Συναισθηματικά φορτισμένη η Εβελίνα Νικόλιζα ανέβασε το νέο της vlog στο youtube μη κρύβοντας τα δάκρυά της.
spot_img
spot_img