Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Love is in the air: Είπε το «ναι» την ώρα της πτήσης

Η αγάπη σε κάνει να πετάς στα σύννεφα, οπότε...

Ανέβηκε επικίνδυνα η θερμοκρασία με τη νέα φωτογράφιση της Ταραμπάνκο

Η Κάτια Ταραμπάνκο έφερε τον «καύσωνα» μέσα στον Απρίλιο....

Καμπάνα σε 74χρονο που «έλουζε» με χυδαία υπονοούμενα νεαρή σερβιτόρα στην Καβάλα

Καταδικάστηκε από το δικαστήριο για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ένας...

Παπαθωμά και Πετράκος αμφισβητούν την ύπαρξη της αφρικανικής σκόνης

«Μας ψεκάζουν, μας σκοτώνουν με χημικά» βροντοφώναξαν η Θεοφανία...

Εκτέλεσε με καραμπίνα την εν διαστάσει σύζυγό του και μετά αυτοκτόνησε

Διαστάσεις επιδημίας τείνουν να λάβουν οι γυναικοκτονίες στη χώρα μας, με τελευταίο θύμα μια 59χρονη από την Προσοτσάνη της Δράμας, που έπεσε νεκρή το βράδυ της Δευτέρας από τα πυρά του 64χρονου εν διαστάσει συζύγου της, γνωστού επιχειρηματία της περιοχής, ο οποίος στη συνέχεια έβαλε τέλος στη ζωή του.

Το ζευγάρι είχε δύο κόρες και τρία εγγόνια, ενώ ο δράστης μέχρι πρότινος διατηρούσε επιχείρηση εστίασης. Η Λίνα, μία από τις δύο κόρες του ζευγαριού, πήγε γύρω στις 8.30 το πρωί της Τρίτης στο σπίτι, γιατί ανησύχησε που ο πατέρας της δεν είχε πάει να πάρει τα εγγόνια του για να τα συνοδεύσει ως το σχολείο, όπως έκανε κάθε πρωί.

Εκεί βρέθηκε αντιμέτωπη με το μακάβριο θέαμα: η μητέρα της μέσα σε λίμνη αίματος στο σαλόνι, με τραύματα στο στήθος, και ο πατέρας της στο μπάνιο, με τραύμα στην κοιλιά!

Τρεις σφαίρες

Όπως αποκαλύφθηκε, ο 64χρονος σκότωσε με τρεις σφαίρες τη σύζυγό του και στη συνέχεια αυτοκτόνησε με την ίδια κυνηγετική καραμπίνα. Σύμφωνα με πληροφορίες, το ζευγάρι ζούσε σε διάσταση τους τελευταίους μήνες και πρόσφατα η γυναίκα ζητούσε διαζύγιο, όμως εκείνος δεν της το έδινε. Πιθανότατα αυτός ήταν ο λόγος της διαφωνίας τους το μοιραίο βράδυ, που όπλισε το χέρι του δράστη και έκοψε το νήμα της ζωής της 59χρονης με τρεις σφαίρες.

Η αντίστροφη μέτρηση για το ζευγάρι ξεκίνησε λίγο πριν από τις 20.00, όταν η 59χρονη καυγάδισε με τον 64χρονο, με αποτέλεσμα τα πράγματα να βγουν εκτός ελέγχου. Οπως προκύπτει από τις μαρτυρίες των γειτόνων, ο 64χρονος έμεινε για ώρες δίπλα στο άψυχο κορμί της γυναίκας του πριν δώσει και ο ίδιος τέλος στη ζωή του. Μια κραυγή ήταν το μόνο που ακούστηκε στη γειτονιά.

«Σήμερα απλά άκουσα “βοήθεια”. Μετά είδα την κόρη της να κλαίει. Ετρεξα πήγα εκεί, κάλεσα το ασθενοφόρο» περιέγραψε γειτόνισσα του ζευγαριού και συνέχισε: «Επεσα από τα σύννεφα. Δεν μπορώ να ησυχάσω από το πρωί. Ποτέ δεν ακούγονταν φασαρίες, νομίζαμε ότι ήταν το καλύτερο ζευγάρι. Πίσω από τις κλειστές πόρτες δεν ξέρεις τι γίνεται».

Φανερά σοκαρισμένη

Μια άλλη γειτόνισσα άκουσε τους πυροβολισμούς, αλλά το μυαλό της δεν πήγε σε τέτοιο κακό. «Ακουσα δύο μπαμ κατά τις 20.00 και στις 22.15 το βράδυ. Δεν ήξερα τι ήταν» είπε και φανερά σοκαρισμένη διερωτήθηκε: «Ηταν πολύ καλή οικογένεια, πώς έγινε αυτό;»

Από την πλευρά της, η ξαδέρφη του δράστη και αυτόχειρα έκανε λόγο για προβλήματα στον γάμο του ζευγαριού: «Γνώριζα ότι υπήρχαν κάποια προβλήματα μεταξύ τους και θα χώριζαν, είχαν προχωρήσει σε συνεννοήσεις για το πώς θα χώριζαν την περιουσία τους». Μάλιστα, σημείωσε πως πριν από τρεις ημέρες ο 64χρονος είχε δώσει στη γυναίκα του 20.000 ευρώ, γιατί θα έφευγε από το σπίτι. «Προφανώς είναι το μερίδιο του σπιτιού, γιατί το είχαν φτιάξει μαζί. Ποιος ο λόγος να γίνει το φονικό; Πραγματικά δεν ξέρω, δεν μπορώ να καταλάβω τι μπορεί να μεσολάβησε» κατέληξε.

Συγκλονιστική είναι και η μαρτυρία φίλου της οικογένειας, που υποστηρίζει ότι ο δράστης προτού δολοφονήσει την γυναίκα του και βάλει τέλος στη ζωή του πήγε στο σπίτι της κόρης του για να δει εκείνη και τα παιδιά της, και την αποχαιρέτησε σαν να γνώριζε αυτό που θα ακολουθούσε.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...