Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025

Δημήτρης Αλεξανδρής: Πού εντοπίσαμε τον ηθοποιό;

Ο Δημήτρης Αλεξανδρής «σκίζει» με την ερμηνεία του στη σειρά «Να μ’αγαπάς». Ο καταξιωμένος ηθοποιός παρά τα καθημερινά και πολύωρα γυρίσματα της σειράς βρήκε χρόνο και πήγε να δει συναδέλφους του σε παράσταση.

Ξέσπασε ο Ανδρέας Μικρούτσικος: «Πνιγόμαστε στην πρώτη μεγάλη βροχή, τα μαύρα μας...

Στην έναρξη της εκπομπής «Buongiorno» της Πέμπτης όπως ήταν αναμενόμενο μίλησαν για την κακοκαιρία.

Επετειακή εκδήλωση: 15 χρόνια «δημοκρατία»

Η εφημερίδα «δημοκρατία» γιορτάζει 15 χρόνια κυκλοφορίας με μια...

Κιμ Κατράλ: Παντρεύτηκε η «Σαμάνθα» του «Sex and the city» τον κατά...

Η Κιμ Κατράλ στα 69 της παντρεύτηκε τον σύντροφό της, Russel Thomas στο Λονδίνο. Η πρωταγωνίστρια του «Sex and the city» με τον νεότερο συνάδελφό της

Υπόθεση Πάτρας: Οι αναζητήσεις της Ρούλας στο tablet – Ποιος είχε πρόσβαση στη συσκευή

Στην αρχική θέση της ότι η κεταμίνη υπήρχε στο βαλιτσάκι των γιατρών εμμένει η προφυλακισμένη για τον θάνατο της κόρης της Τζωρτζίνας Ρούλα Πισπιρίγκου, εξηγώντας και τις αναζητήσεις που έκανε σχετικά με θανατηφόρες τοξικές ουσίες.

Διαβάστε επίσης: Ο Κούγιας για την υπόθεση της Πάτρας: «Να είστε επιφυλακτικοί με τις επιλογές της αστυνομίας, υπάρχουν σκοπιμότητες»

Διαβάστε επίσης: Άγριο ριάλιτι η διπλή ζωή των δύο γονιών στην Πάτρα – Τσακωμοί, κρυφές ηχογραφήσεις και η νέα σύντροφος του Μάνου

Στο πλαίσιο της συνέντευξης που έδωσε χθες το πρωί, η 33χρονη διευκρίνισε ότι δεν έχει καταθέσει ακόμα αίτημα αποφυλάκισης και απάντησε σε ερώτηση για το τι περνάει από το μυαλό της.

Διαβάστε επίσης: Μαρτυρία φίλης Πισπιρίγκου: «Δεν πήγα στην κηδεία της Τζωρτζίνας, είχα καταλάβει ότι το έκανε αυτή»

«Το έχω ξαναπεί και το είπα και στην ομολογία μου. Είναι κοινή λογική. Ήμασταν συγκεκριμένοι άνθρωποι μέσα στο δωμάτιο. Εγώ, γιατροί και νοσηλευτές. Δεν υπήρχαν άλλοι. Εγώ λέω δεν είμαι, οι γιατροί λένε δεν είναι, άρα κάποιος από τους δύο είναι».
Σχετικά με την επανεξέταση των ιατροδικαστικών πορισμάτων, η Πισπιρίγκου αναρωτήθηκε πώς γίνεται όλα τα λάθη να έγιναν στον πρώτο και τον δεύτερο θάνατο παιδιού και η «σωστή διάγνωση» να έγινε με την εύρεση κεταμίνης στο αίμα της Τζωρτζίνας.

Διαβάστε επίσης: Φαίη Σκορδά: «Παρουσιαστές τη παρακαλούν να βγει, εγώ δεν πρόκειται να παρακαλέσω τη Πισπιρίγκου»

«Επανεξετάζονται και ορθά κάνουν. Εγώ δεν θα επέμβω σε κανενός τη δουλειά. Αλλά να κάνω εγώ μία ερώτηση; Δηλαδή, ξαφνικά όλοι οι ιατροδικαστές, όλοι οι παθολογοανατόμοι έχουν κάνει λάθος; Στα παιδιά τα δικά μου συγκεκριμένα και οι γιατροί τώρα, ας πούμε, στην κεταμίνη δεν έχουν κάνει. Αλλά προσπαθούμε να βγάλουμε όλους λάθος και να βρούμε τι; Οτι βρήκαμε την ένοχη με την κεταμίνη που δεν έχει βρεθεί καν ακόμα και πρέπει να βάλουμε και τα άλλα δύο παιδιά, γιατί αποκλείεται να είναι παθολογικά τα αίτια» είπε.

Στο νοσοκομείο

Η κατηγορούμενη ισχυρίστηκε ακόμα μία φορά πως δεν γνώριζε τίποτα για την κεταμίνη. «Εχω πει και στην ομολογία μου πώς εξηγώ την κεταμίνη. Δεν την ήξερα καν την ουσία. Πρόσβαση δεν έχω πουθενά και αυτό φαίνεται σιγά σιγά και θα φανεί μέχρι το τέλος της υπόθεσης, εγώ δεν έχω πρόσβαση και η κεταμίνη απ’ ό,τι είδα και από τις απαντήσεις του Παίδων στη δικογραφία είναι στο βαλιτσάκι της ΜΕΘ που κατέβηκαν να διασωληνώσουν το παιδί» εξήγησε, προσθέτοντας πως η ύπαρξη της κεταμίνης στο νοσοκομείο είναι στοιχείο που βρίσκεται στη δικογραφία, παρά το γεγονός ότι με ανακοίνωσή του το νοσοκομείο υποστηρίζει ότι δεν τη χορήγησε.

Διαβάστε επίσης: Ρεπορτάζ της βρετανικής «Daily Mail»: 33χρονη μητέρα χαμογελάει στην κόρη της πριν της χορηγήσει κεταμίνη

«Η ουσία υπήρχε στην Παιδοχειρουργική, στο βαλιτσάκι της ΜΕΘ, στη Μονάδα Νεογνών και στο Ακτινοθεραπευτικό, αν δεν κάνω λάθος. Αυτά τα ξέρω από τη δικογραφία, δεν τα βγάζω από το κεφάλι μου» υπογράμμισε.

Η κατηγορούμενη έδωσε απαντήσεις και για την αναζήτηση που έγινε για τις θανατηφόρες τοξικές ουσίες τρεις ημέρες πριν από τον θάνατο της Τζωρτζίνας. «Καταρχάς μέσα στη δικογραφία δεν υπάρχει κάτι τέτοιο. Τρεις ημέρες πριν από τον θάνατό της έχει ψαχτεί άλλη αναισθητική ουσία που της χορήγησαν στην αγωγή και προφανώς, γιατί κάτι άκουσα για διαφημίσεις και τα λοιπά, από κάτω θα έβγαινε και η διαφήμιση της κεταμίνης την οποία δεν πρόσεξα ποτέ και η αναζήτηση κεταμίνης έχει γίνει μόνο την ημέρα της σύλληψης» ισχυρίστηκε και συμπλήρωσε: «Θανατηφόρες ουσίες και φαινοβαρβιτάλη μπορεί να είναι που έχω ψάξει εγώ, αλλά το τάμπλετ είναι συνδεδεμένο με το email του κινητού μου. Δηλαδή, ό,τι έχω ψάξει στο κινητό είναι το ίδιο και στο e-mail. Εγώ είδα τη φαινοβαρβιτάλη που μπήκε στην αγωγή της και την έψαξα. Από το κινητό μου την έψαξα…»

Σε ό,τι αφορά το τάμπλετ στο νοσοκομείο, η κατηγορούμενη εξήγησε πως το είχαν μαζί τους, όπως και το λάπτοπ. «Είχε και ο Μάνος πρόσβαση τις ώρες που ήταν εκεί, αλλά γενικά δεν το χρησιμοποιούσαμε καθόλου εκείνες τις ημέρες, γιατί είχαμε την τηλεόραση. Οπότε την απασχολούσαμε, γιατί το τάμπλετ τους τελευταίους μήνες το είχαμε απλώς για να βλέπει παιδικά. Δεν το είχαμε για αναζητήσεις, ήταν δικό της και γι’ αυτό το έβαλα μαζί της, όπως έβαλα και στα άλλα δύο παιδιά τα αγαπημένα τους αντικείμενα» εξηγεί.

Μάλιστα, ρωτήθηκε γιατί έβαλε το τάμπλετ κάτω από το κεφάλι του παιδιού. «Δεν ξέρω πώς πήγε από κάτω. Εγώ το έβαλα πάνω της, πάνω στο στήθος της, κάτω από το σαγόνι της. Προφανώς, όπως κουνήθηκε, πήγε από κάτω, εντάξει…» απάντησε.

Τέλος, έγινε λόγος και για τις συζητήσεις που είχε με τους ιατροδικαστές μετά τον θάνατο της 6,5 μηνών Ιριδας: «Δεν ρώτησα αν ανιχνεύεται ο ασφυκτικός θάνατος. Είχαμε μια κουβέντα με την ιατροδικαστή την ώρα που μας κάλεσε να μας ανακοινώσει ότι δεν ήταν αδιευκρίνιστη η αιτία θανάτου του μωρού και ότι θα έστελνε τοξικολογικές ιστοπαθολογικές εξετάσεις. Αυτή ήταν η συζήτηση. Οτι υπάρχει και ο αιφνίδιος θάνατος της κούνιας, μήπως πνίγηκε, μωράκι είναι, μήπως είχε εισρόφηση, απορίες δηλαδή μιας μάνας που είχε χάσει ένα παιδί» ανέφερε.

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ο Γιάννης Λάτσιος είχε 15 χρόνια να δει τα πρώην πεθερικά του, βρέθηκαν στην ορκωμοσία του Άγγελου»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» της Πέμπτης.

Ενοχλημένη η Καμπούρη με τη Μεσσαροπούλου: «Το λέει αυτό εκείνη που είναι γυναίκα και μητέρα;»

Η Δέσποινα Καμπούρη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το πρωινό» της Πέμπτης βλέποντας τα σχόλια της Τίνας Μεσσαροπούλου για το διαζύγιο της Σίσσυς Χρηστίδου πήρε θέση.

Ποιος είπε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι ζευγάρι πολλά χρόνια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον γάμο και τις δύο κόρες τους.

Γιάννης Βούρος: «Το τραγούδι που θέλω να ακούγεται στην κηδεία μου είναι…»

Ο Γιάννης Βούρος καλεσμένος της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Τετάρτης μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ποιο τραγούδι θέλει να παίζει στην κηδεία του.

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Το ζευγάρι αγκαλιά σε βραδινή του έξοδο

Ο Γιώργος Λιάγκας έχει βρει στο πρόσωπο της Μαρίας Αντωνά την ευτυχία.

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ’ όταν είχαμε συνεργαστεί»

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ' όταν είχαμε συνεργαστεί», είπε η



Μποζουκια Αθηνα