Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Γερμανός κροίσος επινόησε τον θάνατό του για να το σκάσει με τη...

Ο Γερμανός κροίσος Καρλ Εριβάν Χάουμπ, που αγνοείται εδώ...

Η έπαυλη-φάντασμα και η σεξουαλική κακοποίηση μαθητή σε εκδρομή

Ιστορίες με φαντάσματα, πνεύματα, ανεξήγητους θανάτους και δύο τρομακτικές...

Μοντέλο σε καμπάνια η «κυρία Πιτ»

Βουτιά στον χώρο της μόδας έκανε η σύντροφος του...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του...

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Ο Γιώργος Παπανδρέου πήγε σε πλαστικό χειρουργό

Ο Dr Μιχαήλ Άγγελος Αλμπαν είναι ο πλαστικός χειρουργός των διασήμων, καθώς πολλά ονόματα από τη showbiz τον εμπιστεύονται για την εμφάνισή τους.

Από τον Βαγγέλη Καράλη

Αγγελική Ηλιάδη, Σάκης Αρσενίου, Μίνα Αρναούτη, Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, Γιάννης Μπουρούσης, Ερρικα Πρεζεράκου, Κώστας Καραφώτης, Κωνσταντίνος Εμμανουήλ είναι ορισμένοι από τους διάσημους πελάτες του. Μιλώντας στην «Espresso», αποκαλύπτει τα «μυστικά» ομορφιάς των διάσημων αλλά και τον λόγο επίσκεψης του πρώην πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου στο ιατρείο του…

f3 Μίνα Αρναούτη

f4 Έρρικα Πρεζεράκου

Τα τελευταία χρόνια όλο και περισσότερες νέες γυναίκες κάνουν πλαστικές επεμβάσεις. Ποια είναι η φιλοσοφία σας αναφορικά με τις πλαστικές;

Στο ιατρείο μας εστιάζουμε στο φυσικό αποτέλεσμα και μας νοιάζει το κομμάτι της αντιγήρανσης, που έχει σκοπό να φρενάρει το πέρασμα του χρόνου και να μας δώσει ένα φωτεινό και ποιοτικό αποτέλεσμα, χωρίς να αλλοιώνεται η φυσική ομορφιά.

Σας εμπιστεύονται πολλοί διάσημοι από τη showbiz. Τι είναι αυτό που σας διαφοροποιεί; Θα μας πείτε κάποιες από τις επεμβάσεις που έχουν κάνει;

Είναι το κομμάτι που αναφέραμε πριν, ότι θέλουν ένα φρέσκο και φυσικό αποτέλεσμα που τους παρέχουμε. Έχουμε πάρει την άδεια των ασθενών που θα αναφέρω ώστε να μιλήσουμε δημόσια για τις επεμβάσεις και θεραπείες που έχουν κάνει. Η Αγγελική Ηλιάδη μάς εμπιστεύτηκε γιατί την απασχολούσαν οι μαύροι κύκλοι κάτω από τα μάτια, κάτι που συμβαίνει με πολλούς τραγουδιστές λόγω της νύχτας. Οπότε εστιάσαμε σε θεραπεία που ήταν για διόρθωση των μαύρων κύκλων και είχαμε πολύ καλά αποτελέσματα.

f2 Αγγελική Ηλιάδη

Η Μίνα Αρναούτη ήρθε σε εμάς για να απαλύνουμε και να εξαλείψουμε τις ουλές. Επικεντρωθήκαμε ώστε να διορθώσουμε τις όποιες ατέλειες έχουν μείνει από τη διαδικασία των χειρουργείων που έκανε αλλά και να ενισχύσουμε το κομμάτι της ψυχολογίας της έπειτα από όλα αυτά που πέρασε. Ο Σάκης Αρσενίου είναι πολύ απλό παιδί και πολύ γελαστός. Τον απασχολούσαν κάποιες ρυτίδες γύρω από το μάτι, ώστε να είναι πιο απαλό και πιο φρέσκο το πρόσωπό του. Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου είναι ένας πολύ εκρηκτικός χαρακτήρας αλλά και πολύ συγκροτημένος. Ήρθε προτού μπει στο ριάλιτι επιβίωσης «Survivor» και ήθελε να κάνουμε κάποιες θεραπείες που θα την προφύλασσαν από τον ήλιο. Μια προστασία στη φωτογήρανση.

f5 Σάκης Αρσενίου

f7 Ευρυδίκη Παπαδοπούλου Αγγελική Ηλιάδη

Έχουμε δει φωτογραφία σας μαζί με τον Γιώργο Παπανδρέου στο ιατρείο σας. Είναι πελάτης σας;

Με τον Γιώργο Παπανδρέου υπάρχει μια φιλική σχέση. Πιο πολύ θέλαμε να δώσουμε κάποιες συμβουλές υγείας στον πρώην πρωθυπουργό. Δεν θα ήθελα να αναφερθώ σε κάτι παραπάνω, συζητήσαμε θέματα που τον απασχολούσαν.

Έχετε άλλους πελάτες από τον χώρο της πολιτικής;

Έχω αρκετούς. Δυστυχώς όμως υπάρχει η άποψη ότι οι πολιτικοί πρέπει να είναι «αποστειρωμένοι» από την κοινωνία, είναι όμως και αυτοί άνθρωποι που νοιάζονται για την εμφάνισή τους!

Εκτός από πλαστικός χειρουργός των διασήμων, έχετε και έντονη φιλανθρωπική δράση. Θα μας αναφέρετε κάποιες δραστηριότητές σας;

Ως φοιτητής Ιατρικής πήγα στο Βελιγράδι μετά τον πόλεμο στο κομμάτι της ανθρωπιστικής βοήθειας. Συμβάλλοντας στα νοσοκομεία, κάθισα εκεί δύο μήνες. Επίσης το 2014 είχαμε οργανώσει μια μεγάλη εκστρατεία στην Ανάφη, όπου εμβολιάσαμε το σύνολο του πληθυσμού της και σε συνεργασία με το Λαϊκό Νοσοκομείο δημιουργήσαμε μια τράπεζα αίματος, γεφυρώνοντας το νησί με ένα πολύ μεγάλο πανεπιστημιακό νοσοκομείο. Μάλιστα εκείνη τη χρονιά βραβευτήκαμε ως η καλύτερη ιατρική δράση στην Ευρώπη. Επίσης το 2015 ήμουν στην Ειδομένη, σε hot spot, προσφέροντας ιατρική βοήθεια στους μετανάστες. Ηταν οι πιο δύσκολες συνθήκες που έχω αντιμετωπίσει. Στο ιατρείο μου επίσης βοηθάμε αφιλοκερδώς κόσμο που μπορεί να μην έχει χρήματα να πληρώσει και αντιμετωπίζει κάποιο σοβαρό πρόβλημα.

{{-PCOUNT-}}20{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

«Εφυγε» ο Ηλίας Μπαρμπαλιάς

«Εφυγε» στα 68 του χρόνια ο Ηλίας Μπαρμπαλιάς που...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Θύμα και… η αδελφή της Μηλιού – Η υπόθεση του άγριου ξυλοδαρμού από τον σύντροφό της

Την ώρα που το πανελλήνιο προσπαθεί να συνέλθει από...

Οσα έγιναν στο παρασκήνιο και οδήγησαν στο… διαζύγιο του Mega από την Ελένη Μενεγάκη

Τη στιγμή που γίνεται μεγάλος ντόρος στα δημοσιογραφικά γραφεία...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...