Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024

Τσιρότο βάζει τέλος στον εφιάλτη των παιδιών

Οι ενέσεις, οι οποίες αποτελούν τον μεγαλύτερο φόβο των...

Χειροπέδες στον άφαντο «Ιησού του Bitcoin»

Στην Ισπανία ξετρύπωσαν οι αμερικανικές Αρχές τον λεγόμενο «Ιησού...

Σάλος με τη μέθοδο περιποίησης που κάνει η Κιμ Καρντάσιαν!

Η «μέθοδος βαμπίρ» για την περιποίηση του προσώπου που...

Στη μονή της Ντάλι με «ξεναγό» τον Ξεκούκη

Κατακόμβη με λείψανα μοναχών, σκήτες μέσα σε σπήλαια που...

Αλληλοκατηγορίες και στο Εφετείο μεταξύ Ροδίτη και Αλβανού για τον βιασμό και την εκτέλεση της Τοπαλούδη

Ξανά μανά... πινγκ πονγκ για τον φόνο της Ελένης!

Ακολουθώντας την ίδια γραμμή που είχαν χαράξει από την πρώτη στιγμή οι δύο κατηγορούμενοι για τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη, επιχείρησαν κατά τις απολογίες τους σε δεύτερο βαθμό να αποποιηθούν τις ευθύνες τους, αποδίδοντας ο ένας στον άλλον πρωταγωνιστικό ρόλο για το αποτρόπαιο έγκλημά τους.

Οι γονείς της 21χρονης φοιτήτριας δεν βρέθηκαν στη δικαστική αίθουσα του Μικτού Ορκωτού Εφετείου, ενώ οι νεαροί κατηγορούμενοι, οι οποίοι πρωτόδικα έχουν καταδικαστεί σε ισόβια και επιπλέον 15 χρόνια για τη δολοφονία και τον ομαδικό βιασμό της Ελένης Τοπαλούδη, έδωσαν τη δική τους εκδοχή για τα γεγονότα της μοιραίας βραδιάς στη Ρόδο. Μάλιστα, ο αλβανικής καταγωγής κατηγορούμενος ζήτησε συγγνώμη με δάκρυα στα μάτια.

«Έχω αντιληφθεί πολλά στη φυλακή. Θέλω να ζητήσω συγγνώμη στην οικογένεια της Ελένης. Εγώ τη γνώριζα. Έχουμε καταστραφεί τρεις οικογένειες. Η δικιά τους χειρότερα. Μακάρι να με συγχωρέσουν κάποτε. Και οι δύο ήμασταν εκεί, κι οι δύο κάναμε τη λάθος πράξη» είπε στο δικαστήριο. Oμως, «χρέωσε» τον βιασμό και τη δολοφονία της Ελένης στον συγκατηγορούμενό του, περιγράφοντας:

«Η Ελένη τού είπε “άντε τελείωνε”… Άρχισε να τη χτυπάει, της έπιασε τον λαιμό και την έσφιγγε, εκείνη τη στιγμή τον δάγκωσε. Εκεί έκανε το λάθος, μας είπε “θα σας καταγγείλω στην Αστυνομία”, την κρατούσα από τα χέρια, τη χτυπούσε στα πόδια. Έφερε δύο μαχαίρια, το ένα για μένα, για να μη μας καταγγείλει στην Αστυνομία, και έπειτα έφερε και το σίδερο. Του λέω “το παράκανες, άσ’ το”. Φοβήθηκα ότι θα πάει να μας καταγγείλει».

Στη συνέχεια απέδωσε τις δικές του κινήσεις σε «λάθος» και υποστήριξε πως ο φίλος του έσφιξε τον λαιμό της Ελένης, η οποία λιποθύμησε. «Τα έχασα, πανικοβλήθηκα. Του είπα “τι κάνουμε;”» είπε, με την έδρα να σχολιάζει: «Στα χέρια σας μαρτύρησε η κοπέλα, αυτό δεν είναι σεξ».

Ρόλο παρατηρητή επιφύλαξε ακόμη μία φορά στον εαυτό του ο Ροδίτης κατηγορούμενος, ισχυριζόμενος πως δεν ακούμπησε ποτέ την Ελένη. Μάλιστα, ισχυρίστηκε πως εκείνο το βράδυ βρέθηκαν και οι τρεις στο εξοχικό του σπίτι και αφού κατανάλωσαν αλκοόλ, σύμφωνα πάντα με τον κατηγορούμενο, η κοπέλα συνευρέθηκε ερωτικά με τον αλβανικής καταγωγής φίλο του.

Ακόμα όμως και ενώπιον της έδρας ο 24χρονος Ροδίτης εμφανίστηκε ειρωνικός όταν σε ερώτηση του προέδρου δήλωσε bisexual που πάει μόνο με… γυναίκες:

Πρόεδρος: Εξηγήστε μας;

Κ: Μπορεί να σου αρέσει και κανένας άνδρας.

Πρόεδρος: Πηγαίνετε με άνδρες;

Κ: Όχι, με γυναίκες μόνο. Δεν φταίω…

Πρόεδρος: Μην τα λέτε αυτά, δεν γίνονται πιστευτά.

Στη συνέχεια έπεσε σε αρκετές αντιφάσεις αναφερόμενος στο ότι εκείνος είχε ερωτική επαφή με την κοπέλα.

«Εγώ άκουσα φασαρία. Αυτός μου ζήτησε να πάω να την τελειώσουμε. Νομίζω τη χτύπησε πρώτα με μπουνιά και μετά με το σίδερο. Με τα μαχαίρια την κάρφωνε στον λαιμό και της έλεγε “θα σε σκοτώσω”. Επειδή στράβωσε το ένα μαχαίρι, πήγε και πήρε κι άλλο» περιέγραψε, με την έδρα να σχολιάζει: «Δεν είναι δυνατόν μόνος του να το έκανε αυτό, πρέπει να τον έχετε βοηθήσει… Μια κοπέλα πέθανε βασανιστικά, μαρτύρησε στα χέρια σας».

Oταν ο κατηγορούμενος ρωτήθηκε γιατί δεν πήγαν την άτυχη φοιτήτρια στο νοσοκομείο, εκείνος ισχυρίστηκε πως θα το έκανε, αν του το ζητούσε ο συγκατηγορούμενός του. «Αυτό που συνέβη είναι ανήκουστο, πώς πήγατε στα απόκρημνα; Θα την αφήνατε εκεί;» ήταν οι ερωτήσεις της έδρας, με τον κατηγορούμενο να απαντά πως ο φίλος του του είπε «πάμε να την τελειώσουμε».

{{-PCOUNT-}}16{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Vips με γιοτ και σούβλες σε Σπέτσες και Μύκονο

Τις παλιές, ένδοξες εποχές του θυμίζει από το βράδυ...

Ταχτσίδης-Θεοδωροπούλου: «Βόμβα» χωρισμού με τρίτο πρόσωπο

«Μια φορά μονάχα φτάνει, να ραγίσει το γυαλί, η...

Κώστας Σκαφίδας: Η φιλία με Καζαντζίδη, ο Περπινιάδης και η χρυσές πίστες

Επειτα από 68 ολόκληρα χρόνια στο τραγούδι, κατεβάζει ρολά....

Στη μονή της Ντάλι με «ξεναγό» τον Ξεκούκη

Κατακόμβη με λείψανα μοναχών, σκήτες μέσα σε σπήλαια που...

«Χρυσά δάκρυα» της Johnson & Johnson για το καρκινογόνο ταλκ της εταιρίας

Διατεθειμένη να πληρώσει όσο όσο για να απαλλαγεί από...

Εκτός «Super Κατερίνα» ο Μικρούτσικος μετά τη νέα επίθεση στην Κατερίνα Καινούργιου

Το χρονικό ενός προαναγγελθέντος διαζυγίου! Παρελθόν φαίνεται πως αποτελεί...

Χριστιανοί έβαλαν στο στόχαστρο την Τέιλορ Σουίφτ

Σάλο προκάλεσε με δύο νέα τραγούδια της η Τέιλορ...