Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Τραβάνε τα μαλλιά τους οι επικοινωνιολόγοι στα γραφεία της Κουμουνδούρου με τις…...

Λυτοί και δεμένοι έχουν πέσει πάνω του για να...

Πλατινένια «Ζάρι» Σάττι

Σε μόλις δύο εβδομάδες από την κυκλοφορία του το...

Σωφρονιστικός υπάλληλος με «βιογραφικό» ντιλάριζε ουσίες στις Φυλακές Κορυδαλλού!

Μια πληροφορία ότι σωφρονιστικός υπάλληλος βάζει ναρκωτικά μέσα στις...

Ο πατέρας Παύλος με την «Αλίκη στο Ναυτικό» και άλλα χιουμοριστικά...

Ο πατήρ Παύλος έχει γίνει viral στο TikTok, ανεβάζοντας...

Υπόθεση Πάτρας: Το Πάσχα της Ρούλας Πισπιρίγκου στο κελί

Την κακή ψυχολογία της Ρούλας Πισπιρίγκου κατά τη διάρκεια της Μεγάλης Εβδομάδας σκιαγράφησε ο δικηγόρος της Οθωνας Παπαδόπουλος, αποκαλύπτοντας ότι η προφυλακισμένη 33χρονη είχε ζητήσει να της φέρουν λαμπάδες για τα τρία παιδιά της.

patra pispirigkoi

«Είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση η Ρούλα Πισπιρίγκου, υπάρχει και η θλίψη των ημερών και η όλη κατάσταση που δεν βοηθά. Η Ρούλα Πισπιρίγκου δεν πιστεύει ότι δεν είναι αναστρέψιμη η κατάσταση, ωστόσο είναι δύσκολο…» ανέφερε σε δηλώσεις του ο κ. Παπαδόπουλος και επανέλαβε τη θέση της πελάτισσάς του απέναντι στις κατηγορίες που της προσάπτονται.

Διαβάστε επίσης: Έξαλλος ο Λιάγκας με τον Δασκαλάκη: «17 ημέρες μετά τον θάνατο του παιδιού σου, ψήνεις κρέατα;»

patra aj

«Η πάγια θέση της είναι ότι δεν εμπλέκεται στον θάνατο των παιδιών, μένει σταθερή από την αρχή μέχρι και σήμερα. Υπάρχουν ζητήματα που ανακύπτουν από την ημέρα της απώλειας της Τζωρτζίνας. Πράγματι, έχουν προκύψει κάποια ζητήματα και να ελέγξουμε τους ισχυρισμούς της Ρούλας Πισπιρίγκου σχετικά με την κατηγορία.

Διαβάστε επίσης: Πισπιρίγκου και Δασκαλάκης έφτιαξαν λίστα με δημοσιογράφους, με στόχο να πιάσουν την «καλή» με τις αγωγές

patra pispirigkou Υπάρχουν τεχνικοί σύμβουλοι από την πλευρά της υπεράσπισης, έχουμε αναθέσει σε τεχνικούς συμβούλους να συντάξουν το πόρισμά τους για τον θάνατο της Τζωρτζίνας. Μας ενδιαφέρει να αποδείξουμε ότι η κεταμίνη δεν δόθηκε από την κατηγορουμένη».

Ο δικηγόρος σχολίασε τον σάλο που προκλήθηκε όταν έγινε γνωστό ότι η Ρούλα κρυβόταν πίσω από το ανώνυμο τηλεφώνημα σε δημοσιογράφο, στο οποίο επέρριπτε με αλλοιωμένη φωνή τις ευθύνες για τον θάνατο των τριών παιδιών στον Μάνο Δασκαλάκη.

«Προς το παρόν, αυτό το τηλεφώνημα δεν είναι μέρος της δικογραφίας. Δεν έχω απάντηση για το εάν είναι η ίδια στο παραπλανητικό τηλεφώνημα – είναι κάτι που θα το συζητήσω μαζί της τις προσεχείς ημέρες. Δεν προκύπτει από κάπου ότι είναι έμμεση παραδοχή της κατηγορίας. Θα το χαρακτήριζα ως αφελή και εφηβική συμπεριφορά, αν ήταν εκείνη στο τηλεφώνημα» τόνισε. Ο δικηγόρος της 33χρονης επιβεβαίωσε ότι η σχέση του άλλοτε αγαπημένου ζευγαριού δεν είναι καλή. «Το ζευγάρι δεν έχει επαφές πλέον, δεν έχουν καλές σχέσεις. Από την πρώτη στιγμή, η Ρούλα Πισπιρίγκου αρνείται τις κατηγορίες και δεν έχει επιρρίψει καμία ευθύνη στον Μάνο Δασκαλάκη. Δεν είχε την ηθική και συναισθηματική στήριξη από τον ίδιο».

pispirigkou

Στο μεταξύ, η προφυλακισμένη 33χρονη θέλησε να βιώσει με τον δικό της τρόπο τη θρησκευτική κατάνυξη της Μεγάλης Εβδομάδας. Σύμφωνα με πληροφορίες, το ειδικά διαμορφωμένο κελί που έχει δημιουργηθεί στον πρώτο όροφο των Φυλακών Κορυδαλλού για την κράτησή της επισκέφθηκε τη Μεγάλη Παρασκευή ο ιερέας του καταστήματος κράτησης, ύστερα από αίτημα της ίδιας, καθώς ήθελε να εξομολογηθεί τις αμαρτίες της! Το πρωί του Μεγάλου Σαββάτου, ο ιερέας βρέθηκε και πάλι στο κελί της για να την κοινωνήσει. Λίγες ώρες αργότερα, η «Μήδεια» της Πάτρας δέχτηκε την επίσκεψη της αδελφής της, Δήμητρας, της μητέρας της, Ελένης, και του πατριού της, στο πλαίσιο του έκτακτου επισκεπτηρίου. Μάλιστα, είχε ζητήσει να της φέρουν τρεις λαμπάδες για να τις ανάψει για τα τρία παιδιά της που έφυγαν από τη ζωή.σελ 4 φ2 manos roula

Πηγές αναφέρουν πως είχε ζητήσει ακόμα και φωτογραφίες από τα τρία αγγελούδια, για να τις έχει στο κελί της. Πάντως, προκαλεί εντύπωση το γεγονός πως η 33χρονη, η οποία προφυλακίστηκε στις 5 Απριλίου, ενδιαφέρθηκε πρώτα να ικανοποιήσει τα πρακτικά ζητήματα της διαβίωσής της, ζητώντας τηλεόραση και τις ανάγκες της, ζητώντας τσιγάρα, τηλεκάρτες και χρήματα, και πολύ μετά νοιάστηκε να έχει κοντά της τα παιδιά της, έστω και μέσω φωτογραφιών.

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...

Σάλος με τους «ΛΟΑΤΚΙ ήρωες» του 1821 – Ακυρώθηκε το πάρτι-παρωδία σε gay club της Αθήνας

Την ηρωίδα της Επανάστασης του 1821 Λασκαρίνα Μπουμπουλίνα χλευάζει...

Ποια είναι η Στέλλα Κοσμοπούλου, που τρέλανε κόσμο με το τσιφτετέλι της στο «Σάββατο με φίλους»

Χαράς ευαγγέλια στην εκπομπή του Χρήστου Φερεντίνου τα βράδια...

Εφιαλτική Δευτέρα για τη Χριστίνα Ζάντη! – Ο σύζυγος «δήμιος» της εγκύου τραγουδίστριας

Εφιαλτικές στιγμές για την τραγουδίστρια Χριστίνα Ζαντή στην άλλη...