Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024

«Χρυσά δάκρυα» της Johnson & Johnson για το καρκινογόνο ταλκ της εταιρίας

Διατεθειμένη να πληρώσει όσο όσο για να απαλλαγεί από...

Το πιο ρομαντικό hotel στον κόσμο «αποσύρεται»

Υστερα από σχεδόν μισό αιώνα το πιο ρομαντικό ξενοδοχείο...

Χριστιανοί έβαλαν στο στόχαστρο την Τέιλορ Σουίφτ

Σάλο προκάλεσε με δύο νέα τραγούδια της η Τέιλορ...

Η… γκαλερί των σταυρών του Αγίου Όρους

Το φωτογραφικό έργο του αείμνηστου Γιώργου Πούπη και η...

Ήπιε κάτι μπύρες και «έσφαξε» τη γυναίκα του

Ο δράστης πέταξε το φονικό μαχαίρι και τηλεφώνησε στον γιο του: «Τσακώθηκα με τη μητέρα σου. Πήγαινε σπίτι να δεις...»

Ανατριχιαστικές είναι οι λεπτομέρειες που έρχονται στο φως σχετικά με τη νέα γυναικοκτονία, με θύμα μια 46χρονη, η οποία κατακρεουργήθηκε από τον εν διαστάσει σύζυγό της χθες τα ξημερώματα μέσα στο σπίτι τους στο Κουκάκι!

Όπως έγινε γνωστό, αφού ο 53χρονος μάγειρας βεβαιώθηκε ότι η άτυχη γυναίκα είναι νεκρή, πέταξε το φονικό μαχαίρι δίπλα στο πτώμα, το οποίο είχε τυλίξει με κομμάτια από ύφασμα, και τηλεφώνησε στον 24χρονο γιο του λέγοντάς του ψυχρά: «Τσακώθηκα με τη μητέρα σου. Πήγαινε σπίτι να δεις…»

Σύμφωνα με πληροφορίες, το κλίμα ανάμεσα στους δύο πρώην συζύγους ήταν ιδιαίτερα τεταμένο. Μάλιστα, ο συζυγοκτόνος Ζήσης Πουλογιάννης φέρεται ότι είχε φύγει από το διαμέρισμα της οδού Ματρόζου στο Κουκάκι, όπου γράφτηκε η τραγωδία, και είχε νοικιάσει άλλο σπίτι στην περιοχή. Όμως το τελευταίο διάστημα είχε επιστρέψει στη συζυγική στέγη και ζητούσε επίμονα επανασύνδεση από την 46χρονη Κατερίνα, με τις συζητήσεις να καταλήγουν σχεδόν πάντα σε τσακωμό.

Αυτό φαίνεται πως συνέβη και προχθές τη νύχτα, όταν ο 53χρονος, ο οποίος είχε βγει για μπίρες, επέστρεψε μεθυσμένος στο διαμέρισμα. Κάποια στιγμή το ζευγάρι άρχισε να διαπληκτίζεται και γύρω στη 1 τα ξημερώματα ο συζυγοκτόνος βρέθηκε σε κατάσταση αμόκ, άρπαξε ένα κουζινομάχαιρο και το κάρφωσε στον λαιμό και τον θώρακα της εν διαστάσει συζύγου του, τραυματίζοντάς τη θανάσιμα!

«Με την Κατερίνα τσακωνόμασταν. Πριν από λίγο καιρό έφυγα από το σπίτι και νοίκιασα άλλο διαμέρισμα στην περιοχή. Τις τελευταίες ημέρες προσπαθήσαμε να τα ξαναβρούμε. Επέστρεψα σπίτι χωρίς να ξενοικιάσω το άλλο. Όμως όλα πήγαν στραβά. Είχα βγει νωρίτερα έξω, ήπια και επέστρεψα στο σπίτι. Τσακωθήκαμε για άλλη μια φορά, άρπαξα το μαχαίρι και τη σκότωσα» ήταν τα πρώτα λόγια του 53χρονου μάγειρα στους αστυνομικούς που τον συνέλαβαν.

Όταν συνειδητοποίησε ότι η 46χρονη ήταν νεκρή, ο δολοφόνος τύλιξε γύρω από τον λαιμό της κομμάτια υφάσματος από κουρτίνα και πέταξε το μαχαίρι δίπλα στο άψυχο σώμα της. Κατόπιν, τηλεφώνησε στον γιο του και το έβαλε στα πόδια. Όταν ο 24χρονος έφτασε αλαφιασμένος στο σπίτι των γονιών του, ήρθε αντιμέτωπος με ένα θέαμα που τον έκανε να παγώσει, καθώς αντίκρισε τη μητέρα του νεκρή μέσα σε μία λίμνη αίματος, με συνέπεια να καλέσει το ΕΚΑΒ και την Αμεση Δράση!

Η Αστυνομία έφτασε τελικά στη σύλληψη του 53χρονου μάγειρα λίγο μετά τις 8 το πρωί, όταν ενημερώθηκε για τροχαίο ατύχημα στο 59ο χιλιόμετρο της λεωφόρου Αθηνών – Σουνίου. Όπως διαπιστώθηκε, μετά τη δολοφονία ο συζυγοκτόνος μπήκε στο αυτοκίνητό του και κατευθύνθηκε στην περιοχή της Παλαιάς Φώκαιας. Στο ύψος της παραλίας Θυμάρι έχασε τον έλεγχο του οχήματος και προσέκρουσε στα βράχια. Περαστικοί είδαν τι συνέβη και ειδοποίησαν την Αστυνομία και το ΕΚΑΒ, ασθενοφόρο του οποίου μετέφερε τον 53χρονο στο ΚΑΤ, όπου νοσηλευόταν φρουρούμενος ως αργά χθες. Άλλες πληροφορίες ανέφεραν πως μετά την αποτρόπαια πράξη του ο 53χρονος τηλεφώνησε σε άλλον συγγενή, λέγοντάς του ότι σκόπευε να αυτοκτονήσει.

Οι κάτοικοι της γειτονιάς στο Κουκάκι προσπαθούν να συνειδητοποιήσουν ότι το φαινόμενο της γυναικοκτονίας έφτασε και στην περιοχή τους. Όπως είπαν, ποτέ στο παρελθόν δεν είχε ακουστεί το παραμικρό για το ζευγάρι.

«Δεν είχε ακουστεί κάτι στο παρελθόν. Ο σύζυγος σκότωσε τη γυναίκα, στη συνέχεια ήρθε ο γιος και βρήκε τη γυναίκα μέσα στα αίματα» περιέγραψε ένας άνδρας που μένει σε κοντινή απόσταση από το σπίτι του ζευγαριού.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Vips με γιοτ και σούβλες σε Σπέτσες και Μύκονο

Τις παλιές, ένδοξες εποχές του θυμίζει από το βράδυ...

Κώστας Σκαφίδας: Η φιλία με Καζαντζίδη, ο Περπινιάδης και η χρυσές πίστες

Επειτα από 68 ολόκληρα χρόνια στο τραγούδι, κατεβάζει ρολά....

Εκτός «Super Κατερίνα» ο Μικρούτσικος μετά τη νέα επίθεση στην Κατερίνα Καινούργιου

Το χρονικό ενός προαναγγελθέντος διαζυγίου! Παρελθόν φαίνεται πως αποτελεί...

Δώρα Αρχοντάκη: «Τα realities ανοίγουν τις πόρτες»

Ηταν το μακρινό 2001, όταν το «Big Brother» έκανε...

Mοναχικός πρίγκιπας Χάρι στο Λονδίνο

Χωρίς κανένα μέλος της βασιλικής οικογένειας στο πλευρό του...

Τζένη Βάνου: Οι δύο άνδρες που σημάδεψαν τη ζωή της

Ο γιος της μεγάλης τραγουδίστριας Μιχάλης μιλά για τον...

Οσα θαυμαστά συμβαίνουν στο δωμάτιο του Δημήτρη Κόκοτα στο «Γεννηματάς»

Αχτίδες «αναστάσιμου φωτός» έχουν αρχίσει να πλημμυρίζουν εδώ και...

Ταχτσίδης-Θεοδωροπούλου: «Βόμβα» χωρισμού με τρίτο πρόσωπο

«Μια φορά μονάχα φτάνει, να ραγίσει το γυαλί, η...