Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Ελεύθερος μετά την απολογία του ο πρώην βουλευτής των «Σπαρτιατών» Κωνσταντίνος Φλώρος

Για ένα «ατυχές περιστατικό», το οποίο, όπως είπε, αν...

Η Ζέτα Μακρυπούλια έγινε για έκτη φορά θεία

Η Ζέτα Μακρυπούλια έγινε για έκτη φορά θεία, καθώς...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...

Άγριο ριάλιτι η διπλή ζωή των δύο γονιών στην Πάτρα – Τσακωμοί, κρυφές ηχογραφήσεις και η νέα σύντροφος του Μάνου

Δείτε τη σύντροφο του Μάνου Δασκαλάκη

Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις σχετικά με το άλλοτε αγαπημένο ζευγάρι από την Πάτρα, αφού ο Μάνος Δασκαλάκης και η Ρούλα Πισπιρίγκου εξακολουθούν μέσα από δηλώσεις τους να «μαχαιρώνουν» ο ένας τον άλλον. Οι καταιγιστικές εξελίξεις που έρχονται το φως αφορούν τα τρίτα πρόσωπα που μπήκαν ανάμεσά τους αλλά και στη μεταξύ τους σχέση κατά το διάστημα που υπήρξαν παντρεμένοι.

Διαβάστε επίσης: Μαρτυρία φίλης Πισπιρίγκου: «Δεν πήγα στην κηδεία της Τζωρτζίνας, είχα καταλάβει ότι το έκανε αυτή»

patra pispirigkou malena

Το πρωί της Κυριακής η 33χρονη έδωσε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη σε τηλεοπτική εκπομπή και αναφέρθηκε στους ανθρώπους που τη στηρίζουν, αλλά και στην παράλληλη σχέση που διατηρούσε ο πατέρας των παιδιών της.

«Έχω επικοινωνία με την οικογένειά μου και όλο το συγγενικό μου περιβάλλον, μέχρι και με αυτούς που δεν είχα, έχω τώρα. Είναι οι κουμπάρες και οι φίλες της αδελφής μου, και δύο τρεις φίλοι δικοί μου, άντρες, και ένα συγκεκριμένο πρόσωπο το οποίο με στήριξε όταν άρχισε όλη αυτή η δημοσιότητα, ένα άτομο που με στήριξε πάρα πολύ και με στηρίζει ακόμα» είπε αρχικά.

Διαβάστε επίσης: Φαίη Σκορδά: «Παρουσιαστές τη παρακαλούν να βγει, εγώ δεν πρόκειται να παρακαλέσω τη Πισπιρίγκου»

patra nekra paidia mitera

Στον αντίποδα, το βράδυ της Παρασκευής η Αγγελική Νικολούλη αποκάλυψε στην εκπομπή της μαρτυρία του ατόμου που φέρεται ότι μπήκε ανάμεσα στον Μάνο και τη Ρούλα πριν από τον θάνατο της Ιριδας. «Πού να φανταστώ τι γινόταν; Όχι μόνο εγώ, κανένας δεν μπορούσε να φανταστεί κάτι τέτοιο. Δεν το πίστευα στην αρχή. Λέω, “εντάξει, δεν γίνεται αυτό”. Μέχρι που τελικά φτάσαμε σε αυτό το σημείο. Έχω πέσει από τα σύννεφα. Αν γύριζα τον χρόνο πίσω, δεν θα ήθελα ποτέ να είχα γνωρίσει αυτή την κοπέλα. Μου είχε πει ότι ο Μάνος έχει φύγει από το σπίτι.

Διαβάστε επίσης: Ρεπορτάζ της βρετανικής «Daily Mail»: 33χρονη μητέρα χαμογελάει στην κόρη της πριν της χορηγήσει κεταμίνη

Patra 3 Τα κλασικά, αυτά που βγαίνει και λέει τώρα. Ότι “είναι αλλού ο Μάνος”, ότι “έχουμε χωρίσει”, αυτά… “Μην τον φοβάσαι” και κάτι τέτοια μου έλεγε. Ότι δεν πρόκειται να τα ξαναβρούν. Και μετά μάθαινα ότι είναι ξανά μαζί. Λυπάμαι για όλα και πιο πολύ για τα παιδάκια που χάθηκαν» ανέφερε ο άνδρας, που θέλησε να διατηρήσει την ανωνυμία του.

Διαβάστε επίσης: Υπόθεση Πάτρας: Οι αναζητήσεις της Ρούλας στο tablet – Ποιος είχε πρόσβαση στη συσκευή

8888
Η νέα σύντροφος του Μάνου Δασκαλάκη

Ωστόσο, στη χθεσινή συνέντευξή της η Ρούλα υποστήριξε πως δεν πιστεύει ότι αυτός ο άνδρας είναι εκείνος που τη στηρίζει: «Πρώτον, δεν πιστεύω ότι είναι ο συγκεκριμένος, σε καμία των περιπτώσεων. Έχω μιλήσει μαζί του πριν γίνει η σύλληψη και δεν ήθελε καμία ανάμειξη. Δηλαδή, δεν το πιστεύω ότι είναι ο ίδιος. Ίσως κάποιος πήρε και είπε ότι είναι εκείνος. Δεν το ξέρω, ούτε θα κατηγορήσω κάποιον».

Διαβάστε επίσης: Ο Κατερινόπουλος για υπόθεση Πάτρας: «Επιμένω ότι καλό θα είναι να γίνει ένα τεστ DNA»

Η 33χρονη εξήγησε πως όταν έφυγε ο Μάνος από το σπίτι, μετά τον θάνατο της Ιριδας, του είχε πει να μην ξαναγυρίσει, γιατί εκείνη είχε σκοπό να προχωρήσει. «Μου είχε απαντήσει “προχώρησε, εύχομαι να βρεις τον καλύτερο”. Δεν ήταν σχέση αυτό που είχα. Με το παιδί αυτό είχα βρεθεί μία φορά. Είχαμε μια επικοινωνία μέσω μηνυμάτων και μια κουβέντα ανά δεύτερη τρίτη μέρα» υποστήριξε και διευκρίνισε το χρονικό διάστημα που έφυγε ο Μάνος: «Εφυγε από το σπίτι για δικούς του λόγους. Είχε φύγει δύο ημέρες πριν, ξαναγύρισε την ημέρα που έγινε αυτό με την μπέμπα, έκατσε μια βδομάδα και έφυγε. Μετά ξαναγύρισε, αφού μπήκε η Τζωρτζίνα στην Εντατική».

Διαβάστε επίσης: Ο Κούγιας για την υπόθεση της Πάτρας: «Να είστε επιφυλακτικοί με τις επιλογές της αστυνομίας, υπάρχουν σκοπιμότητες»

patra 3 1

Στη συνέχεια παραδέχτηκε και ότι τον είχε απειλήσει: «Με τον Μάνο, όταν είχαμε τσακωθεί, του είχα στείλει μήνυμα ότι θα τον καταστρέψω. Μου είχε φανεί άδικο όλο αυτό που είχε συμβεί. Οτι ναι μεν σε χωρίζω, αλλά όταν πας να προχωρήσεις, φταις. Την τωρινή του σχέση δεν μου την παραδέχτηκε. Μέχρι και τη σύλληψη ωρυόταν ότι ήταν μια φίλη. Μου ορκιζόταν στα κόκαλα των παιδιών ότι δεν έχει σχέση, πριν από τη σύλληψη. Τον ηχογράφησα, γιατί ήξερα ότι θα βγει να πει ότι δεν το έχει πει ούτε αυτό».

Διαβάστε επίσης: «Λύθηκε» το μυστήριο για το τηλεφώνημα που «έκαιγε» τον Δασκαλάκη – Η ώρα και ο αναλυτικός λογαριασμός

patra pispirigkou 1

Από την πλευρά του, ο Μάνος, στο δεύτερο μέρος της συνέντευξής του στην Αγγελική Νικολούλη έκανε μια βαρύγδουπη δήλωση, τονίζοντας πως δεν είχε ποτέ έρωτα με την κατηγορούμενη. «Από την Τζωρτζίνα και μετά αποφασίζουμε να είμαστε μαζί για το παιδί και να δώσουμε τα πάντα για εκείνη. Θέλαμε να ζει μια φυσιολογική ζωή, σαν να μην έχει συμβεί τίποτα. Δεν υπήρχε ποτέ έρωτας με τη Ρούλα» ισχυρίστηκε ο 30χρονος και η Ρούλα δεν δίστασε να σχολιάσει τη δήλωσή του: «Δεν ξέρω ποια ήταν η συζήτησή τους, αλλά όταν δεν ερωτεύεσαι κάποιον, δεν παντρεύεσαι, δεν κάνεις τρία παιδιά μαζί του. Μήπως εννοούσε ότι με αγάπησε κατευθείαν; Δεν ξέρω…»

Διαβάστε επίσης: «Στην κηδεία της Τζωρτζίνας πρώτα ήρθε η σορός του παιδιού και μετά από 20 λεπτά εμφανίστηκε η Ρούλα»

Εντύπωση προκάλεσε και ένα περιστατικό στο οποίο αναφέρθηκε η 33χρονη στην εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη, σχετικά με τη σχέση του Μάνου Δασκαλάκη: «Είχε με αυτή τη γυναίκα έξι μήνες σχέση παλαιότερα και τους ανακάλυψε ο φίλος της. Αυτός απείλησε τον Μάνο, εκείνος φοβήθηκε και ήρθε και μου τα είπε. Δεν τσακωθήκαμε, τον συγχώρησα. Χθες ήταν παρέα μαζί της, άκουσα γυναίκα στο τηλέφωνο. Ο Θεός να κατέβει κάτω, δεν μου το κάνεις καλά. Είναι άνανδρο… Ο Μάνος μού είπε “δεν σας αφορά η προσωπική μου ζωή”, για να πιστέψει η άλλη ότι μίλαγε σε δημοσιογράφο. Με τι όρεξη κάνουν αυτά που κάνουν, δηλαδή δεν έχασε παιδιά αυτός; Με τι μυαλό πάει και η άλλη με τον παντρεμένο, που η γυναίκα του κατηγορείται μέχρι και στην Αμερική ότι έχει σκοτώσει τα παιδιά της;»

Διαβάστε επίσης: Ο Λαζόπουλος για τη Πισπιρίγκου: «Είπα ψέματα ότι θυμόμουν τη Ρούλα από την παράσταση στην Πάτρα»

{{-PCOUNT-}}25{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...