Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

«TV Queens»: Χριστοπούλου στον ρόλο της καθηγήτριας

Τα αστέρια θα περάσουν από το Οpen! Nα και...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Η Αμαλία είναι απογοητευμένη με τον Ντίνο

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Στο… μικροσκόπιο 20 Ελληνες Influencers που ελέγχονται για παραπλανητικές πρακτικές

Στο μικροσκόπιο των ελεγκτικών μηχανισμών μπαίνουν 20 Ελληνες influencers...

Ο Σκάι καλοβλέπει το τηλεπαιχνίδι «Still Standing» με παρουσιάστρια την Καραβάτου

Τα δημοφιλή τηλεπαιχνίδια δεν πεθαίνουν ποτέ! Από τα χέρια...

Εκκληση για αίμα

Το… SOS της κόρης του Αντώνη Βαρδή, που έστειλε μέσα από το facebook

Εκκληση για αίμα για τον πατέρα της έκανε χτες η κόρη του Αντώνη Βαρδή. Η 35χρονη Καλλιστώ, που από την πρώτη στιγμή της περιπέτειας της υγείας που περνάει βρίσκεται στο πλευρό του, όπως και ο αδελφός της Γιάννης, ζητάει τη βοήθεια κάθε ενδιαφερομένου που θέλει να στηρίξει με αυτό τον τρόπο τον δημοφιλή μουσικοσυνθέτη, ο οποίος τους τελευταίους μήνες ανεβαίνει τον δικό του Γολγοθά.
«Χρειαζόμαστε τη βοήθειά σας! Ζητείται αίμα για τον Αντώνη Βαρδή. Στο Γενικό Κρατικό Αθηνών (Γεννηματάς), οποιαδήποτε ομάδα αίματος, στο όνομα Αντώνιος Βαρδής του Ανδρέα. Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ. Με εκτίμηση, η οικογένειά του» έγραψε η κοπέλα στη σελίδα της στο facebook.

Η αλήθεια είναι πως με αυτό το μήνυμα της δεν άφησε ασυγκίνητους πολλούς θαυμαστές του πατέρα της, αλλά και συναδέλφους του (μεταξύ αυτών και ο Αντώνης Ρέμος, ο οποίος ανταποκρίθηκε και πήγε για να δώσει αίμα), οι οποίοι στη συνέχεια αναδημοσίευσαν το μήνυμα της στις δικές τους σελίδες στο διαδίκτυο. Πάντως λίγες ώρες μετά η Καλλιστώ Βαρδή επανήλθε με νέα -καθησυχαστική- ανάρτηση. «Ευχαριστώ για την άμεση ανταπόκρισή σας. Δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας, απλά χρειαζόμαστε αίμα».

Να υπενθυμίσουμε ότι ο κορυφαίος μουσικοσυνθέτης και τραγουδιστής από τις αρχές Ιουλίου δίνει τιτάνιο αγώνα προκειμένου να ξεπεράσει το σοβαρό πρόβλημα υγείας που πρωτοπαρουσιάστηκε πριν από περίπου ενάμιση χρόνο. Η νέα δοκιμασία που τον έστειλε εσπευσμένα στο νοσοκομείο είναι τα κινητικά προβλήματα και οι δυσκολίες στην άρθρωση, αποτελέσματα του παλαιότερου προβλήματος στην υγεία του. Ομως η μάχη του Αντώνη Βαρδή με τον καρκίνο μετράει πολλά χρόνια, καθώς πρώτη φορά η ασθένειά του εκδηλώθηκε σε ηλικία 42 χρόνων, αλλά ο ίδιος κατόρθωσε με μεγάλη δύναμη ψυχής και αγώνα να την ξεπεράσει. Ο ίδιος είχε τότε δηλώσει ότι αν του συνέβαινε ξανά, θα το αντιμετώπιζε με την ίδια δύναμη και όπως υποστηρίζουν πηγές από το περιβάλλον του, δίνει κι αυτή τη μεγάλη μάχη παλικαρίσια!

Αλκίνοος Μπουνιάς

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Το Open είναι… ανοιχτό για τους «Παγιδευμένους»

To Open θέλει τον δημοφιλή ηθοποιό Μιχάλη Λεβεντογιάννη στους κόλπους...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...