Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Η Μέριλιν των ουσιών

Βαθιά βυθισμένο στην κόλαση της ηρωίνης ήταν μοντέλο που...

Οι αθέατοι γαμομπελάδες του «Μπόρατ»

Προβλήματα που «σέρνονταν» για χρόνια κρύβονται πίσω από το...

Η επιστολή του «σφαγέα» των Αγίων Αναργύρων στην άτυχη Κυριακή

Ανατριχίλα προκαλεί το περιεχόμενο μιας από τις επιστολές που...

Selfie θανάτου για αισθητικό

Μια selfie κόστισε τη ζωή σε Ρωσίδα αισθητικό με...

Η υπόθεση θανάτου της Τζωρτζίνας από κεταμίνη έχει «ουσιώδη κενά»

Οι τεχνικοί σύμβουλοι της 33χρονης βλέπουν «τρύπες»

Κομβικό στοιχείο στη δικογραφία για τον θάνατο της Τζωρτζίνας θα αποτελέσει το πόρισμα του ιατροδικαστή Σωτήρη Μπουζιάνη, το οποίο θα περιγράφει τον μηχανισμό που είχε ως αποτέλεσμα να «σβήσει» το κοριτσάκι μέσα στο νοσοκομείο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού».

patra 4 3

Ανεπίσημες πληροφορίες θέλουν το πόρισμα να κατατίθεται στην αρμόδια ανακρίτρια εντός των επόμενων ημερών, ίσως και μέσα στην εβδομάδα, οπότε στη συνέχεια ο έμπειρος ιατροδικαστής Αθηνών θα κληθεί να καταθέσει και να εξηγήσει τι είδε, τι διαπίστωσε και τι συμπέρανε. Όλο αυτό το διάστημα ο κ. Μπουζιάνης έχει κρατήσει ως επτασφράγιστο μυστικό την έρευνά του και δεν έχει αφήσει να διαρρεύσει το παραμικρό. Για το πολυαναμενόμενο πόρισμα έχουν δει το φως της δημοσιότητας μόνο ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες.patra a

Το συγκεκριμένο πόρισμα ή θα θωρακίσει τη δικογραφία και το κατηγορητήριο με το οποίο η Πισπιρίγκου οδηγήθηκε στις φυλακές ή θα προκαλέσει ρήγματα, τα οποία θα αξιοποιήσει η ίδια, αρχής γενομένης από την υποβολή αίτησης αποφυλάκισης και, στη συνέχεια, στην ακροαματική διαδικασία.

Το μόνο που δεν πρόκειται να απαντήσει το πόρισμα, σε περίπτωση που επιβεβαιώσει τη θανατηφόρο δόση κεταμίνης, είναι ποιος τη χορήγησε και πώς την προμηθεύτηκε, καθώς αυτό είναι έργο των αστυνομικών Αρχών. Παράλληλα, σύμφωνα με πληροφορίες του pelop.gr, οι τεχνικοί σύμβουλοι που έχουν αναλάβει να αποδείξουν τους ισχυρισμούς της Πισπιρίγκου διαπιστώνουν «ουσιώδη κενά και αναπάντητα ερωτήματα, που τους οδηγούν στο συμπέρασμα ότι η υπόθεση θανάτου της Τζωρτζίνας από κεταμίνη ενδονοσοκομειακά δεν είναι καλά δεμένη και άρα και το κατηγορητήριο του εισαγγελέα Αθηνών».

Χωρίς τίτλο 001

Συγκεκριμένα, η ιστοσελίδα αναφέρει πως η ώρα θανάτου της 9χρονης δεν είναι αυτή που αναφέρει το νοσοκομείο, δηλαδή στις 2.30 το μεσημέρι, όταν ειδοποιήθηκε το προσωπικό από τη μητέρα, αλλά αργότερα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες της εφημερίδας «Πελοπόννησος», από την έρευνα των τεχνικών συμβούλων προκύπτει ότι η κεταμίνη έχει χορηγηθεί ενδοφλεβίως, οπότε η δράση της επέρχεται σε ένα λεπτό και φαίνεται να έχει χορηγηθεί μετά τις 3 το απόγευμα. Στο σχετικό δημοσίευμα αναφέρεται ότι το καρδιογράφημα που δείχνει τελευταίο σημείο ζωής της Τζωρτζίνας έγινε στις 3.12 μ.μ.

patra tzortzina

Μια σειρά από αντίστοιχες επιστημονικές προσεγγίσεις αναμένει να συγκεντρώσουν οι σύμβουλοι της 33χρονης, προκειμένου να τις περιλάβει -μετά την κατάθεση του πορίσματος Μπουζιάνη- στην αίτηση άρσης της προσωρινής της κράτησης.

«Για εμάς δεν είναι το πότε θα κατατεθεί, αλλά το πώς η αίτηση θα είναι καλά στηριγμένη και δομημένη» λέει σχετικά ο δικηγόρος της Πισπιρίγκου, Οθωνας Παπαδόπουλος.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η «καταραμένη» φαμίλια της Ηλιούπολης: Εκτέλεσε τη μάνα του με καραμπίνα και αυτοκτόνησε

Δολοφονία και αυτοχειρία φαίνεται πως είναι το επικρατέστερο σενάριο...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Τα… βρόντηξε από το «My style rocks» η Φωτεινή Μπαρνασά, από τα φαβορί του reality

Σκάει «βόμβα» στο «My style rocks». Ενα από τα...

Αστραψαν τα φλας στη βράβευση επιτυχημένων επιχειρηματιών και δημόσιων προσώπων της Θεσσαλονίκης

Επιτυχημένοι επιχειρηματίες και δημόσια πρόσωπα της Θεσσαλονίκης βραβεύτηκαν στο...

Χειροπέδες σε… ξαναμμένο κοκάκια μέσα σε ροζ μασατζίδικο!

Τα «ξέρασε» όλα στην ανακρίτρια, εν είδει ψυχοθεραπείας, ένας...