Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Η Πιερίδη με το νέο αγόρι της

«Ο έρωτας με έρωτα περνάει» λέει ένα λαϊκό διαχρονικό...

Ο τρόπος λειτουργίας του στρατού των χούλιγκαν και τα αντίποινα που οδήγησαν...

Ο «Ιωσήφ», ο μάνατζερ OΜΛΕ του Τρανού, ο «Καρχαρίας»...

Πανικός στο Romeo με Λε-Πα, Κοκκίνου, Μεταξά

Με το δεξί και διώχνοντας κόσμο άρχισαν οι νυχτερινές...

Αφυπνίστηκαν οι ελπίδες για τον Δημήτρη Κόκοτα

Σημάδια αισιοδοξίας στην προσπάθεια αφύπνισης του Δημήτρη Κόκοτα. Θετικές...

Γιατροί του Καραμανδάνειου «δείχνουν» τη Ρούλα ως υπεύθυνη για τον θάνατο της Τζωρτζίνας

«Της αφαίρεσε το οξυγόνο»!

Οι καθημερινές αποκαλύψεις γύρω από την παράλληλη έρευνα που είναι σε εξέλιξη για τους θανάτους των τριών κοριτσιών στην Πάτρα προϊδεάζουν ότι η υπεράσπιση της Ρούλας Πισπιρίγκου θα είναι μια δύσκολη προσπάθεια.

patra 4

Πλήθος καταθέσεων συγκεντρώνεται από γιατρούς και νοσηλευτές των νοσοκομείων που περιέθαλψαν τα τρία παιδάκια και, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες που προκύπτουν, κάθε άλλο παρά ευνοούν την κατηγορουμένη.

Πέρα από τις καταθέσεις που περιγράφουν τη στάση και την εν γένει συμπεριφορά της Ρούλας Πισπιρίγκου, καταλυτικό ρόλο θα παίξουν και οι επιστημονικές εκτιμήσεις των εμπλεκόμενων μαρτύρων. Ειδικότερα, σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, οι γιατροί και οι νοσηλεύτριες από το Καραμανδάνειο Νοσοκομείο της Πάτρας που έχουν καταθέσει ως μάρτυρες πληθαίνουν ακόμα περισσότερο τα ερωτήματα και σίγουρα δεν ελαφρύνουν τη θέση της 33χρονης.

Patra 3

Αναφερόμενος στην 11η Απριλίου του 2021, όταν η ως τότε υγιέστατη Τζωρτζίνα μεταφέρθηκε στο Καραμανδάνειο και το ίδιο απόγευμα υπέστη την πρώτη ανακοπή, ένας εκ των γιατρών του νοσοκομείου φέρεται ότι «δείχνει» τη Ρούλα Πισπιρίγκου ως υπεύθυνη για την αφαίρεση του ρινικού οξυγόνου από το παιδί.

Άλλη γιατρός του ίδιου νοσοκομείου φέρεται ότι έχει περιγράψει στην κατάθεσή της τη σκηνή όπου η Πισπιρίγκου κάλεσε σε βοήθεια το προσωπικό. «Μας χτύπησε με ράθυμο τρόπο την πόρτα στο γραφείο» είπε και συμπλήρωσε πως η μητέρα τούς ενημέρωσε πως «σφυρίζει το οξύμετρο».

patra 2

Αμέσως σήμανε συναγερμός και η ιατρική ομάδα έσπευσε στο δωμάτιο της 9χρονης, την οποία βρήκαν χωρίς σφυγμό στη μέση του κρεβατιού, σε πλάγια θέση και χωρίς το ρινικό οξυγόνο. Οταν η υπεύθυνη γιατρός ρώτησε τη μητέρα πώς βρέθηκε το παιδί σε αυτή τη στάση, εκείνη της απάντησε ότι έκανε ένα ξαφνικό τίναγμα. Σημειώνεται, μάλιστα, ότι παρόμοια περιγραφή είχε κάνει η Πισπιρίγκου και στην περίπτωση της Μαλένας!

Αλλά και η νοσηλεύτρια που έτρεξε στο δωμάτιο όταν χτύπησε το κουδούνι ανάγκης, είπε ότι η μικρή ήταν αναίσθητη και χωρίς το οξύμετρο. Επιπλέον, οι γιατροί του Καραμανδάνειου συμφωνούν ότι κανείς δεν μπορεί να εξηγήσει την ανακοπή που υπέστη το κοριτσάκι.

Την ίδια ώρα, αίσθηση προκαλεί η πληροφορία ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου, αφού τηλεφώνησε στο ΕΚΑΒ για να δει ποιο νοσοκομείο εφημερεύει μετά την ανακοπή της Τζωρτζίνας, στη συνέχεια κάλεσε τηλεφωνικά όχι τον πατέρα του παιδιού, αλλά τον… οικογενειακό τους δικηγόρο!

patra 5

Σύμφωνα με τον Alpha, η 33χρονη τηλεφώνησε στον δικηγόρο Ιωάννη Κόττα επειδή εκείνο το διάστημα η Τζωρτζίνα δεν ήθελε καθόλου τον πατέρα της, καθώς φέρεται ότι τον είχε δει να χτυπάει τη μητέρα.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την ίδια εκδοχή, στις 5 Απριλίου το απόγευμα, τρεις ημέρες πριν από την εισαγωγή της Τζωρτζίνας στο νοσοκομείο, η Ρούλα Πισπιρίγκου είχε μαλώσει με τον Μάνο Δασκαλάκη στο σπίτι της και εκείνος φέρεται ότι την είχε χτυπήσει, γι’ αυτό επέλεξε να τηλεφωνήσει στον δικηγόρο τους.

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Ο ηθοποιός άφησε το Σπίτι του Ηθοποιού και στέκεται πάλι όρθιος

Νέα ζωή για τον Τίμο Δράκο της θρυλικής τηλεοπτικής...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...

Ο μάνατζερ του τράπερ Τrannos καταγγέλλει απαγωγή από την ΕΛ.ΑΣ.

Θύμα άγριου ξυλοδαρμού καταγγέλλει ότι έπεσε ο μάνατζερ του...

Η Μπόμπα δεν γλίτωσε ούτε αυτή τη φορά τη διαδικτυακή γιούχα

Πρόκειται για χάρισμα και οφείλουμε να τους το αναγνωρίσουμε!...