Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Σάσα Μπάστα: Ποιους τσάκωσε ο φακός στα γενέθλια της τραγουδίστριας

Glamorous γενέθλια για τη Σάσα Μπάστα. Η γνωστή τραγουδίστρια...

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Πότε και πού ντύνεται γαμπρός ο «Greek Freak»

Γάμος αλά ελληνικά για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο. Μετά την...

Το 2050 ο μισός πλανήτης θα φορά γυαλιά μυωπίας

Με γοργό ρυθμό εξαπλώνεται πανδημία που ωστόσο περνάει απαρατήρητη...

Baby bloom για τον κανακάρη της Μαρίας Καρλάκη

Διπλό όνομα και νησιωτικό location στο baby bloom του...

Δίκη Αναγνωστόπουλου: Η κατάθεση ψυχιάτρου «έκαψε» τον Μπάμπη

«Στον κατηγορούμενο υπάρχει εμφανής μια έπαρση»

Διαφορετική γραμμή ακολούθησε ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος στη χθεσινή συνεδρίαση του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου στο οποίο δικάζεται για τη δολοφονία της 20χρονης συζύγου του Καρολάιν Κράουτς.

γλυκα νερα 1

Αυτή τη φορά ο 33χρονος πιλότος δεν θέλησε να κάνει ερωτήσεις σε κανέναν από τους τέσσερις μάρτυρες που κατέθεσαν, ενώ το ψυχρό και ατάραχο βλέμμα του αυλάκωσαν στιγμιαία λυγμοί.ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ 13 1 4 1 1 1 1

Στο σημείο που η πρόεδρος άρχισε την ανάγνωση του ηλεκτρονικού ημερολογίου της Καρολάιν και στα αποσπάσματα που αφορούσαν τη γέννηση και τα προβλήματα υγείας της κόρης του ξέσπασε σε κλάματα, κοιτάζοντας ταυτόχρονα προς το ακροατήριο για να βεβαιωθεί ότι έγινε αντιληπτός!

Διαβάστε επίσης: Αυτή είναι ολόκληρη η απολογία του Αναγνωστόπουλου: «Η Καρολάιν ήταν το πιο υπέροχο πλάσμα που είχα δει»

γλυκα νερα

Για «ναρκισσιστική και αντικοινωνική διαταραχή», του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου έκανε λόγο ψυχίατρος – ψυχολόγος που κλήθηκε να καταθέσει από την πλευρά της οικογένειας της Καρολάιν.

mpampis

«Υπάρχει εμφανής μια έπαρση, μια διαταραχή της προσωπικότητας» υποστήριξε η γιατρός, η οποία εξήγησε πως μελέτησε τα στοιχεία της δικογραφίας σε μια προσπάθεια να σκιαγραφήσει τα προφίλ των δύο κεντρικών προσώπων της υπόθεσης.

Η μάρτυρας υποστήριξε ότι από τις αναφορές προκύπτει πως το ζευγάρι είχε μια δύσκολη σχέση, με εντάσεις.

Διαβάστε επίσης: Απολογία Αναγνωστόπουλου: «Δεν άξιζε ούτε στην ίδια, ούτε στο σκυλάκι μας, δεν υπάρχουν δικαιολογίες»

για φ1

«Δεν προκύπτει, όμως, μια εν βρασμώ κατάσταση. Στον κατηγορούμενο υπάρχει εμφανής μια έπαρση, μια διαταραχή της προσωπικότητας. Αυτό έχει ορισμένα χαρακτηριστικά, τα άτομα έχουν απόλυτη συνείδηση για το τι κάνουν και για το αποτέλεσμα των πράξεών τους. Μας ξαφνιάζουν οι πράξεις τους πολλές φορές, γιατί έχουν μια φυσιολογική καθημερινότητα» ανέφερε η γιατρός και συνέχισε τη σκιαγράφηση του χαρακτήρα του Μπάμπη:

«Στη ναρκισσιστική διαταραχή έχουμε ένα αίσθημα μεγαλείου, έλλειψη ενσυναίσθησης. Φαίνεται από πολλά στοιχεία, δολοφόνησε τη γυναίκα του και μητέρα του παιδιού του χωρίς να σκεφτεί πόσο θα πονέσει το παιδί από την απώλεια αυτή. Αρα η έλλειψη ενσυναίσθησης αφορά και το παιδί. Η σκηνή που έβαλε το παιδί πάνω στο πτώμα είναι εικόνα που βλέπουμε σε πολέμους. Σε αυτή την ηλικία τα μωρά έχουν πάρα πολλά ερεθίσματα και φοβάμαι ότι θα έχει επιπτώσεις στο παιδί στο μέλλον… Μετά σκοτώνει τον σκύλο, ο οποίος δεν ανήκε μόνο στη μάνα, αλλά και στο παιδί, είχαν μεγαλώσει μαζί. Δείτε μετά την κηδεία της Καρολάιν, πώς φέρθηκε στη σοκαρισμένη μητέρα και μάλιστα ζήτησε και λεφτά για το φέρετρο. Το πώς κρατούσε το παιδί στην κηδεία επί τέσσερις ώρες… Βλέπουμε έναν άνθρωπο που δεν σκέφτεται το μωρό».

Ειδική μνεία έκανε η μάρτυρας και στην ανάγκη που φέρεται ότι είχε ο 33χρονος πιλότος να τον θαυμάζουν.

«Βρήκε μια ανήλικη κοπέλα, πετούσε με το ελικόπτερο πάνω από το σχολείο. Αυτά δεν είναι σοβαρά πράγματα που ψάχνει ένας άνθρωπος για να φτιάξει μια σοβαρή σχέση. Ή, ακόμη, το πώς αντιμετώπισε την απόρριψη και την πρόθεση της γυναίκας του να χωρίσουν» υπογράμμισε.KAROLAIN 1

Στο επίκεντρο της κατάθεσής της βρέθηκε και το ημερολόγιο της Καρολάιν, με τη μάρτυρα να εντοπίζει στοιχεία κατάθλιψης στο νεαρό κορίτσι, σε αντίθεση με τη σύμβουλο ψυχικής υγείας Ελένη Μυλωνοπούλου που την παρακολουθούσε. Για την κατάθεση της τελευταίας, η υπεράσπιση του κατηγορουμένου κατέθεσε ένσταση ζητώντας να μη γίνει δεκτή λόγω αναξιοπιστίας.ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ ΓΑΜΟΣ ΜΠΑΜΠΗΣ ΚΑΡΟΛΑΙΝ ΦΟΝΟΣ 9

«Δεν έχει την ιδιότητα της ψυχολόγου και της κλινικής συμβούλου. Έχει υποπέσει σε πολλές αντιφάσεις και δεν είναι σε θέση να εκφέρει άποψη για τις σχέσεις του ζευγαριού» αιτιολόγησε την ένσταση ο συνήγορος του 33χρονου πιλότου, Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης.

{{-PCOUNT-}}19{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...