Κυριακή, 21 Απριλίου, 2024

Γιάννης Φέρτης: Η Βίβιαν Μπενέκου αποκαλύπτει όλα όσα δεν ξέρουμε για τον...

Δάκρυζε όταν άκουγε κλαρίνο, χόρευε τσάμικα με πάθος, αγαπούσε...

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Ο ηθοποιός άφησε το Σπίτι του Ηθοποιού και στέκεται πάλι...

Νέα ζωή για τον Τίμο Δράκο της θρυλικής τηλεοπτικής...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Κυριακή 21 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Μεταξύ απόρριψης και υποτέλειας προτιμήστε τις ειλικρινείς συζητήσεις...

Γερμανός κροίσος επινόησε τον θάνατό του για να το σκάσει με τη...

Ο Γερμανός κροίσος Καρλ Εριβάν Χάουμπ, που αγνοείται εδώ...

Λαβωμένος ο «Καίσαρας» Πατέλης

Ο εμμονικός οικονομικός σύμβουλος του Μητσοτάκη, μετά και τα δημοσιεύματα της «Espresso», δεν κατάφερε να βάλει λουκέτο στο μικρό εστιατόριο στο Κολωνάκι

Έχασε τη μάχη ο οικονομικός σύμβουλος του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη Αλέξης Πατέλης, ο οποίος είχε βάλει ως στόχο να μπει λουκέτο στο μικρό ιταλικό εστιατόριο 26χρονης σεφ, αφήνοντας στον δρόμο 13 εργαζομένους.

Ύστερα από αλλεπάλληλες μηνύσεις που υπέβαλε ο «Καίσαρας» του Μαξίμου ως διαχειριστής διπλανής πολυκατοικίας καθώς και η διαχειρίστρια μιας δεύτερης πολυκατοικίας στην πλατεία Δεξαμενής στο Κολωνάκι, για μόλις δύο επιπλέον τραπεζάκια στο πεζοδρόμιο και τη… μυρωδιά από την κουζίνα, το εστιατόριο «άλ3ξ» The Fresh Pasta Bar έκλεισε την περασμένη Δευτέρα με απόφαση της Δημοτικής Αστυνομίας.

Τον ρόλο του… εμμονικού κ. Πατέλη είχε αποκαλύψει η «Espresso», φέρνοντας στη δημοσιότητα ακόμα και e-mail που αντάλλαξε με την αρμόδια υπηρεσία του Δήμου Αθηναίων μέσα από το πρωθυπουργικό μέγαρο, για να προχωρήσει σε χρόνο εξπρές η απόφαση προσωρινής διακοπής λειτουργίας του εστιατορίου.

Όπως μας είχε αποκαλύψει η ιδιοκτήτρια Αλεξ Βασιλάτου, ο Αλέξης Πατέλης είχε φτάσει στο σημείο να την προσβάλει, παρουσία του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη που έτρωγε με την οικογένειά του στο εστιατόριο, «φωνάζοντας για να ακούσουν όλοι για τα παράνομά μας και να σταματήσουμε να ξεπερνάμε τα όρια του πεζοδρομίου και να μαζέψουμε τις καρέκλες και το τραπέζι που εξέχει»!

Η νεαρή σεφ προσέφυγε στην υγειονομική υπηρεσία του Δήμου Αθηναίων και ζήτησε επανεξέταση της υπόθεσης, καθώς στο μεσοδιάστημα είχε τοποθετήσει φίλτρα χιλιάδων ευρώ προκειμένου να μην ενοχλούνται οι γείτονες. Ο επανέλεγχος έγινε την Τετάρτη και μία ημέρα μετά ο Δήμος Αθηναίων πήρε την απόφαση για την προσωρινή διακοπή λειτουργίας του ιταλικού εστιατορίου, το οποίο επαναλειτουργεί κανονικά από σήμερα, Σάββατο!

Ανακουφισμένος από την απόφαση του δήμου δηλώνει ο πατέρας της νεαρής ιδιοκτήτριας του εστιατορίου Νικόλας Βασιλάτος, πρώην αντιδήμαρχος στον Δήμο Ψυχικού, ο οποίος είχε καταγγείλει δημόσια τον Αλέξη Πατέλη.

«Είμαι πανευτυχής από την αστραπιαία ταχύτητα με την οποία έδρασαν οι υγειονομικές υπηρεσίες και ακύρωσαν την άρση της άδειας που είχε επιβληθεί. Αυτές τις μέρες δημιουργήθηκε ένα τεράστιο κύμα συμπαράστασης από φίλες και φίλους, από γνωστούς μέχρι παντελώς άγνωστους, που προσφέρθηκαν να βοηθήσουν και μερικοί ήταν και πολύ αποτελεσματικοί. Η γειτονιά είναι τόσο ανακουφισμένη που το λατρεμένο τους εστιατόριο θα επαναλειτουργήσει αμέσως. Οι 13 εργαζόμενοί μας είναι επίσης πολύ ανακουφισμένοι αφού δεν θα στερηθούν την εργασία τους και τις αποδοχές τους» λέει και συμπληρώνει, στέλνοντας εμμέσως πλην σαφώς ένα μήνυμα στον «Καίσαρα» του Μεγάρου Μαξίμου:
«Ο μόνος που θα πικραθεί και μάλιστα σε απόλυτο βαθμό είναι ο πρωτεργάτης και υπεύθυνος του ποταπού εγκλήματος να κλείσει ένα τόσο πετυχημένο εστιατοριάκι μιας νέας κοπέλας, η οποία επέστρεψε με δάφνες από το εξωτερικό, εγκαταλείποντας μια λαμπρή καριέρα για να δημιουργήσει το όραμά της στην Ελλάδα και έτσι η πατρίδα μας να προσθέσει άλλη μία μονάδα του πολυπόθητου Brain Drain».

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

«Εφυγε» ο Ηλίας Μπαρμπαλιάς

«Εφυγε» στα 68 του χρόνια ο Ηλίας Μπαρμπαλιάς που...

Φίλος «οχιά» και δολοφόνος του άτυχου καρκινοπαθούς Γερμανού στην Κρήτη

Τον δρόμο για τη φυλακή πήρε χθες, μετά την...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...

Οσα έγιναν στο παρασκήνιο και οδήγησαν στο… διαζύγιο του Mega από την Ελένη Μενεγάκη

Τη στιγμή που γίνεται μεγάλος ντόρος στα δημοσιογραφικά γραφεία...

Η έπαυλη-φάντασμα και η σεξουαλική κακοποίηση μαθητή σε εκδρομή

Ιστορίες με φαντάσματα, πνεύματα, ανεξήγητους θανάτους και δύο τρομακτικές...