Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Το δυσβάσταχτο κόστος για τις σειρές οδηγεί τα τηλεοπτικά κανάλια στις… πρόχειρες...

Τέλος εποχής για την πανάκριβη και ποιοτική εγχώρια μυθοπλασία,...

«Next please» μόνο τα Σαββατοκύριακα

Τέλος η Αννίτα Πάνια τις καθημερινές από το ψυχαγωγικό...

Η Ναταλία ετοιμάζει εκπλήξεις για το «Secret song»

H Ναταλία θα δείξει τη δύναμή της! Ονόματα πρώτης...

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της...

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Υπόθεση Πάτρας: Η αντίδραση της Πισπιρίγκου μόλις έμαθε όσα διαρρέουν για το πόρισμα

Έντονη ήταν χθες η φημολογία ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου επρόκειτο να κληθεί σήμερα ή αύριο από την Εισαγγελία για να καταθέσει για τους θανάτους των άλλων δύο παιδιών της, υπό το πρίσμα του πορίσματος Καρακούκη – Καλογρηά.

Σε αυτή την περίπτωση, αν η προφυλακισμένη για τον θάνατο της Τζωρτζίνας ελάμβανε κλήση να καταθέσει ως ύποπτη, θεωρείται δεδομένο ότι θα ζητούσε προθεσμία για να προσκομίσει τις εξηγήσεις της υπό μορφή υπομνήματος.

patra 4 3

Όπως και να έχει, στη δικογραφία για τη Μαλένα και την Ιριδα που παρέδωσε το Τμήμα Ανθρωποκτονιών στην Εισαγγελία περιλαμβάνονται το ιατροδικαστικό πόρισμα και οι καταθέσεις του Μάνου Δασκαλάκη, της Δήμητρας Πισπιρίγκου, των γονέων του πρώην ζευγαριού, γιατρών και των ιατροδικαστών Αγγελικής Τσιόλα και Χριστίνας Τσάκωνα, και δεν είναι αμέλεια ή τυχαίο ότι σε αυτή τη φάση δεν έχει δώσει κατάθεση η Ρούλα Πισπιρίγκου…

patra pispirigkou malena

Ο δικηγόρος της Οθων Παπαδόπουλος, που χαρακτήρισε αυτή την εβδομάδα «γεμάτη εκπλήξεις», είπε στον ΑΝΤ1 ότι δεν έχει ενημερωθεί ακόμη αν η πελάτισσά του θα κληθεί να καταθέσει για τους θανάτους της Ιριδας και της Μαλένας, και τόνισε ότι δεν έχει πάρει στα χέρια του το πόρισμα-φωτιά των ιατροδικαστών. Ο κ. Παπαδόπουλος στάθηκε στο ότι το πόρισμα έρχεται σε αντίθεση με τις αρχικές ιατροδικαστικές εκθέσεις, ενώ δεν υπάρχει καμία αναφορά στα προβλήματα υγείας που φέρεται ότι είχαν τα παιδιά. Σε ερώτηση για την αντίδραση της Ρούλας Πισπιρίγκου όταν ενημερώθηκε για όσα διαρρέουν για τα πορίσματα της Ιριδας και της Μαλένας, είπε πως ξεστόμισε τη φράση: «Προσπαθούν να μου φορτώσουν τους θανάτους και των άλλων παιδιών».

patra 3 2

Αναφορικά με το αν η Δήμητρα Πισπιρίγκου είπε κάτι που στρέφεται εναντίον της αδελφής της καταθέτοντας στους αστυνομικούς, όπως διέρρευσε σε ΜΜΕ, ο Οθων Παπαδόπουλος απάντησε ότι δεν έχει αυτή την εικόνα για την κατάθεση, την οποία χαρακτήρισε «περιγραφική».

Μετά τη μαραθώνια κατάθεσή της στο Ανθρωποκτονιών, η Δήμητρα Πισπιρίγκου ρωτήθηκε ως επίλογο αν είναι πεπεισμένη για την αθωότητα της αδελφής της, όπως επαναλάμβανε συχνά, και η απάντηση που έδωσε ήταν, όπως μετέδωσε η εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα»: «Αν αποδειχθεί ότι έχει δολοφονήσει η αδελφή μου τα παιδιά, θα τη σκοτώσω με τα ίδια μου τα χέρια»!

Κάτι αντίστοιχο είχε πει και ο Μάνος Δασκαλάκης σε συνέντευξή του πριν από καιρό. Συγκεκριμένα, ο πατέρας των παιδιών είχε πει: «Ας με αφήσουν στο κελί μισή ώρα και ας πάω φυλακή».

patra 6

Στο μεταξύ, το ενδεχόμενο να υπάρξει παράταση στο θρίλερ δίνει η επιστημονική εκτίμηση του ιατροδικαστή Δημήτρη Γαλαντέρη, ο οποίος είπε ότι τα γενικά ευρήματα εμφανίζονται σε πάρα πολλές περιπτώσεις και όχι μόνο στην ασφυξία, και ότι ενδέχεται να υπάρχουν νέα στοιχεία που «κλειδώνουν» το πόρισμα. «Αν στηρίζονται τα πορίσματά τους αποκλειστικά στα πρώτα ευρήματα, εκεί νομίζω ότι η υπεράσπιση θα έχει αρκετά πατήματα να τα χρησιμοποιήσει για να μπορέσει να αμφισβητήσει την εγκυρότητά τους» εκτίμησε ο ιατροδικαστής.

pispirigkou

Ωστόσο, πληροφορίες αναφέρουν πως οι ιατροδικαστές Νίκος Καρακούκης και Νίκος Καλογρηάς διαπίστωσαν ότι οι λεκέδες από αίμα και σάλιο, που υπήρχαν στο πανάκι το οποίο βρέθηκε δίπλα στην Ιριδα, είναι του βρέφους, κάτι που σε συνδυασμό με τις αμυχές στο στόμα δίνει πιο καθαρή εικόνα για το τι συνέβη.

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Σάλος με τους «ΛΟΑΤΚΙ ήρωες» του 1821 – Ακυρώθηκε το πάρτι-παρωδία σε gay club της Αθήνας

Την ηρωίδα της Επανάστασης του 1821 Λασκαρίνα Μπουμπουλίνα χλευάζει...

Φωτογράφος ήρθε μια ανάσα με τον φακό της με το φερόμενο ως τέρας του Λοχ Νες

Την πιο καθαρή και πιο κοντινή φωτογραφία από το...