Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Χρήστος Τσικνιάς: Αγωνία για τον μίμο της πίστας

Δύσκολες ώρες για τον καλλιτέχνη Χρήστο Τσικνιά, ο οποίος...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Γιάννης Καλλιάνος: Το οικογενειακό δράμα πίσω από τον χαμό-θρίλερ του πατέρα...

Χάθηκαν το πρωινό της Πέμπτης οι ελπίδες του βουλευτή...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 26 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Οι πιέσεις που δέχεστε προκαλούνται από εξωγενείς παράγοντες....

Αποκάλυψη: Καθαρή φαρμακευτική κεταμίνη που βρέθηκε στον οργανισμό της αδικοχαμένης Τζωρτζίνας

Δεν κυκλοφορεί στο παραεμπόριο

Την ώρα που ένα πέπλο μυστηρίου εξακολουθεί να καλύπτει τις συνθήκες θανάτου της 9χρονης Τζωρτζίνας και τον τρόπο με τον οποίο της χορηγήθηκε η κεταμίνη, ήρθε στο φως μία αποκάλυψη που γεννά ακόμα περισσότερα ερωτήματα γύρω από την υπόθεση, την οποία παρακολουθεί μουδιασμένη όλη η χώρα.

Διαβάστε επίσης: Αποκάλυψη για την υπόθεση της Πάτρας: Αυτός είναι ο λόγος που παραιτήθηκε ο πρώην δικηγόρος της Πισπιρίγκου

patra 1

Τα σενάρια για τη χορήγηση της ουσίας που έστειλε στον άλλο κόσμο το αγγελούδι ήταν πολλά, με τις Αρχές να κάνουν φύλλο και φτερό τις ηλεκτρονικές συσκευές της μητέρας στην προσπάθειά τους να βρουν τον τρόπο με τον οποίο προμηθεύτηκε τη συγκεκριμένη ουσία.ρουλα 1

Ωστόσο, σύμφωνα με την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», η κεταμίνη που ανιχνεύτηκε στον οργανισμό του παιδιού είναι καθαρά φαρμακευτική, χωρίς παραφαρμακευτικά στοιχεία. Δηλαδή, δεν πρόκειται για την κεταμίνη που κυκλοφορεί στο παραεμπόριο.

Διαβάστε επίσης: Η Πισπιρίγκου ζητά νέο γονιδιακό έλεγχο – Ψάχνει για μετάλλαξη που να δικαιολογεί τον θάνατο των κοριτσιών της

Το γεγονός αυτό σημαίνει αυτομάτως ότι τα σενάρια είναι δύο:

Πρώτον, ότι κάποιος μπορεί να την προμηθεύτηκε από τη μαύρη αγορά, αν και σε αυτήν την περίπτωση το νοσοκομείο ή η φαρμακαποθήκη θα έπρεπε να είχαν δηλώσει ότι το φάρμακο έχει κλαπεί.

patra d

Δεύτερον, ότι η κεταμίνη μπορεί να προέρχεται απευθείας από το ίδιο το νοσοκομείο -στο οποίο, όπως αποδείχτηκε, υπήρχε όντως η ουσία- και να χορηγήθηκε στο παιδί κατά τη διάρκεια της νοσηλείας του.

Πρόκειται για μια εξέλιξη που προκαλεί νέα ερωτήματα για την υπόθεση, την ώρα που η Ρούλα Πισπιρίγκου καταθέτει αίτημα για χημική ανάλυση της κεταμίνης που βρέθηκε στον οργανισμό της 9χρονης, με σκοπό να διαπιστωθεί αν πρόκειται για ενδονοσοκομειακή κεταμίνη ή αυτή που χρησιμοποιούν οι τοξικομανείς.

Διαβάστε επίσης: Υπόθεση Πάτρας: Ο Μάνος Δασκαλάκης δεν μένει στην Πάτρα και ξεκίνησε να βλέπει ψυχίατρο

Patra 3

Όπως εξηγούν οι ειδικοί, διαφορετικά συστατικά έχει η ενδονοσοκομειακή κεταμίνη και διαφορετικά η παράνομη κεταμίνη, που πωλείται σε διάφορες μορφές, από χάπι έως διάλυμα. Σε δηλώσεις του ο δικηγόρος της 33χρονης, Όθωνας Παπαδόπουλος, επισήμανε ότι η προέλευση της ουσίας έχει μεγάλη σημασία για την εξέλιξη της υπόθεσης: «Έχει μεγάλη σημασία, γιατί έτσι θα μπορέσουμε να εντοπίσουμε την πιθανή προέλευση της ουσίας. Η έρευνά μας εξακολουθεί να έχει ως επίκεντρο το φονικό όπλο. Έχουμε την πληροφόρηση ότι είναι διαφορετική η χημική σύσταση της κεταμίνης που χορηγείται από το νοσοκομείο και των αντίστοιχων που διακινούνται παράνομα» ανέφερε.patra 4

Την ίδια ώρα, μετά τους 25 γιατρούς και νοσηλευτές από το Καραμανδάνειο Νοσοκομείο, άρχισε να δίνει καταθέσεις στην 18η ανακρίτρια και το ιατρικό προσωπικό του Νοσοκομείου του Ρίου, που ήταν παρόν στις νοσηλείες της Τζωρτζίνας από τον Απρίλιο του 2021 έως τις 26 Ιανουαρίου. Συνολικά, θα καταθέσουν 16 άτομα. Χθες το πρωί κατέθεσαν μία παιδίατρος και τέσσερις νοσηλεύτριες. Η παιδίατρος κλήθηκε να καταθέσει σχετικά με τις δύο μικρές δόσεις κεταμίνης που έλαβε η Τζωρτζίνα κατά την παραμονή της στο νοσοκομείο, εφτά μήνες πριν από τον θάνατό της.

Διαβάστε επίσης: Η πικρία του δικηγόρου της Πισπιρίγκου: «Έχει να αντιμετωπίσει πολλούς “εισαγγελείς” απέναντί της»

{{-PCOUNT-}}17{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...