Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Στον ναό των Μουσών στην Ακαδημία Πλάτωνος, σύμφωνα με Ιταλούς ερευνητές, ο...

Τον τάφο του Πλάτωνα υποστηρίζουν ότι εντόπισαν στην Αθήνα...

Η Πιερίδη με το νέο αγόρι της

«Ο έρωτας με έρωτα περνάει» λέει ένα λαϊκό διαχρονικό...

Ο τρόπος λειτουργίας του στρατού των χούλιγκαν και τα αντίποινα που οδήγησαν...

Ο «Ιωσήφ», ο μάνατζερ OΜΛΕ του Τρανού, ο «Καρχαρίας»...

Η Αγγελική Τσιόλα «βλέπει» εγκληματική ενέργεια πίσω από τον θάνατο του βρέφους

Την ώρα που οι Αρχές αναμένουν το κομβικό πόρισμα των δύο έμπειρων ιατροδικαστών για τους θανάτους της Μαλένας και της Ιριδας, εξίσου σημαντική κρίνεται η κατάθεση της ιατροδικαστού Αγγελικής Τσιόλα που ασχολήθηκε με την περίπτωση του βρέφους.

patra pispirigkou 2 1

Αν επιβεβαιωθούν οι δημοσιογραφικές πληροφορίες, η ιατροδικαστής αναμένεται να προκαλέσει αίσθηση με την κατάθεσή της, καθώς φέρεται ότι θέλει να προσθέσει επιπλέον παραμέτρους στην αρχική εκτίμησή της, η οποία περιλαμβάνεται στην έκθεση για την Ιριδα.

Αυτό που αναφέρουν οι πληροφορίες ότι θα προσθέσει η κυρία Τσιόλα είναι πως, κατά την κρίση της, πίσω από τον θάνατο του μωρού διαβλέπει εγκληματική ενέργεια! Οπως είναι λογικό, η προϊσταμένη της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Πατρών δεν έχει τοποθετηθεί δημοσίως για το τι προτίθεται να καταθέσει, ωστόσο περιμένει το πόρισμα των ιατροδικαστών Νίκου Καρακούκη και Νίκου Καλόγρηα για να βάλει τη δική της παράμετρο, η οποία μπορεί να γίνει «καρφί» για κάποια πρόσωπα.

Την ίδια ώρα έχει ανοίξει ένας κύκλος αντιπαράθεσης αναφορικά με τη σχολική τσάντα της Τζωρτζίνας και το πώς κατέληξε στο γραφείο της ανακρίτριας από τα χέρια του δικηγόρου συγγενών της σπιτονοικοκυράς Ανδρέα Θεοδωρόπουλου. Μάλιστα, η διαδικασία που ακολουθήθηκε έχει θορυβήσει κύκλους της Δικαιοσύνης και κάποιες πληροφορίες αναφέρουν ότι έχει ζητήσει επίσημη ενημέρωση ο επικεφαλής της Εισαγγελίας του Αρείου Πάγου Βασίλης Πλιώτας για να διαπιστωθεί τι συνέβη με την είσοδο των δικηγόρων της σπιτονοικοκυράς στο σπίτι του ζεύγους ΠισπιρίγκουΔασκαλάκη. Άλλωστε, ο τρόπος με τον οποίο κατέληξε η τσάντα στην ανακρίτρια κάνει τον συνήγορο της Ρούλας Πισπιρίγκου να αμφισβητεί την αξία του περιεχομένου της.

patra 4 3

«Η αποδεικτική αξία του περιεχομένου της τσάντας είναι ανύπαρκτη, είναι στοιχεία που δεν ελήφθησαν από τα αρμόδια όργανα με τη σωστή διαδικασία και για τέσσερις μέρες ήταν στην κατοχή αγνώστων υπό άγνωστες συνθήκες. Δεν υπάρχει στοιχείο που να επιβεβαιώνει την αξία τους, δεν ξέρουμε καν αν είναι του παιδιού η ζωγραφιά ή τα άλλα κείμενα. Έχουν αποκτηθεί με παράνομη πράξη» είπε χαρακτηριστικά ο Όθων Παπαδόπουλος.

IMG 7684

Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε ο δικηγόρος Δημήτρης Καράμπελας που εκπροσωπεί τον Μάνο Δασκαλάκη, ο οποίος δήλωσε: «Αυτά τα πράγματα δεν είναι σοβαρά. Έμεινε στα χέρια του ένα ολόκληρο Σαββατοκύριακο. Ποιος ξέρει τι προσθήκες, τι αφαιρέσεις μπορεί να έχουν γίνει στο περιεχόμενο της τσάντας…»

Στο μεταξύ, αναφορικά με το σπίτι της σπιτονοικοκυράς, ένας γείτονας περιέγραψε πώς κινούνταν το πρώην ζευγάρι στο ακίνητο: «Oτι μπαινόβγαιναν όλοι στον πρώτο και τον δεύτερο όροφο, αυτό το ξέρει όλη η γειτονιά. Δεν είδαμε να μετακινούνται αντικείμενα. Μία εβδομάδα πριν από τη σύλληψη της κυρίας Πισπιρίγκου, η αδελφή της ανεβοκατέβαινε συνέχεια στον πρώτο όροφο, εκεί όπου είχε το στούντιο ο κ. Δασκαλάκης».

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Ο ηθοποιός άφησε το Σπίτι του Ηθοποιού και στέκεται πάλι όρθιος

Νέα ζωή για τον Τίμο Δράκο της θρυλικής τηλεοπτικής...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...

Ο μάνατζερ του τράπερ Τrannos καταγγέλλει απαγωγή από την ΕΛ.ΑΣ.

Θύμα άγριου ξυλοδαρμού καταγγέλλει ότι έπεσε ο μάνατζερ του...

Η Μπόμπα δεν γλίτωσε ούτε αυτή τη φορά τη διαδικτυακή γιούχα

Πρόκειται για χάρισμα και οφείλουμε να τους το αναγνωρίσουμε!...