Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Ντου της αστυνομίας σε βίλες του ράπερ «Ντίντι»!

Εφοδο σε δύο σπίτια του Σον Κομπς, γνωστού παλαιότερα...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

«Σασμός»: Η οικογένεια Σταματάκη γιορτάζει την έλευση της μικρής Καλλιόπης!

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο του «Σασμού».Ο Χρήστος μετά...

Δίκη Λιγνάδη: Όσα κατάθεσε ο Διονύσης Παναγιωτάκης

Η… Κιμ Καρντάσιαν, οι «βίζιτες» και η «πολιτική σκευωρία» σε βάρος του Δημήτρη Λιγνάδη, που καταγγέλλει η πλευρά του σκηνοθέτη, πρωταγωνίστησαν στη χθεσινή ακροαματική διαδικασία, στην οποία ο φίλος του Διονύσης Παναγιωτάκης και ο αδελφός του Γιάννης Λιγνάδης κατέθεσαν όσα γνωρίζουν για τον ίδιο και την πορεία του.

Σίγουρος ότι ο Δημήτρης Λιγνάδης είναι θύμα σκευωρίας που στήθηκε σε βάρος του δήλωσε στην κατάθεσή του ο αδελφός του.

«Είμαι πεπεισμένος ότι είναι σκευωρία. Υπάρχουν όχι απλά ενδείξεις, αλλά αποδείξεις» υποστήριξε χαρακτηριστικά και έστρεψε τα βέλη του στην πολιτική αγωγή, αλλά και σε δύο μέλη του ΣΕΗ με τα οποία, όπως είπε, ο αδελφός του είχε «καλλιτεχνική και προσωπική αντιπαλότητα». Μάλιστα, έκανε λόγο για «εκτέλεση συμβολαίου θανάτου χαρακτήρα».
«Υπήρχαν έντονες και υφέρπουσες αντιπαλότητες που εκδηλώθηκαν όταν τους δόθηκε το πεδίο, δηλαδή μετά τον Ιανουάριο του 2021. Πήρε μια σχεδόν υστερική χροιά, έναν φανατισμό πρωτόγνωρο και κατέδειξε κάποιες δυναμικές. Είναι σαφές…» κατέθεσε.

Μάρτυρας: «Υπήρχαν σχόλια ανώνυμα που κανιβάλιζαν, αρνητικά σχόλια επιθετικά. Αυτό κορυφώθηκε στο τέλος του μήνα».
Πρόεδρος: «Αυτά ήταν ψευδή, δηλαδή, οπωσδήποτε;»
Μάρτυρας: «Αυτό θα το κρίνετε εσείς. Αυτοί, πάντως, είχαν δεδομένη την ενοχή του. Μιλούσαν για παιδόφιλο βιαστή, ήταν βέβαιοι. Με ένα τοξικό περίβλημα, μια κακοήθεια, πρωτόγνωρη επιθετικότητα».

Σε «ευεπίφορο κλίμα για εξόντωση προσωπικότητας» αναφέρθηκε ο Γιάννης Λιγνάδης.
«Δεν ξέρω τον αρχηγό, αλλά σίγουρα τη διαχειρίστηκε η πολιτική αγωγή… Θα έβαζα μέσα και μέλη του Δ.Σ. του ΣΕΗ. Ο αδελφός μου βρέθηκε σε αυτή τη θέση για να ελέγξουν τον πολιτισμό. Απέβλεπαν στην εξόντωσή του διά βίου» επέμεινε.

Φ2

Ο Γιάννης Λιγνάδης αναφέρθηκε στη στενή σχέση που έχει με τον αδελφό του, αν και έχουν επιλέξει διαφορετική πορεία στη ζωή τους.

«Ο τρόπος ζωής του είναι ενός καλλιτεχνικού ανθρώπου. Εγώ έχω οικογένεια, σταθερές παρέες, ο αδελφός μου καμιά σχέση. Έκανε παρέα με ανθρώπους του σιναφιού, ξενυχτάνε μετά τις παραστάσεις, κοιμούνται το πρωί. Είναι γνωστό το modus vivendi. Είναι ένας άνθρωπος ήπιος, πολύ αξιόλογος – εγώ τον θαύμαζα. Φοβερό μυαλό, βιβλιοφάγος – εγώ ήμουν πιο επιπόλαιος. Ήταν ομιλητικός, φυσιολογικός» περιέγραψε.

Ως έναν «χαρισματικό, γοητευτικό άνθρωπο» περιέγραψε τον κατηγορούμενο σκηνοθέτη ο θεατρικός παραγωγός Διονύσης Παναγιωτάκης, ο οποίος κατέθεσε πως γνώρισε τον κατηγορούμενο το 1997 από την πρώην σύζυγό του Ελένη Κούρκουλα.

Αναφερόμενος στην εμπλοκή του ίδιου στη δικαστική περιπέτεια του Λιγνάδη υποστήριξε πως ήταν μαζί για διακοπές στην Ιθάκη τον Αύγουστο του 2015, την περίοδο που ένας από τους νεαρούς άνδρες τον κατήγγειλε για βιασμό στην Επίδαυρο, αλλά στη συνέχεια άλλαξε τις ημερομηνίες.

«Όφειλα να καταθέσω την αλήθεια απέναντι στον φίλο μου και τον άνθρωπο που γνώριζα. Εγώ έψαξα στο κινητό μου και είδα φωτογραφίες και βίντεο στην παραλία στην Ιθάκη, όταν είδα ότι καταγγέλθηκε πως στις 8 Αυγούστου του 2015 κάποιος είναι στην Επίδαυρο και βιάζει, ενώ ήταν στην Ιθάκη. Δέχτηκα φοβερή επίθεση, λες και είμαι βιαστής, επειδή κατέθεσα την αλήθεια. Με απειλούσαν» κατήγγειλε.

Ο ίδιος ανέφερε λίγο αργότερα, σχολιάζοντας τους μάρτυρες στη δίκη: «Είναι άτομα που δεν είναι του χώρου, δεν τα γνωρίζει το περιβάλλον του, άρα μπαίνω σε σκέψεις. Αυτοί οι τύποι είναι βίζιτες.

Οποιαδήποτε γυναίκα ή άντρας εμφανίζεται με αυτόν τον τρόπο, προκλητικά, εγώ αυτό καταλαβαίνω. Όταν βάζεις φωτογραφίες και γράφεις “μπάτσοι, γουρούνια, δολοφόνοι, ο κ@@@@ μου γεμίζει σιλικόνη”»!

Πολιτική αγωγή: «Είπατε για βίζιτες. Έχετε στοιχεία για συγκεκριμένους μάρτυρες;»
Μάρτυρας: «Όχι. Σας λέω αυτό που είμαστε στην κοινωνία και γνωρίζουν όλοι».
Πολιτική αγωγή: «Η Κιμ Καρντάσιαν είναι βίζιτα;»
Πρόεδρος: «Δεν μας ενδιαφέρει αυτό…»

Ο κ. Παναγιωτάκης χαρακτήρισε «ολόμουρλη» τη μάρτυρα Γ.Κ., λέγοντας πως «το Δρομοκαΐτειο δεν τη σώζει». Ο μάρτυρας περιέγραψε ότι «μας κυνηγούσε στη Μύκονο, μας κυνηγούσε παντού. Κυνηγούσε τον Λιγνάδη, του ζητούσε να τον δει, οπουδήποτε πηγαίναμε ήταν εκεί. Μιλάμε για το τρελάδικο το κανονικό».

{{-PCOUNT-}}16{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...

Ποια είναι η Στέλλα Κοσμοπούλου, που τρέλανε κόσμο με το τσιφτετέλι της στο «Σάββατο με φίλους»

Χαράς ευαγγέλια στην εκπομπή του Χρήστου Φερεντίνου τα βράδια...

Σάλος με τους «ΛΟΑΤΚΙ ήρωες» του 1821 – Ακυρώθηκε το πάρτι-παρωδία σε gay club της Αθήνας

Την ηρωίδα της Επανάστασης του 1821 Λασκαρίνα Μπουμπουλίνα χλευάζει...

Φωτογράφος ήρθε μια ανάσα με τον φακό της με το φερόμενο ως τέρας του Λοχ Νες

Την πιο καθαρή και πιο κοντινή φωτογραφία από το...