Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

«Εκαψαν» την Πισπιρίγκου με τις καταθέσεις τους οι τρεις νοσηλεύτριες του νοσοκομείου...

«Φωτιά» για τη Ρούλα Πισπιρίγκου ήταν οι καταθέσεις που...

Αλμπέρτο Εσκενάζη: Ζεν πρεμιέ στο πλευρό του Κόκκαλη!

Ο 72χρονος ηθοποιός Αλμπέρτο Εσκενάζη είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής με...

Αέρινη η Ελενα Τοπαλίδου για το brand Kourbela

Η Ελενα Τοπαλίδου έκλεψε την παράσταση και ως μοντέλο...

Η North Star Entertainment παρουσιάζει τα σχέδια του Project VORIA του νέου...

Τα επίσημα σχέδια και τη στρατηγική της για το...

Η Ελένη τιτιβίζει βουκολικά

Η μανία της Μενεγάκη με το Τwitter και το Instagram και η «αγροτοθεραπεία».

64d47s2021f5Η Ελένη Μενεγάκη έχει μυηθεί για τα καλά στην τεχνολογία αλλά και στον αγροτουρισμό. Η δημοφιλής παρουσιάστρια εκτός του ότι έχει λατρέψει τη φύση, αφού ο σύντροφός της Μάκης Παντζόπουλος την έχει μυήσει σε αυτή, φροντίζει σχεδόν καθημερινά να μας ενημερώνει για το τι κάνει και πού είναι ανεβάζοντας άκρως ενδιαφέρουσες φωτογραφίες σε Τwitter και Ιnstagram. Ο καταιγισμός μάλιστα των φωτογραφιών είναι τέτοιος που δεν είναι λίγοι αυτοί που πιστεύουν ότι η παρουσιάστρια έχει αποκτήσει «σύνδρομο τιτιβίσματος».

Τι φταίει γι’ αυτή της τη μανία; Μια… μπούργκα που φόρεσε γιατί ενοχλήθηκε από τους παπαράτσι ήταν αρκετή για να πάρει την απόφαση να αλλάξει στάση. Με αφορμή κάποιες φωτογραφίες της στις οποίες είχε καλυμμένο το πρόσωπο με ένα μαντίλι και που δημοσιεύτηκαν πριν λίγες μέρες σε εβδομαδιαίο περιοδικό, η Ελένη Μενεγάκη είπε στους συνεργάτες της ότι θα ανεβάζει πια μόνη της τις φωτογραφίες της στο Τwitter, ώστε να μην ταλαιπωρείται κανείς και να μην πάθει και κανένας φωτογράφος ατύχημα όπως ακροβατεί προκειμένου να την απαθανατίσει.

Εχοντας αποκτήσει αγροτικές πλέον γνώσεις, η παρουσιάστρια ενημερώνει ιντερνετικά το κοινό της για την πρόοδο της στις αγροτικές δουλειές. Το μενού των εργασιών έχει τα πάντα: δουλειά στο θερμοκήπιο, μάζεμα ρίγανης (με διάλειμμα λίγων λεπτών για ανέμελες πόζες με φόντο τη φύση) και έπεται συνέχεια.

Ακόμη και το τριήμερο της 25ης Μαρτίου που το πέρασε στα Αχλα με τον σύντροφό της και τα τρία της παιδιά, η Ελένη Μενεγάκη δεν έπαψε ούτε στιγμή να ανεβάζει φωτογραφίες από τις καθημερινές της «στιγμές».  Από την Παρασκευή το απόγευμα που αναχώρησαν με το πλοίο μέχρι και χθες το απόγευμα η δημοφιλής παρουσιάστρια δεν σταμάτησε να ενημερώνει τους φαν της για το πού είναι και τι κάνει.

Χαρακτηριστικές είναι οι φωτογραφίες που ανέβασε κατά τη διάρκεια προετοιμασίας του μπακαλιάρου. Η Ελένη Μενεγάκη έκανε όλη τη διαδικασία που απαιτείται για τον σωστό μπακαλιάρο: αρχικά ξαρμύρισε το ψάρι και στο τέλος, ως καλή μαγείρισσα, πόζαρε με τα εδέσματα. Μετά το φαγητό η Ελένη πήγε για χαλάρωση στην παραλία και ανέβασε μια φωτογραφία που τη δείχνει να έχει ξαπλώσει και να αγναντεύει. «Πάλι δεν το τόλμησα! Προσπάθησα πάντως! Ο γιος μου πάλι όλο μακροβούτια ήταν!» έγραψε η Ελένη Μενεγάκη. Η δημοφιλής παρουσιάστρια, αφού έφαγε με τα παιδιά της και τον σύντροφό της τον μπακαλιάρο σκορδαλιά που έφτιαξε με τα χεράκια της, όπως επιβάλλει η 25η Μαρτίου, πήγε στην παραλία με τον γιο της Αγγελο, που ήθελε να κάνει μια βουτιά στη θάλασσα εκμεταλλευόμενος τον καλό καιρό. Η παρουσιάστρια τον καμάρωνε υπερήφανη για το θάρρος του, ενώ στην παρέα της ήταν και ο αγαπημένος σκύλος της οικογένειας, ο Βίκτορας.

Μεγάλη είναι η αγάπη της και για το Τwitter και σχεδόν καθημερινά βγάζει κάποια ενδιαφέρουσα φωτογραφία από την εκπομπή, γράφει ένα χαριτωμένο σχόλιο, την ανεβάζει και αμέσως οι φαν της τη σχολιάζουν.  Από τις πιο εντυπωσιακές φωτογραφίες που ανέβασε πρόσφατα ήταν αυτή πάνω σε ένα δέντρο με φόντο το ξενοδοχείο του συντρόφου της στα Αχλα.

Ακόμα και κατά τη διάρκεια της εκπομπής η δημοφιλής παρουσιάστρια κρατάει το iPad της με το οποίο τραβάει φωτογραφίες και έχει γίνει η αγαπημένη της συνήθεια. Η Ελένη Μενεγάκη δείχνει να το απολαμβάνει και μέρα με τη μέρα να μαθαίνει νέα πράγματα.

ΣΑΣΑ ΣΤΑΜΑΤΗ

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Ο ηθοποιός άφησε το Σπίτι του Ηθοποιού και στέκεται πάλι όρθιος

Νέα ζωή για τον Τίμο Δράκο της θρυλικής τηλεοπτικής...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...

«Ξαπλώπουλος και σία» για τους αστυνομικούς στις Φυλακές Μαλανδρίνου

Ζωή και κότα εμφανίζονται να κάνουν όλοι οι αστυνομικοί...