Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

Η Κάιλι Τζένερ με μπασκετμπολίστα του… κολεγίου

Με νεαρό μπασκετμπολίστα φέρεται ότι ξεπερνά η Κάιλι Τζένερ...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Ντου της αστυνομίας σε βίλες του ράπερ «Ντίντι»!

Εφοδο σε δύο σπίτια του Σον Κομπς, γνωστού παλαιότερα...

Μέσα στα… στήθη των συντρόφων τους έκρυβαν την κόκα που «έσπρωχναν» στον Πειραιά

Έβγαζε... μάτι η ναρκοκαβάτζα

Μέσα στα… στήθη των συντρόφων τους έκρυβαν δύο αδέλφια τα ναρκωτικά που πουλούσαν στις γειτονιές του Πειραιά, ενώ για κάλυψη είχαν ακόμα και ένα βρέφος! Πρόκειται για δύο Αλβανούς 24 και 26 ετών, τους οποίους συνόδευαν στο αλισβερίσι οι κοπέλες τους με το μωράκι!

Η οικογενειακή σπείρα διακίνησης ναρκωτικών αποκαλύφθηκε το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου στην οδό Σαχτούρη στον Πειραιά, όταν άνδρες της Ομάδας ΔΙΑΣ είδαν τα αδέλφια να συνομιλούν και στη συνέχεια να ανταλλάσσουν αντικείμενα. Ο 26χρονος, ο οποίος έχει απασχολήσει στο παρελθόν τις Aρχές για κλοπές, και η συνομήλικη του, με την οποία έχει σχέση και συγκατοικούν, ήταν μέσα σε μαύρο Smart με το οποίο γινόταν το delivery των ναρκωτικών στους «πελάτες». Στο παράθυρο του αυτοκινήτου στέκονταν ο 24χρονος αδελφός του και ο 36χρονος υποψήφιος αγοραστής.

Οι αστυνομικοί, που κατάλαβαν τη συναλλαγή, κάλεσαν ενισχύσεις και τους ακινητοποίησαν. Οπως διαπιστώθηκε, πίσω από το Smart ήταν σταθμευμένο ένα μαύρο Fiat ιδιοκτησίας του 24χρονου, μέσα στο οποίο επέβαιναν η συνομήλικη σύντροφός του αλλά και ένα βρέφος. Σε έλεγχο που έκαναν οι αστυνομικοί στο δεύτερο αυτοκίνητο, βρέθηκαν νάιλον συσκευασίες με κάνναβη, ενώ τρία σακουλάκια με κοκαΐνη ήταν κρυμμένα στο στήθος της κοπέλας! Η ίδια εμφανίστηκε μετανιωμένη και υποστήριξε ότι έκρυψε τα ναρκωτικά στο στήθος της για να μη συλληφθεί ο σύντροφός της. «Τα ναρκωτικά που βρέθηκαν πάνω μου είναι του συντρόφου μου Ε.Μ. Ζητάω συγγνώμη, έχω μετανιώσει και δεν θα το ξανακάνω. Απλά ήθελα να βοηθήσω τον άντρα μου για να μη συλληφθεί, διότι δεν είναι έμπορος, αλλά χρήστης…» υποστήριξε η 24χρονη στους αστυνομικούς.

Κρυμμένα στο στήθος είχε ναρκωτικά και η 26χρονη που επέβαινε στο δεύτερο αυτοκίνητο. Στην κατοχή της βρέθηκαν, μεταξύ άλλων, τρία νάιλον σακουλάκια με κάνναβη και 470 ευρώ. Ο 36χρονος αγοραστής, πάνω στον οποίο βρέθηκαν 4,2 γραμμάρια κάνναβη, υπέδειξε ως πωλήτρια την 26χρονη, στην οποία έδωσε 20 ευρώ.

Σε ερώτηση για το πώς κανονίστηκε η αγοραπωλησία, είπε πως είχε μιλήσει μία ώρα νωρίτερα με άγνωστο άτομο μέσω facebook. Οταν οι αστυνομικοί τού ζήτησαν να καλέσει στο κινητό του αυτό το άτομο, τότε χτύπησε το τηλέφωνο του 26χρονου Αλβανού… Ο ίδιος αλλά και ο αδελφός του υποστήριξαν πως είχαν αγοράσει τα ναρκωτικά για προσωπική τους χρήση.

«Είμαι χρήστης εδώ και τέσσερα χρόνια. Σήμερα πήγαμε με τον αδελφό μου και τις γυναίκες μας στην πλατεία Εξαρχείων και πήραμε ποσότητες ναρκωτικών αντί του ποσού των 400 ευρώ, για να έχουμε για το διήμερο, από έναν σκουρόχρωμο άνδρα, τα οποία τα δώσαμε να τα κρατούν οι γυναίκες μας. Τα ναρκωτικά τα πήρα για προσωπική μου χρήση» ισχυρίστηκε στους αστυνομικούς το ένα από τα αδέλφια.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Το «κατηγορώ» μητέρας κοριτσιού ΑμεΑ με το σπάνιο νευρολογικό σύνδρομο Rett προς τον Αδωνη Γεωργιάδη

Σοκ προκαλεί σε χιλιάδες ασθενείς αλλά και γονείς παιδιών...

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...

Το δυσβάσταχτο κόστος για τις σειρές οδηγεί τα τηλεοπτικά κανάλια στις… πρόχειρες λύσεις των realities και talent shows

Τέλος εποχής για την πανάκριβη και ποιοτική εγχώρια μυθοπλασία,...

Ποια είναι η Στέλλα Κοσμοπούλου, που τρέλανε κόσμο με το τσιφτετέλι της στο «Σάββατο με φίλους»

Χαράς ευαγγέλια στην εκπομπή του Χρήστου Φερεντίνου τα βράδια...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...