Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Πάτωσε το νέο άλμπουμ της Jlo! Δεν… τσουλάει η περιοδεία της

Αν μας λέγανε ότι οι συναυλίες της δεν πουλάνε...

Ιουλία Καλλιμάνη: Το διήμερο closing party στο Tokyo μετά από 8 μήνες...

Μετά από 8 ολόκληρους μήνες επιτυχίας, η Ιουλία Καλλιμάνη,...

Η μελωδία της θέλησης για τη μικρή Λουκία με τα μάτια της...

Μαθήματα ζωής δίνει ένα μικρό κορίτσι με οπτική αναπηρία,...

Παγκόσμιος πόλεμος του Tik Tok!

Πριν από επτά χρόνια χτύπησε για πρώτη φορά στις...

«Ντου» κακοποιών στο σπίτι του επιχειρηματία Διαμαντή Τζαμπάζη

Με ιδιαίτερα θεαματικό τρόπο χτύπησαν στοχευμένα άγνωστοι κακοποιοί το σπίτι του γνωστού επιχειρηματία Διαμαντή Τζαμπάζη στο Ποσειδώνιο Θεσσαλονίκης, σε μια διάρρηξη που ερευνά με μεγάλη προσοχή τις τελευταίες ώρες η ΕΛ.ΑΣ., καθώς ο επιχειρηματίας είχε απασχολήσει τη δημοσιότητα στο παρελθόν, όταν έπεσε θύμα απαγωγής.

Οι δράστες που εισέβαλαν στο σπίτι του φαίνεται πως γνώριζαν ότι υπήρχε χρηματοκιβώτιο και, για να το κλέψουν, το… πέταξαν από τον έκτο όροφο!

Η διάρρηξη συνέβη στην περιοχή του Ποσειδωνίου Θεσσαλονίκης, όπου βρίσκεται το διαμέρισμα του επιχειρηματία Διαμαντή Τζαμπάζη, που είναι γνωστός σε όλη τη βόρεια Ελλάδα, και όχι μόνο, για την επιχειρηματική του δράση στο κλάδο των ακινήτων και των κατασκευών, καθώς ακολούθησε τα επαγγελματικά χνάρια της οικογένειας.

Γύρω στις 3.30 τα ξημερώματα της Κυριακής η γειτονιά όπου βρίσκεται το διαμέρισμα σείστηκε από έναν τεράστιο θόρυβο σαν να είχε γίνει έκρηξη, και οι ένοικοι από τα παρακείμενα σπίτια βγήκαν αναστατωμένοι στα μπαλκόνια τους για να δουν τι είχε συμβεί. Αρχικά, κανείς δεν είδε το παραμικρό… Ωστόσο, σχεδόν αμέσως ακούστηκαν αναστάτωση και φωνές από το διαμέρισμα του επιχειρηματία που έλειπε στη Μύκονο, ενώ ταυτόχρονα ηχούσε ο συναγερμός.

Στιγμές αργότερα οι γείτονες αντιλήφθηκαν ότι στο διαμέρισμα του πασίγνωστου επιχειρηματία είχαν τρυπώσει αδίστακτοι κακοποιοί και συνειδητοποίησαν ότι ο τρομακτικός κρότος που άκουσαν ήταν όταν οι δράστες έσπασαν τα κάγκελα του μπαλκονιού και εκτόξευσαν το βαρύ χρηματοκιβώτιο από τον έκτο όροφο στο πεζοδρόμιο ακριβώς από κάτω! Eπειτα από περίπου ενάμισι λεπτό οι περίοικοι είδαν πέντε αγνώστους που είχαν βγει από το διαμέρισμα να βρίσκονται γύρω από το χρηματοκιβώτιο στο πεζοδρόμιο και να προσπαθούν να το ανεβάσουν στο πορτμπαγκάζ ενός αυτοκινήτου, το οποίο προφανώς είχε φέρει κάποιος συνεργός τους.

Τελικά, οι κακοποιοί κατάφεραν να εξαφανιστούν με το χρηματοκιβώτιο, το οποίο, σύμφωνα με πληροφορίες, περιείχε μεταξύ άλλων και ρολόγια του καταξιωμένου επιχειρηματία. Οι πληροφορίες για την υπόθεση βγαίνουν με το σταγονόμετρο, ενώ δεν έχει διευκρινιστεί εάν βρισκόταν κάποιος στο διαμέρισμα του έκτου ορόφου την ώρα που εισέβαλαν οι κακοποιοί.

Σαν από διαβολική σύμπτωση, ο κ. Τζαμπάζης, που είχε γίνει και στο παρελθόν στόχος σκληρών κακοποιών, οι οποίοι τον είχαν απαγάγει, διαμένει στην ίδια περιοχή με τον επίσης γνωστό επιχειρηματία της βόρειας Ελλάδας Νίκο Χαΐτογλου, γιο του Αλέξανδρου Χαΐτογλου, ο οποίος επίσης είχε πέσει θύμα απαγωγής.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Ο ηθοποιός άφησε το Σπίτι του Ηθοποιού και στέκεται πάλι όρθιος

Νέα ζωή για τον Τίμο Δράκο της θρυλικής τηλεοπτικής...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Ο μάνατζερ του τράπερ Τrannos καταγγέλλει απαγωγή από την ΕΛ.ΑΣ.

Θύμα άγριου ξυλοδαρμού καταγγέλλει ότι έπεσε ο μάνατζερ του...

Η Μπόμπα δεν γλίτωσε ούτε αυτή τη φορά τη διαδικτυακή γιούχα

Πρόκειται για χάρισμα και οφείλουμε να τους το αναγνωρίσουμε!...