Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Η κίνηση στα social media από Λάλο και Μαυρίδου που επιβεβαιώνει την...

Το αποκλειστικό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της «Espresso» για τον χωρισμό-βόμβα...

Είναι πολλά τα λεφτά για το «GNTM», Ηλιάνα

Μαύρες πλερέζες... για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, καθώς το «GNTM»...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Οι έφοδοι στα καταφύγια του σατανικού Παφ Ντάντι σε Λος Αντζελες και...

Φύλλο και φτερό έκαναν οι ομοσπονδιακοί πράκτορες τις βίλες...

Nεκρός 18χρονος στο Χαλάνδρι: Οδηγούσε χωρίς δίπλωμα και ζώνη

Η «κόντρα», με ιλιγγιώδη ταχύτητα, που έκανε με έναν φίλο του αποδείχθηκε μοιραία για έναν 18χρονο που οδηγούσε χωρίς δίπλωμα αλλά και χωρίς να φοράει ζώνη ασφαλείας στο Χαλάνδρι.

Από τη Νάντια Αλεξίου

Ξημερώνοντας η μέρα που θα έβλεπε τα αποτελέσματά του στις πανελλαδικές εξετάσεις, ο Παναγιώτης Κυριάκης έχασε τον έλεγχο επί της οδού Παπανικολή στο ρεύμα προς Κηφισιά και το όχημά του έπεσε με τόση σφοδρότητα σε ένα δέντρο, που το ξερίζωσε εντελώς!

Το μπλε αυτοκίνητο μάρκας Toyota Yaris στο οποίο επέβαινε ο 18χρονος μετατράπηκε σε άμορφη μάζα, από την οποία οι διασώστες απεγκλώβισαν νεκρό τον νεαρό, λίγο μετά τις 4 χθες τα ξημερώματα. Στο σημείο του δυστυχήματος έφτασαν και εννέα πυροσβέστες, που κατέβαλαν προσπάθεια να απεγκλωβίσουν τον 18χρονο από το κατεστραμμένο όχημα.

Όμως, ο νεαρός οδηγός ήταν ήδη νεκρός. Σε μικρή απόσταση, οι φίλοι του Παναγιώτη παρακολουθούσαν «παγωμένοι» τη θλιβερή κατάληξη του αυτοσχέδιου αγώνα. Ενας από αυτούς ήταν ο 19χρονος με τον οποίο έκανε «κόντρα», και συνελήφθη.

image 4

«Ξαφνικά, ακούσαμε ένα σπινιάρισμα στα 50 με 100 μέτρα τουλάχιστον και ένα μπαμ σαν βόμβα. Είδαμε το αμάξι καρφωμένο στο δέντρο, το παιδί με το κεφάλι κάτω. Πήγε κάποιος που γνωρίζει και είδε ότι το παιδί δεν είχε σφυγμό. Καταλάβαμε από την αρχή ότι είχε φύγει από τη ζωή» περιέγραψε αυτόπτης μάρτυρας.

Όπως διαπιστώθηκε, ο 18χρονος Παναγιώτης δεν διέθετε δίπλωμα οδήγησης, ενώ κατά την ανάσυρσή του από τη θέση του οδηγού διαπιστώθηκε ότι δεν φορούσε ούτε ζώνη ασφαλείας. Οπως προέκυψε από την εξέταση βίντεο που κατέγραψαν κάμερες ασφαλείας και από μαρτυρίες, οι δύο φίλοι έκαναν κόντρα για να δουν ποιο αυτοκίνητο είναι ταχύτερο.

Οι αξιωματικοί του Β’ Τμήματος Τροχαίας Βορειοανατολικής Αττικής έχουν ορίσει πραγματογνώμονα διεύρυνσης τροχαίων ώστε να εξακριβώσουν τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το τραγικό δυστύχημα. Στο πλαίσιο της προανάκρισης συνελήφθη ο 19χρονος φίλος του Παναγιώτη Κυριάκη, ο οποίος είναι αντιμέτωπος με το κακούργημα της επικίνδυνης οδήγησης που προκάλεσε τον θάνατο άλλου ανθρώπου, της συμμετοχής σε αυτοσχέδιους αγώνες, και παραπέμφθηκε σε τακτικό ανακριτή για να απολογηθεί.

Ο Παναγιώτης Κυριάκης, μοναχοπαίδι, μόλις είχε αποφοιτήσει από το λύκειο και περίμενε το μεσημέρι της Τρίτης τα αποτελέσματα των πανελλαδικών. Στόχος του ήταν να περάσει στη Λογιστική και να ακολουθήσει το επάγγελμα του πατέρα του, όμως η νεανική επιπολαιότητα και μια στιγμιαία παρόρμηση προκάλεσαν τον πρόωρο θάνατό του, βάζοντας τέρμα στα όνειρα του ιδίου και της οικογένειάς του.

«Ήθελε να ακολουθήσει τα βήματα του πατέρα του, τα Οικονομικά. Το παιδί εγώ ήξερα ότι έπαιρνε το αμάξι του πατέρα του. Του άρεσαν τα αμάξια, του άρεσαν τα μηχανάκια. Πολύ καλό παιδί. Ήσυχο, ήρεμο και ευγενικό» είπε ο θείος του συντετριμμένος.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Το «κατηγορώ» μητέρας κοριτσιού ΑμεΑ με το σπάνιο νευρολογικό σύνδρομο Rett προς τον Αδωνη Γεωργιάδη

Σοκ προκαλεί σε χιλιάδες ασθενείς αλλά και γονείς παιδιών...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....