Τετάρτη 13 Αυγούστου 2014

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Οι πληροφορίες που θα πάρετε θα είναι αρκετά ενθαρρυντικές για τα μελλοντικά επαγγελματικά σας σχέδια.

ΚΡΙΟΣ: Εκμεταλλευτείτε τη γοητεία και τη λάμψη σας για να βρείτε αρωγούς στους αγώνες σας. Ενα σημείο που πρέπει να προσέξετε είναι η υπερβολή, αν θέλετε να περάσει ένα δίκαιο αίτημά σας. Εγωιστικοί χειρισμοί θα σας γυρίσουν μπούμερανγκ και θα υποστείτε συνέπειες.

ΤΑΥΡΟΣ: Μην αφήσετε τις επιθυμίες σας να σας οδηγήσουν σε όρια που θα δώσουν λαβή για σχόλια στους άλλους γύρω σας. Σε όλα τα πράγματα απαιτείται μέτρο και αν δεν μπορείτε να το τηρήσετε, είναι καλύτερα να απομονωθείτε.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Περιορίστε στο ελάχιστο την καταναλωτική σας μανία και μην παρασυρθείτε σε μεγάλες αγορές. Νιώθετε έτοιμοι ψυχικά να αντιμετωπίσετε τις οικογενειακές δυσκολίες. Συζητήστε με τα άτομα της οικογένειάς σας και βρείτε λύσεις για τα μεταξύ σας θέματα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Αν δεν επικεντρωθείτε σε συναινετικές λύσεις, η ανατροπή της λεπτής ισορροπίας είναι πολύ κοντά. Δείξτε διαλλακτικότητα και λιγότερο κριτική συμπεριφορά. Η διάθεσή σας θα κρατηθεί ακμαία, καθώς τα σχέδιά σας θα προχωρούν προς την υλοποίησή τους.

ΛΕΩΝ: Τα μηνύματα του συντρόφου σας για μια πιο ολοκληρωμένη συνύπαρξη δεν πρέπει να τα αφήσετε να περάσουν απαρατήρητα. Μπορεί το έτερον ήμισυ να γκρινιάζει για τον χρόνο που του διαθέτετε, αλλά βλέπει με θαυμασμό τις επιδιώξεις σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ο,τι και να κάνετε στον επαγγελματικό σας χώρο οι συνεργάτες σας θα αρνηθούν να καταπιαστούν με κάτι που δεν έχει προτεραιότητα για τους ίδιους. Παρ’ όλα αυτά η ευστροφία και η ετοιμότητα που έχετε θα σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε τις διαφορές σας.

ΖΥΓΟΣ: Με τις αντιρρήσεις που προβάλλει το έτερόν σας ήμισυ ζητάει να δείξετε περισσότερη προσοχή στη σχέση σας. Μη μεγαλοποιείτε παρεξηγήσεις μεταξύ σας, γιατί τα θεμέλια της σχέσης σας είναι γερά. Οι επαγγελματικές σας υποχρεώσεις θα σας κάνουν να νιώσετε κάπως κουρασμένοι.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Βάλτε ως αρχή σας να βασίζεστε στις δικές σας δυνάμεις και αντοχές, γι’ αυτά που επιδιώκετε. Ασχοληθείτε αποκλειστικά και μόνο με τα κοινά σχέδια που έχετε με τον σύντροφό σας. Μην εκτεθείτε σε ριψοκίνδυνες κινήσεις που θα θέσουν την υγεία σας σε κίνδυνο.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Διατηρήστε χαμηλούς τόνους και αποβάλετε κάθε είδους επιθετικότητα για το καλό σας. Εάν περνάτε κρίση στη σχέση σας, προτιμήστε να λύσετε τα προβλήματα που έχουν προκύψει μεταξύ σας, χωρίς να αναμίξετε άλλα άτομα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Φίλοι και πρόσωπα από το οικογενειακό σας περιβάλλον θα βρίσκονται στο πλευρό σας για να σας στηρίξουν. Μια σχέση από το παρελθόν έρχεται να σας αναστατώσει και να φέρει στην επιφάνεια ό,τι προσπαθούσατε να ξεχάσετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Οι πληροφορίες που θα πάρετε θα είναι αρκετά ενθαρρυντικές για τα μελλοντικά επαγγελματικά σας σχέδια. Ανακαλύψτε καινούργιους τρόπους για να κινηθείτε και αναζητήστε νέες ιδέες προκειμένου να πετύχετε περισσότερα.

ΙΧΘΥΕΣ: Συντονιστείτε και κάντε εκ νέου τον προγραμματισμό σας για τον οικονομικό σας προϋπολογισμό. Θα υποχρεωθείτε να συγκεντρωθείτε σε πρακτικής φύσεως ζητήματα, καθώς θα συνειδητοποιήσετε πως διανύετε περίοδο ανακατατάξεων και σταθεροποιήσεων.

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ