Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Love is in the air: Είπε το «ναι» την ώρα της πτήσης

Η αγάπη σε κάνει να πετάς στα σύννεφα, οπότε...

Ανέβηκε επικίνδυνα η θερμοκρασία με τη νέα φωτογράφιση της Ταραμπάνκο

Η Κάτια Ταραμπάνκο έφερε τον «καύσωνα» μέσα στον Απρίλιο....

Καμπάνα σε 74χρονο που «έλουζε» με χυδαία υπονοούμενα νεαρή σερβιτόρα στην Καβάλα

Καταδικάστηκε από το δικαστήριο για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ένας...

Παπαθωμά και Πετράκος αμφισβητούν την ύπαρξη της αφρικανικής σκόνης

«Μας ψεκάζουν, μας σκοτώνουν με χημικά» βροντοφώναξαν η Θεοφανία...

«Tίμησαν» με αίμα τη μνήμη του 14χρονου Μάκη

Την ώρα που κορυφωνόταν το πένθος για τον άδικο χαμό του 14χρονου Μάκη, που δεχόταν άγριο bullying από συμμαθητές του, κάποιοι… νταήδες μαθητές του 54ου Γυμνασίου στα Σεπόλια δεν δίστασαν να στήσουν άγρια συμπλοκή με μαθητές του 7ου Γυμνασίου Παγκρατίου, κατά τη διάρκεια σχολικής εκδρομής στο Άλσος Βεΐκου, προκαλώντας ακόμη μεγαλύτερη οργή και αγανάκτηση!

Η συμμορία των Σεπολίων λογομάχησε με δύο παιδιά από το σχολείο του Παγκρατίου, τους χτύπησε και προσπάθησε να τους κλέψει τα κινητά. Μάλιστα, κατά τη διάρκεια της συμπλοκής, ένας από τους μαθητές των Σεπολίων έβγαλε μαχαίρι, ευτυχώς όμως δεν το χρησιμοποίησε. Ωστόσο, ο ένας από τους τραυματίες έχει μώλωπες στο πρόσωπο, ενώ ο άλλος μαθητής τραυματίστηκε σε διάφορα σημεία του σώματός του.

Οι καθηγητές που συνόδευαν τους μαθητές των σχολείων αντέδρασαν καθυστερημένα και δεν απέτρεψαν τον τραυματισμό των δύο παιδιών. Αν έκαναν το καθήκον τους ως συνοδοί, η συμπλοκή θα είχε αποφευχθεί.

«Τα παιδιά που επιτέθηκαν μόλις είδαν ότι πλησιάζουν καθηγητές στο σημείο εξαφανίστηκαν. Τραυματίστηκαν δύο παιδιά και ενημερώθηκα ότι το ένα παιδί πήγε στο Παίδων και έχει κάποια προβλήματα» δήλωσε μια καθηγήτρια που ήταν συνοδός στη σχολική εκδρομή.

Στο σημείο έφτασαν αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙΑΣ, οι οποίοι συνέλαβαν πέντε μαθητές ως εμπλεκόμενους στον ξυλοδαρμό των δύο μαθητών του γυμνασίου του Παγκρατίου. Και οι πέντε είναι από το σχολείο των Σεπολίων, όπου είχε πέσει θύμα σχολικού εκφοβισμού ο άτυχος Μάκης…

Οι πέντε συλληφθέντες, ηλικίας 13 έως 15 ετών, αφέθηκαν ελεύθεροι, όμως θα βρεθούν αντιμέτωποι με κατηγορίες για σωματική βλάβη κατά συναυτουργία, απειλή, απόπειρα κλοπής και παράβαση του νόμου περί όπλων.

Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς των μαθητών των Σεπολίων, η αφορμή για την οποία χτύπησαν τα δύο παιδιά από το 7ο Γυμνάσιο στο Παγκράτι ήταν ένα βίντεο που αναρτήθηκε στο διαδίκτυο και ήταν προσβλητικό για τους ίδιους και μια φίλη τους. Εξάλλου, η αδελφή ενός εκ των συλληφθέντων ισχυρίστηκε πως ο ανήλικος δεν χτύπησε κανέναν, παρά μόνο φώναξε γιατί… την κοιτούσε κάποιος από τους μαθητές του Παγκρατίου!

Τον ισχυρισμό αυτόν αντικρούουν οι μαθητές του Παγκρατίου, οι οποίοι υποστηρίζουν πως δεν υπήρχε κάποια αφορμή για την επίθεση. Επιπλέον, λένε ότι οι μαθητές του γυμνασίου των Σεπολίων που τους επιτέθηκαν ήταν περισσότεροι από αυτούς και μεγαλύτεροι σε ηλικία, και καταγγέλλουν ότι δεν είναι η πρώτη φορά που προκαλούν επεισόδια συμμορίες από το συγκεκριμένο γυμνάσιο.

Τον ισχυρισμό τους ότι οι μαθητές του Παγκρατίου δεν προκάλεσαν τους μαθητές των Σεπολίων επιβεβαιώνει ως αυτόπτης μάρτυρας και μια καθηγήτρια, που ήταν συνοδός στη σχολική εκδρομή.

Πάντως, οι αστυνομικοί, που έχουν σχηματίσει δικογραφία σε βάρος των πέντε μαθητών του γυμνασίου Σεπολίων, έχουν καταλήξει ότι η συμπλοκή είναι άσχετη με την αυτοκτονία του Μάκη.

Όμως, επιβεβαιώνεται αυτό που φαίνεται ότι γνώριζαν όλοι, αλλά το έκρυβαν: ότι στο γυμνάσιο των Σεπολίων δρα μια επικίνδυνη συμμορία μαθητών, που επιτίθεται σε άλλα παιδιά, με την ένοχη σιωπή των καθηγητών και των γονιών των νταήδων. Οπως φαίνεται, ο άτυχος Μάκης, που έφτασε στο σημείο να δώσει τέλος στη ζωή του, ήταν μόνο η «κορυφή του παγόβουνου»…

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...