Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Τρίτη 23 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Πριν αρχίσετε να εκνευρίζεστε με τις υποδείξεις των...

Ελένη Φουρέιρα – Αλμπέρτο Μποτία: Ετοιμασίες για βάφτιση του μικρού

Ηταν το μεσημέρι της 7ης Φεβρουαρίου του 2023 όταν...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...

Κώστας Σλούκας στο PS Blog: «Συγκινητικό να τραγουδάνε οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού...

Αποκαλυπτικός ήταν ο Κώστας Σλούκας στην αποκλειστική συνέντευξη που παραχώρησε στο PS Blog,...

Έγκλημα στην Ραφήνα -Τον «έφαγαν» για τη… σειρά στην τουαλέτα

Για τη… σειρά στην τουαλέτα, ένα σκούντημα και ένα άγριο βλέμμα έχασε τη ζωή του ένας 42χρονος που καβγάδισε με μια παρέα Αλβανών σε νυχτερινό κέντρο στη Ραφήνα, τα ξημερώματα της Κυριακής, και εκείνοι του έστησαν καρτέρι θανάτου έξω από το μαγαζί, ξυλοκοπώντας τον μέχρι θανάτου, ακόμη και με σιδερογροθιά!

Δύο 24χρονοι από τους δράστες έχουν συλληφθεί, ενώ η Αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψη τριών συμπατριωτών συνεργών τους, που φημολογείται πως θα επιχειρήσουν να διαφύγουν από την ελληνική επικράτεια.

Τους πέντε νταήδες «πρόδωσε» το όχημα διαφυγής που κατέγραψαν οι κάμερες ασφαλείας στους δρόμους γύρω από το σημείο του φονικού κι έτσι οι αστυνομικοί έφτασαν γρήγορα στα ίχνη των δύο από αυτούς.

Μετά τον εντοπισμό του αυτοκινήτου και την ταυτοποίησή τους οι δύο 24χρονοι παραδόθηκαν στο τοπικό αστυνομικό τμήμα. Παράλληλα, εκδόθηκε σήμα σε όλους τους συνοριακούς σταθμούς για να διασφαλιστεί ότι δεν θα φύγουν εκτός συνόρων.

Οι δύο συλληφθέντες, Γ.Κ. και Π.Π., εμφανίστηκαν μετανιωμένοι στους αστυνομικούς και απέδωσαν στην «κακιά την ώρα» το φονικό, που δεν χωράει ο ανθρώπινος νους ότι έγινε για μια τόσο ασήμαντη αφορμή. Οπως ισχυρίστηκαν, τσακώθηκαν με το θύμα για ένα σκούντημα και ένα άγριο βλέμμα που αντάλλαξαν κατά την αναμονή τους στην τουαλέτα του νυχτερινού κέντρου. Στη συνέχεια ήρθαν στα χέρια, αλλά τους χώρισαν υπάλληλοι της επιχείρησης.

Όταν το θύμα γύρισε αναστατωμένο από την τουαλέτα στην παρέα του, ο φίλος του τον ρώτησε «τι έγινε; Ολα καλά;» και εκείνος απάντησε «Ολα καλά» χωρίς να φαντάζεται τι θα ακολουθούσε μισή ώρα αργότερα, όταν πλήρωσαν τον λογαριασμό και κατευθύνθηκαν προς την έξοδο του καταστήματος…

Εκεί είχαν στήσει καρτέρι ο άνδρας με τον οποίο διαπληκτίστηκε στην τουαλέτα και η παρέα του. Οι Αλβανοί άρχισαν να τον ξυλοκοπούν άγρια με γροθιές σε όλο του το σώμα, ενώ ένας από τους δύο συλληφθέντες φέρεται ότι χρησιμοποίησε και σιδερογροθιά, με την οποία προκάλεσε τα περισσότερα τραύματα στον άτυχο 42χρονο.

f2 67
Οι δύο 24χρονοι Αλβανοί

Μάλιστα, βγαίνοντας από το μαγαζί ο ξάδελφος του θύματος είδε έναν από τους δράστες να τον χτυπάει με μένος στο κεφάλι και να τον αφήνει αναίσθητο. Οταν έφτασαν στο σημείο οι αστυνομικοί, ήταν ήδη αργά για το θύμα, ενώ οι δράστες είχαν διαφύγει με ένα μπλε τζιπ.

Σε βάρος των δύο 24χρονων σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία από πρόθεση και οδηγήθηκαν ενώπιον του εισαγγελέα για την απαγγελία της δίωξης. Πρόκειται για κατοίκους της Ραφήνας που δεν είχαν απασχολήσει στο παρελθόν τις Αρχές. Ο ένας εργάζεται σε συνεργείο μοτοσικλετών και ο δεύτερος ως σερβιτόρος σε ταβέρνα, ενώ αναλαμβάνει και κηπουρικές εργασίες. Εκτός από τους δύο 24χρονους στο τμήμα προσήχθησαν ακόμα δύο άτομα από την παρέα τους, όμως από τις μαρτυρικές καταθέσεις διαπιστώθηκε ότι δεν είχαν καμία εμπλοκή στο φονικό και αφέθηκαν ελεύθεροι.

Την ίδια ώρα η οικογένεια του 42χρονου δεν μπορεί να πιστέψει πως για μια τόσο ασήμαντη αφορμή έφυγε από τη ζωή ο άνθρωπός τους που απλά είχε πάει το βράδυ του Σαββάτου για ένα ποτό με έναν φίλο και δύο φίλες του στο μπαρ της Ραφήνας.

«Ούτε μύγα δεν σκοτώνουν με τον τρόπο που δολοφόνησαν το παιδί μου» έλεγε με τρεμάμενη φωνή η χαροκαμένη μητέρα του 42χρονου, η οποία ζητά να τιμωρηθούν οι δολοφόνοι του γιου της και συμπλήρωσε: «Τι μπορεί να πει μια μάνα που έχασε το παιδί της με αυτόν τον τρόπο; Δεν ξέρω τι έγινε. Η Αστυνομία να βρει τους δολοφόνους…»

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Γιάννης Φέρτης: Η Βίβιαν Μπενέκου αποκαλύπτει όλα όσα δεν ξέρουμε για τον τεράστιο ηθοποιό

Δάκρυζε όταν άκουγε κλαρίνο, χόρευε τσάμικα με πάθος, αγαπούσε...

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Ο ηθοποιός άφησε το Σπίτι του Ηθοποιού και στέκεται πάλι όρθιος

Νέα ζωή για τον Τίμο Δράκο της θρυλικής τηλεοπτικής...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

«Εφυγε» ο Ηλίας Μπαρμπαλιάς

«Εφυγε» στα 68 του χρόνια ο Ηλίας Μπαρμπαλιάς που...

Η Μπόμπα δεν γλίτωσε ούτε αυτή τη φορά τη διαδικτυακή γιούχα

Πρόκειται για χάρισμα και οφείλουμε να τους το αναγνωρίσουμε!...