Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Πιτσιρικάδες είχαν πετάξει αβγά στην Καρυοφυλλιά Καραμπέτη!

Ποιος να το περίμενε ότι η καλύτερη Ελληνίδα ηθοποιός...

Τα σχέδια Κάβουρα και Τζαβέλλα για το Πάσχα

Μια σύντομη απόδραση για τις ημέρες του Πάσχα έχουν...

Στον χώρο του παλιού αεροδρομίου εντοπίστηκαν 314 βόμβες Αεροπορίας από τον Β’...

Οχι μία ούτε δύο, αλλά… 314 βόμβες Αεροπορίας από...

Ελεύθερος μετά την απολογία του ο πρώην βουλευτής των «Σπαρτιατών» Κωνσταντίνος Φλώρος

Για ένα «ατυχές περιστατικό», το οποίο, όπως είπε, αν...

Το γνωστό στέκι «Τσαρουχάς» στη Θεσσαλονίκη, που έχει… ταΐσει όλη τη showbiz

Ο «βασιλιάς του πατσά» Δημήτρης Τσαρούχας μιλάει στην «Espresso» για τους... Covid νταήδες που έκαναν άνω κάτω το μαγαζί

Ούτε στους χειρότερους εφιάλτες του δεν είχε δει ο «βασιλιάς του πατσά» της Θεσσαλονίκης Δημήτρης Τσαρουχάς το κατάστημά του, το γνωστό πατσατζίδικο «Τσαρουχάς» στο κέντρο της πόλης, από το οποίο έχει φάει ποδαράκια και εντεράκια με μπόλικο σκορδοστούμπι όλη η υψηλή κοινωνία και διασημότητες της showbiz (από Στέλιο Διονυσίου, Γιάννη Σμαραγδή μέχρι και τον Βλαδίμηρο Κυριακίδη της «Μουρμούρας»), να μετατρέπεται σε πεδίο μάχης από μια παρέα πελατών που αντέδρασε επειδή οι υπάλληλοι ζήτησαν να τους επιδείξουν τα πιστοποιητικά για τον κορονοϊό.

φ2 56

Ήταν 9.30 το πρωί της Κυριακής των Βαΐων, όταν μπήκαν δύο ζευγάρια στο εστιατόριο που φημίζεται για τον πατσά του. Οι υπάλληλοι ζήτησαν να ελέγξουν τα πιστοποιητικά τους, αλλά οι δύο από τους τέσσερις της παρέας δεν διέθεταν και τότε τους ενημέρωσαν ότι δεν μπορούν να καθίσουν, αλλά μπορούν να τους εξυπηρετήσουν με take away. Οι πελάτες αντέδρασαν και λέγεται ότι τους έβρισαν. Ωστόσο, οι δύο άντρες αποχώρησαν, αλλά λίγα λεπτά αργότερα επέστρεψαν στο μαγαζί και άρχισαν να σπάνε τα τραπέζια στον εξωτερικό και τον εσωτερικό χώρο, απειλώντας, μάλιστα, ότι θα βάλουν φωτιά στο μαγαζί! Το πατσατζίδικο «Τσαρουχάς» είναι το πιο γνωστό της χώρας στο είδος του και μετράει 70 χρόνια ζωής. Ο Δημήτρης Τσαρουχάς, που έχει αναλάβει το μαγαζί από το 1996, αποτελεί τη δεύτερη γενιά, συνεχίζοντας την παράδοση.

φ3 37

Μιλώντας στην «Espresso», περιγράφει το πρωτοφανές περιστατικό, επιβεβαιώνοντας ότι οι δύο ψευτονταήδες τον απείλησαν ότι θα κάψουν το μαγαζί: «Ηρθαν δύο ζευγάρια, καλοντυμένοι, που είχαν περάσει από όλα τα ξενυχτάδικα της πόλης χωρίς να τους ζητήσουν πιστοποιητικά, όπως είπαν στα παιδιά στο μαγαζί. Αυτό ήταν που δεν δέχτηκαν, ότι έφαγαν «πόρτα» στο πατσατζίδικο. Τους εξηγήσαμε ότι δεν ήταν εφικτό να κάτσουν στο μαγαζί χωρίς πιστοποιητικό και ότι θα μπορούσαν να κάνουν rapid test και να καθίσουν έξω είτε να πάρουν take away. Δεν το δέχτηκαν και άρχισαν να βρίζουν το προσωπικό με απίστευτες εκφράσεις, απειλώντας μας, μάλιστα, ότι, αν δεν έχουμε “προστασία”, θα έρθουν και θα μας κάψουν το μαγαζί. Eφυγαν και ήρθαν μετά από 10 λεπτά με σκοπό να κάνουν ζημιά. Eσπασαν τα τραπέζια στον εξωτερικό και τον εσωτερικό χώρο και στη συνέχεια ήρθε ο μάγειρας, ο οποίος τους ώθησε προς τα έξω και έφυγαν. Ευτυχώς, δεν έσπασε κάποια τζαμαρία, διότι θα μπορούσε να είχε τραυματιστεί κάποιος. Eχω κινηθεί νομικά εναντίον τους για υλικές βλάβες…» λέει.

φ4 22

Όπως αναφέρει, τα χειρότερα αποφεύχθηκαν χάρη στην ψυχραιμία των υπαλλήλων, που είναι συνηθισμένοι σε δύσκολα περιστατικά: «Επαιξε μεγάλο ρόλο η ψυχραιμία των υπαλλήλων, καθώς είναι έμπειροι από τέτοιου είδους περιστατικά, όχι τόσο μεγάλης εμβέλειας, αλλά στη νύχτα πολλά γίνονται. Αντίστοιχο περιστατικό τόσο μεγάλης έντασης δεν έχει συμβεί, αλλά τη δεκαετία του ʼ50 και του ʼ60 που ήταν ο πατέρας μου και όντως του πουλούσαν “προστασία” υπήρχαν απειλές. Όμως, επειδή ο πατέρας μου ήταν γεροδεμένος και πρωταθλητής πυγμαχίας, δεν τους έπαιρνε να κάνουν και πολλά. Στις μέρες μας δεν μετράει ο λόγος της δύναμης, αλλά ο λόγος της πειθούς και του νόμου…» εξηγεί ο επιτυχημένος επιχειρηματίας.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...