Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024

Στο Vault η Καβογιάννη, παρέα με την «Καβογιάννη»

Την παράσταση «Elizadeth», σε διασκευή και σκηνοθεσία Δημήτρη Καρατζιά,...

Η Άννα Δρούζα επιστρέφει στην τηλεόραση: «Όσα (δε) λέμε» κάθε Δευτέρα στο...

Η Άννα Δρούζα επιστρέφει στην τηλεόραση και μας προσκαλεί...

Η έκπληξη που ετοιμάζουν παιδιά του συλλόγου «Μουσικό Οραμα» στη «Γιορτή Μητέρας...

Πλησιάζει η ημέρα για τη δεύτερη «Γιορτή Μητέρας Παιδιού...

Δημήτρης Καλλιβωκάς: «Ανάσταση» στην Τήνο!

Μπορεί να πέρασε από σαράντα κύματα με την υγεία...

Οι ιατροδικαστικές Αρχές «ψάχνουν» την απάντηση στο «πώς» δολοφονήθηκαν Μαλένα και Ιριδα και όχι στο «αν»

Σε λιγότερο από δύο εβδομάδες αναμένεται να γραφτεί ο επίλογος της πολυσυζητημένης υπόθεσης με τους θανάτους των τριών μικρών κοριτσιών της οικογένειας ΠισπιρίγκουΔασκαλάκη στην Πάτρα, αφού οι Αρχές βρίσκονται στην τελική ευθεία της έρευνάς τους.

patra 4 3

Οι δύο μικρότερες αδελφές της 9χρονης Τζωρτζίνας έχουν, όπως και εκείνη, αλλοιώσεις στο ήπαρ και στους πνεύμονες, που παραπέμπουν σε πνευμονικό οίδημα, ως αποτέλεσμα υποξίας, δηλαδή έλλειψης οξυγόνου σε εγκέφαλο και όργανα. Αυτό που μένει να βρεθεί είναι αν η υποξία στα δύο μικρότερα παιδάκια προκλήθηκε από ασφυκτικό θάνατο ή από φαρμακευτική ουσία.patra 3 1

Σημαντικό είναι το γεγονός ότι, από την ως τώρα ανάλυση, το αρχικό εύρημα του φλεβοκόμβου στην Ιριδα καθίσταται τουλάχιστον έωλο. Αυτό ήταν και ένα από τα βασικά επιχειρήματα της υπερασπιστικής γραμμής της Ρούλας Πισπιρίγκου.

Υπάρχει μία έντονη αίσθηση πως οι επιστήμονες έχουν εντοπίσει κάτι στις τοξικολογικές εξετάσεις των παιδιών, που ίσως συμπληρώσει το παζλ των δύο θανάτων. Τα αποτελέσματα αναμένονται στις αρχές Ιουνίου, καθώς τότε οι ιατροδικαστές που ορίστηκαν από την Εισαγγελία θα είναι στη θέση να παραδώσουν το πόρισμά τους.patra d

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι διωκτικές και οι ιατροδικαστικές Αρχές προσπαθούν να δώσουν απάντηση στο «πώς» δολοφονήθηκαν τα δύο κοριτσάκια και όχι στο «αν» δολοφονήθηκαν! Το ότι βρισκόμαστε στην τελική ευθεία για να δοθούν απαντήσεις για τον τρόπο που έχασαν τη ζωή τους η Μαλένα και η Ιριδα προκύπτει και από την κλήση για κατάθεση που έχουν δεχτεί από την Ασφάλεια τόσο η ιατροδικαστής Αθηνών Χριστίνα Τσάκωνα, που είχε διενεργήσει την πρώτη ιατροδικαστική εξέταση στη Μαλένα, όσο και η ιατροδικαστής Πατρών Αγγελική Τσιόλα, που νεκροτόμησε την Ιριδα. Η πρώτη, μάλιστα, κατέθεσε ήδη υπό άκρα μυστικότητα στη ΓΑΔΑ.

patra pispirigkoi

«Εκλήθη η κυρία Τσάκωνα από το Ανθρωποκτονιών να δώσει κατάθεση, φυσιολογικά γνωρίζοντας το αποτέλεσμα της επαναξιολόγησης των ιστολογικών και τοξικολογικών εξετάσεων της Μαλένας. Υπ’ αυτή την έννοια, θα έλεγε κανείς ότι το Ανθρωποκτονιών διευκόλυνε την τήρηση του συναδελφικού φερ πλέι ανάμεσα στην κυρία Τσάκωνα και τους κυρίους Καρακούκη και Καλόγρηα, που έχουν ολοκληρώσει την επαναξιολόγησή τους για τη Μαλένα», αναφέρουν πηγές από ιατροδικαστικούς κύκλους.

patra roula pispirigkou

Επεται η κατάθεση της Αγγελικής Τσιόλα, η οποία, όπως έχει γίνει ήδη γνωστό, ήταν εκείνη που έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου στις δικαστικές Αρχές της Πάτρας για πιθανή δολοφονία των παιδιών. Οπως έγινε γνωστό, πρώτα θα ολοκληρωθεί η επανεξέταση των ευρημάτων που έχουν προκύψει από την ιστολογική εξέταση της Ιριδας και μετά θα κληθεί να δώσει κατάθεση η κυρία Τσιόλα.

Από τους ίδιους ιατροδικαστικούς κύκλους ειπώθηκε ότι «όταν κληθεί να καταθέσει και η κυρία Τσιόλα, αυτό θα σημαίνει ότι θα έχει ολοκληρωθεί και η έρευνα για την Ιριδα».

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ανοιξιάτικες βουτιές στα Αχλα της Ανδρου για τον Αγγελο Λάτσιο

Μπορεί να είναι ακόμη τέλος Απριλίου, αλλά ο καλοκαιρινός...

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

«Τρέλανε» τη Σολωμού η Τζολί

Μπροστά στην Αντζελίνα Τζολί ούτε η Μαρία Σολωμού μένει...

Η εισαγγελέας της Τοπαλούδη κατά του «Dr Covid» για τον θάνατο της μητέρας της

Κρατάει χρόνια αυτό το χάλι στο Νοσοκομείο «Αττικόν»! Μετά...

Απατημένος μεγαλογιατρός τσάκωσε την άπιστη σύζυγό του με κυβερνητικό

Ο πολύπαθος χώρος της υγείας δεν συνταράσσεται μόνο από...

Η Οικονομάκου τα… άκουσε πάλι διαδικτυακά έπειτα από το διαζύγιό της από τον Μιχόπουλο

Μπορεί η επίσημη ανακοίνωση για τον χωρισμό τους, που...

Αρης Σοϊλέδης: Στα πράσα με γοητευτική γυναίκα λίγο έπειτα από τον χωρισμό του

Τελικά ο Αρης Σοϊλέδης δεν μας «κάνει τον άγιο»,...