Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Τζορτζ Κρίστι: Ο ομογενής ήταν για δεκαετίες αρχηγός λέσχης των Hells Angels

Ομογενής στις ΗΠΑ που επί 40 χρόνια υπήρξε αρχηγός...

«Εκαψαν» την Πισπιρίγκου με τις καταθέσεις τους οι τρεις νοσηλεύτριες του νοσοκομείου...

«Φωτιά» για τη Ρούλα Πισπιρίγκου ήταν οι καταθέσεις που...

Αλμπέρτο Εσκενάζη: Ζεν πρεμιέ στο πλευρό του Κόκκαλη!

Ο 72χρονος ηθοποιός Αλμπέρτο Εσκενάζη είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής με...

Αλλοδαπός κακοποίησε σεξουαλικά μαθήτρια στο διαμέρισμά του στην Αγία Βαρβάρα

Αλβανός βιαστής μέσω instagram

Αγωνία σε εκατοντάδες χιλιάδες γονείς που τα παιδιά τους έχουν προφίλ στο Instagram έχει προκαλέσει η αποκάλυψη ότι ένα ανήλικο κορίτσι έπεσε θύμα βιασμού από 30χρονο Αλβανό που παρίστανε τον Πακιστανό, τον οποίο γνώρισε στο συγκεκριμένο μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

Από τη Νάντια Αλεξίου

Ο αλλοδαπός, που αποφυλακίστηκε πρόσφατα, αναζητούσε γνωριμία με νεαρές γυναίκες και τους έστελνε μηνύματα επιδιώκοντας να κερδίσει την εμπιστοσύνη τους. Η ανήλικη μαθήτρια από την Αλβανία, που πείστηκε με όσα τής έγραφε, δέχτηκε να τον συναντήσει, αλλά εκείνος τη βίασε μέσα στο διαμέρισμά του με την απειλή βίας!

Στις επικοινωνίες που είχε αναπτύξει με τη 17χρονη μαθήτρια λυκείου ο 30χρονος, αφού κατάφερε να καλλιεργήσει το έδαφος και να κερδίσει την εμπιστοσύνη της, την έπεισε να συναντηθούν από κοντά, πράγμα που έγινε το βράδυ της Δευτέρας, όταν η 17χρονη, η οποία διαμένει στο Καματερό, συναντήθηκε μαζί του σε ένα πάρκο στην περιοχή του Κορυδαλλού.

Με απειλή βίας

Σύμφωνα με την καταγγελία της ανήλικης μαθήτριας, από την πρώτη κιόλας στιγμή της συνάντησής τους ο δράστης ήταν ιδιαίτερα διαχυτικός, αν και η ίδια τού έδειχνε ότι δεν επιθυμούσε να προχωρήσει περισσότερο μαζί του. Ωστόσο, όπως καταγγέλλει το κορίτσι, εκείνος επιχείρησε αρχικά να τη θωπεύσει και στη συνέχεια την ανάγκασε με την απειλή βίας να ανέβει στο μηχανάκι του και να τον ακολουθήσει στο διαμέρισμά του στην Αγία Βαρβάρα.

Μόλις έφτασαν στον προσωπικό του χώρο, της επιτέθηκε με πρόθεση να έχει σεξουαλική επαφή μαζί της, χωρίς εκείνη να μπορεί να αντισταθεί, αν και του ζητούσε να σταματήσει. Οπως υποστήριξε η 17χρονη, καθ’ όλη τη διάρκεια του βιασμού ο 30χρονος είχε ανεβάσει στη διαπασών την ένταση του ήχου της τηλεόρασης για να μην ακούγονται οι φωνές της. Μάλιστα, όπως κατέθεσε, ήταν ιδιαιτέρως βίαιος κατά τη σεξουαλική πράξη! Οταν «χόρτασε» τις αρρωστημένες ορέξεις του, ο αλλοδαπός την επιβίβασε και πάλι στο δίκυκλό του και την εγκατέλειψε σε δρόμο κοντά στο σπίτι της στην περιοχή του Καματερού.

Προτού εξαφανιστεί, απείλησε την ανήλικη μαθήτρια, λέγοντάς της να μην τον καταγγείλει στις Αρχές, γιατί σε διαφορετική περίπτωση θα την εντόπιζε και θα της έκανε κακό. Η 17χρονη κατήγγειλε τον βιασμό της στο Τμήμα Ασφαλείας Καματερού και υποβλήθηκε σε ιατροδικαστική εξέταση. Στη συνέχεια οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Ασφαλείας Αττικής συνέλαβαν τον βιαστή και σχημάτισαν σε βάρος του δικογραφία με την κατηγορία του βιασμού σε βάρος ανήλικης, με την οποία παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Όπως διαπιστώθηκε από τη διασταύρωση των στοιχείων του, ο 30χρονος είχε αποφυλακιστεί υπό όρους μόλις πριν από μία εβδομάδα από τις Φυλακές Κέρκυρας, όπου εξέτιε ποινή για υποθέσεις διακίνησης ναρκωτικών.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Ο ηθοποιός άφησε το Σπίτι του Ηθοποιού και στέκεται πάλι όρθιος

Νέα ζωή για τον Τίμο Δράκο της θρυλικής τηλεοπτικής...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...