Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Ο Μουζουράκης αποκάλυψε πως βάφτισε την κόρη του χωρίς να το πάρει...

Ο Πάνος Μουζουράκης δήλωσε πως βάφτισε την κόρη του...

Δημήτρης Ρούσσος: Ο τραγουδοποιός που πέρασε και από το «The Voice», είναι...

Οταν δεν γράφει τα δικά του τραγούδια, ο Δημήτρης...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που ...

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Γυναικοκτονία στην Καβάλα: Πάλεψε για τη ζωή της – Αμετανόητος και απαθής ο συζυγοκτόνος

Έδωσε μάχη με τον 55χρονο για να μην τη σκοτώσει

Το υλικό από το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης του φαρμακείου της 43χρονης Αΐντας Παπαδοπούλου στο χωριό Πηγές στην Καβάλα «καίει» τον 55χρονο εν διαστάσει σύζυγό της, αφού τον δείχνει να παρακολουθεί απαθής επί τρεις ώρες (!) το άψυχο σώμα της μητέρας των δύο παιδιών του, τη ζωή της οποίας αφαίρεσε με απεχθή τρόπο, προτού αποπειραθεί να αυτοκτονήσει!

gynaikoktonia

Σύμφωνα με πληροφορίες του kavalapost.gr, από την εξέταση του βιντεοληπτικού υλικού οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι ο ψυχρός συζυγοκτόνος στραγγάλισε την όμορφη φαρμακοποιό στις 17.00 της περασμένης Πέμπτης και, εν συνεχεία, έσυρε το πτώμα μέχρι το κουζινάκι του φαρμακείου, όπου το κοίταζε ως τις 20.00, όταν τελικά άρπαξε ένα στρατιωτικό μαχαίρι και αυτοτραυματίστηκε!

Νωρίτερα, ο 55χρονος σύμβουλος ακινήτων και άλλοτε δευτεραθλητής Ελλάδας στα 400 μ. με εμπόδια, ο οποίος παραδόθηκε στις Αρχές τα μεσάνυχτα της Παρασκευής, είχε αρπάξει τη 43χρονη, η οποία καθόταν μπροστά στον υπολογιστή, και την είχε οδηγήσει διά της βίας σε ένα δωμάτιο στο πίσω μέρος του φαρμακείου. Εκεί, η αδικοχαμένη μητέρα δύο ανήλικων αγοριών πάλεψε με τον δολοφόνο, προτού τη σκοτώσει με τα χέρια του!

ginaikoktonia

«Ήταν βίαιος θάνατος. Είχε στην τραχηλική χώρα εκχυμώσεις και εκδορές στρογγυλού σχήματος, που είναι χαρακτηριστικό από τα δάχτυλα. Είχε και κάταγμα και ουλές οστού» εξήγησε στον ΑΝΤ1 ο ιατροδικαστής Νίκος Κιφνίδης, ο οποίος εξέτασε τη σορό της Αΐντας Παπαδοπούλου.

Διαβάστε επίσης: Δείτε πώς περνούσε η 43χρονη λίγο πριν τη σκοτώσει ο σύζυγός της

Την ίδια ώρα, προκαλεί αποτροπιασμό ο κυνισμός του δράστη, που φέρεται, σύμφωνα με το newsit.gr, ότι άλλαξε μέσα από το Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας, όπου νοσηλεύεται με τραύματα στα χέρια και στον λαιμό, το προφίλ του στο facebook, αναρτώντας μια φωτογραφία από την ημέρα του γάμου του με την Αΐντα.

Διαβάστε επίσης: Γυναικοκτονία στην Καβάλα: Αφού σκότωσε τη γυναίκα του πήγε σε παιδική χαρά να κάνει μονόζυγο

«Βρισκόμασταν στο κουζινάκι του φαρμακείου. Εκεί λογομαχήσαμε. Προσπάθησα να την πείσω άλλη μία φορά να μη φύγει. Μου είπε: “Θα ζητήσω διαζύγιο”. Φοβήθηκα ότι δεν θα ξαναέβλεπα τα παιδιά μου. Την έσφιξα στον λαιμό, χωρίς να καταλάβω πόσο δυνατά. Οταν κατάλαβα ότι είναι νεκρή αποφάσισα να βάλω τέλος και στη ζωή μου. Δεν ήθελα να τη σκοτώσω» περιέγραψε στους αστυνομικούς της Ασφάλειας ο συζυγοκτόνος, ο οποίος θα απολογηθεί αύριο στον ανακριτή.

ginaikoktonia 5

Σύμφωνα με πληροφορίες, κατά τη διάρκεια της παραμονής του στο φαρμακείο, ο 55χρονος έστειλε ένα μήνυμα στον αδελφό της 43χρονης που μένει στην Αμερική, στο οποίο έγραψε:

«Ο κόσμος είναι άδικος. Θα φύγω με την Αΐντα από τη ζωή»! Ο δικηγόρος της οικογένειας της όμορφης φαρμακοποιού από τον Αμυγδαλεώνα έκανε λόγο για προμελετημένο έγκλημα: «Ο καθ’ ομολογίαν δολοφόνος της Αΐντας εκτέλεσε το προμελετημένο απάνθρωπο εγκληματικό του σχέδιο. Τη στραγγάλισε με τα ίδια του τα χέρια, γιατί θεωρούσε και θεωρεί ότι η Αΐντα τού ανήκει» είπε ο ποινικολόγος Μανώλης Βονικάκης, μιλώντας στο newsit.gr.

Παράλληλα, τόνισε ότι ο 55χρονος, ο οποίος ζήλευε παράφορα την εν διαστάσει σύζυγό του, είχε πει σε κάποιους ότι σκόπευε να σκοτώσει την άτυχη φαρμακοποιό.

ginaikoktonia 4

Ο δικηγόρος πρόσθεσε πως μια πρώην σύντροφος του δράστη είχε καταθέσει ασφαλιστικά μέτρα εναντίον του, εξαιτίας της βίαιης συμπεριφοράς του. Συγγενείς της 43χρονης από την πλευρά τους επιβεβαίωσαν ότι οι σχέσεις του ζευγαριού είχαν διαταραχθεί τον τελευταίο καιρό:

«Μάλωναν. Ήθελε να τον χωρίσει. Είχε ξεκινήσει τη διαδικασία διαζυγίου. Και αυτός την τιμώρησε…» ανέφερε ο θείος της φαρμακοποιού, που τη βρήκε νεκρή μαζί με τον πατέρα της, και πρόσθεσε:

ginaikoktonia 6

«Ο αδελφός μου με πήρε τηλέφωνο για να πάμε στο φαρμακείο. “Δεν νιώθω καλά, πάμε από κει. Είναι και αυτός εκεί (σ.σ.: o 55χρονος)… Να μη συμβεί κάτι”. Πήγαμε, αλλά ήταν αργά…» Η νεκρώσιμη ακολουθία της 43χρονης εψάλη χθες, ανήμερα της Γιορτής της Μητέρας, στον Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου στον Αμυγδαλεώνα Καβάλας, και κηδεύτηκε στο νεκροταφείο του χωριού, με τραγικές φιγούρες τους δύο γιους της, ηλικίας 6 και 10 χρόνων, που τη συνόδευσαν στην τελευταία της κατοικία.

Έστειλε παραπλανητικό sms στην υπάλληλο

Σε μια προσπάθεια να μην αποκαλυφθεί η αποτρόπαια δολοφονία, ο 55χρονος συζυγοκτόνος της Καβάλας επιχείρησε να παραπλανήσει την υπάλληλο του φαρμακείου τής 43χρονης εν διαστάσει συζύγου του, η οποία αναζητούσε στο τηλέφωνο επί ώρες την άτυχη μητέρα δύο παιδιών, στέλνοντάς της ένα μήνυμα που υποτίθεται ότι έγραψε το θύμα.

ginaikoktonia 3

«Είμαι καλά. Είμαστε μαζί με τον σύζυγό μου στον μηχανικό. Ψάχνουμε σπίτι. Μην ανησυχείς» ανέφερε, σύμφωνα με πληροφορίες, το παραπλανητικό sms που έστειλε ο συζυγοκτόνος στην υπάλληλο της 43χρονης.

Όπως πρόσθεσε η γυναίκα στην κατάθεσή της στους αστυνομικούς, το συγκεκριμένο περιστατικό την προβλημάτισε αφενός γιατί η 43χρονη δεν έγραφε με αυτόν τον τρόπο και αφετέρου γιατί επικοινωνούσαν με γραπτά μηνύματα σε εφαρμογή κινητού και όχι μέσω sms. Σε δηλώσεις της στον ΑΝΤ1, η ίδια αποκάλυψε ότι συνάντησε τελευταία φορά τον 55χρονο όταν τού παρέδωσε τα εφεδρικά κλειδιά του φαρμακείου:

ginaikoktonia 1

«Έφτασα στις 18.00-18.15 και δέχτηκα τηλεφώνημα από τον δράστη ότι ήθελε τα δεύτερα κλειδιά για να ανοίξει τα στοράκια. Τον άκουσα λίγο ταραγμένο, αλλά πού να πάει το μυαλό; Εμένα μου είπε, επειδή μιλήσαμε, ότι θέλει τα παιδιά, δεν υπάρχει θέμα. Δεν ήταν άνθρωπος εκδικητικός σε αυτό το θέμα. Εκδικητικός φάνηκε πως ήταν…. Εκδικητικοί είναι οι άνθρωποι που όταν τους λένε “ θέλω να χωρίσω, έχω πρόβλημα”, τους αφαιρούν τη ζωή» τόνισε η υπάλληλος της 43χρονης.

{{-PCOUNT-}}26{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...