Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Ο άπιστος Μπον Τζόβι

Την επιτυχία του Δημήτρη Κοντολάζου «Δεν σου κάνω τον...

Τα δάκρυα της Σάττι για την απώλεια του πατέρα της

Σε μια ανθρώπινη και συγκινητική στιγμή, λόγω της πρόσφατης...

Αποκαλύψεις για τη «Μις ΗΠΑ» 2019 που έβαλε τέλος στη ζωή της!

Παγίδα θανάτου έγινε για την Τσέσλι Κριστ η στέψη...

Ο Ιωάννης Καραγεώργης τιμήθηκε για την προσφορά του στο Φοιτητικό Οικοτροφείο της...

Η Αποστολική Διακονία της Εκκλησίας της Ελλάδος και ο...

Δίκη Λιγνάδη: Mαραθώνια αγόρευση του Αλέξη Κούγια με επιμονή στους ισχυρισμούς περί σκευωρίας!

Η δίκη του Δημήτρη Λιγνάδη, που κατηγορείται για τέσσερις υποθέσεις βιασμού, έχει μπει στην τελική ευθεία. Η αγόρευση του συνηγόρου του, Αλέξη Κούγια, σηματοδοτεί την αντίστροφη μέτρηση για την έκδοση της απόφασης του δικαστηρίου.

Η μαραθώνια αγόρευση του δικηγόρου του Δημήτρη Λιγνάδη, που διαβάζει μέσα από ένα πακέτο το οποίο αριθμεί 230 σελίδες, φτάνει στο τέλος της σήμερα και αμέσως μετά τη σκυτάλη της διαδικασίας θα πάρει η πρόεδρος του δικαστηρίου, που θα ανακοινώσει πότε το δικαστήριο θα αποσυρθεί σε διάσκεψη προκειμένου να αποφασίσει για την ενοχή ή όχι του προφυλακισμένου σκηνοθέτη. Σημειώνεται ότι το δικαστήριο έχει δώσει τρεις ακόμη ημερομηνίες συνεδριάσεων, για τις 12, 13 και 18 Ιουλίου, εντός των οποίων πρέπει να εκδοθεί η απόφαση.

f1 2022 07 08T121032.203

Κατά τη χθεσινή συνεδρίαση, ο Αλέξης Κούγιας επανέλαβε τους ισχυρισμούς του περί σκευωρίας, κάνοντας λόγο για «μια πολυετή και αδίστακτη κατασκευή εξαιτίας ερωτικής απογοήτευσης, επαγγελματικής αντιπαλότητας. […] Είναι χαρακτηριστικό ότι όλοι οι καταγγέλλοντες δεν κατέχουν κανένα περιουσιακό στοιχείο. Κάποιοι, όπως ο Β.Κ., ο Α., δεν μένουν καν στην Ελλάδα. Είναι άτομα που δεν έχουν να χάσουν τίποτα από όλο αυτό. Είναι προφανές ότι τα άτομα αυτά συνιστούν δύο υποομάδες, με διαφορετικά χαρακτηριστικά.

Στην 1η ομάδα ανήκουν ο Β.Κ., η κυρία Κουρτέση, ο Σ., ο Π.Φ., ο Κ.Φ., η Γ.Κ., […] στη 2η ομάδα είναι η Ναταλί Χατζηαντωνίου, ο Τζεφ, ο Α. και οι φίλοι του […] μαζί και οι δημοσιογράφοι από το κίνημα #MeToo που καταδίκασαν τον Λιγνάδη. Η σειρά με την οποία το κάθε μέλος μπήκε στην υπόθεση δεν είναι τυχαία. Κάθε φορά προστίθονταν νέα άτομα, με νέες καταθέσεις, μεταβάλλοντας τον τόπο και τον χρόνο στις καταθέσεις τους. Στην πραγματικότητα, τα άτομα των υποομάδων, αν και έχουν διαφορετικά κίνητρα, έχουν κοινή πορεία και κοινό στόχο τον Δημήτρη Λιγνάδη».

IMG 5655 1

Ο υπερασπιστής του τέως καλλιτεχνικού διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου ξέσπασε κατά του Βασίλη Κυπαρισσόπουλου, του πρώτου ανθρώπου που υπέβαλε μήνυση κατά του Δημήτρη Λιγνάδη και οδηγήθηκε στο αρχείο λόγω παραγραφής.

«Ο Β.Κ., όταν ξέσπασε το #MeToo, βρήκε το κατάλληλο έδαφος να βρει δημοσιότητα επειδή ο Λιγνάδης δεν τον βοήθησε στην καριέρα του. Στην κυρία Μελέτη έδωσε αυτή τη συνέντευξη και έγινε το πρόσωπο της χρονιάς. Ισχυριζόταν ότι δεν έχει πρόθεση να βγει στα κανάλια – έτσι έγραφε. Ωστόσο, μετά από επίπονη έρευνα στα social media, αλίευσε τον Σ., στέλνοντάς του μηνύματα τον έφερε σε επαφή με τον δικηγόρο και τον έβαλε στην υπόθεση. Oπως προκύπτει από τα μηνύματα που έστελναν μεταξύ τους, ο Β.Κ. ήταν παρών στην πρώτη συνάντησή του με την κυρία Κουρτέση. Αυτό είναι σημαντικό, γιατί αν δεν είχε αυτό το ραντεβού και ποιος ξέρει τι άλλο υποσχέθηκε στον Σ. και πώς τον έπεισε. Ξαφνικά, αυτά τα άτομα που δεν έχουν πού την κεφαλήν κλίναι έχουν εξασφαλίσει τώρα όλη τους τη ζωή» σημείωσε.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Σοφία Αργυροπούλου: Στα… χέρια της η μοίρα του Νότη

Ανήκει στους στιχουργούς που έχουν γράψει πολλές επιτυχίες. Και...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...

Τα σχέδια Κάβουρα και Τζαβέλλα για το Πάσχα

Μια σύντομη απόδραση για τις ημέρες του Πάσχα έχουν...

Αθηνά Οικονομάκου και Φίλιππος Μιχόπουλος έριξαν τίτλους τέλους στον γάμο τους

Τίτλοι τέλους στον γάμο της Αθηνάς Οικονομάκου και του...

Αποκαλύψεις για τη «Μις ΗΠΑ» 2019 που έβαλε τέλος στη ζωή της!

Παγίδα θανάτου έγινε για την Τσέσλι Κριστ η στέψη...