Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Ζευγάρι έπαιξε άθελά του τους ίδιους αριθμούς και κέρδισε 1.000.000 δολάρια από...

Τύχη βουνό είχε ζευγάρι στις ΗΠΑ που κατά λάθος...

Ο διδάκτωρ καρδιολόγος Χαράλαμπος Κάββουρας μιλάει για τα πολλά εμφράγματα στη showbiz...

Τι συμβαίνει πλέον και νέοι άνθρωποι από τον χώρο...

Νοσοκόμα επιστρέφει στις ταινίες πορνό έπειτα από 15 χρόνια αποχής…

Επιστρέφει στις «ρίζες» της η 38χρονη Σάντι Σάμερς, που...

Πέτρος Κόκκαλης: Το οικολογικό όραμά του, η φυγή του από τον ΣΥΡΙΖΑ,...

«Οι ευρωεκλογές θα δώσουν στον Κόσμο τη δυνατότητα να...

Τρελές απαιτήσεις από Gaga

Ζητεί σκάφος για κρουαζιέρα, 330 λευκά τριαντάφυλλα και άδεια για φωτογράφιση στην Ακρόπολη

Είναι σούπερ σταρ της παγκόσμιας ποπ μουσικής σκηνής κι ως τέτοια δεν θα μπορούσε να μη φροντίσει να διατηρήσει τον μύθο της μέσα από τις… τρελές απαιτήσεις της. Η Lady Gaga θα δώσει στις 19 Σεπτεμβρίου συναυλία στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας, ωστόσο η εκκεντρική περσόνα της ποπ θα έρθει στη χώρα μας δύο μέρες νωρίτερα και ήδη έχει σημάνει… κόκκινος συναγερμός! Τι ζήτησε, λοιπόν, η Gaga από τους Ελληνες διοργανωτές; Με την άφιξή της, στις 17 Σεπτεμβρίου, στην πρωτεύουσα θέλει να την περιμένει ένα σκάφος, αφού πριν από το live σκοπεύει να «εξαφανιστεί» στα ελληνικά νησιά. Μύκονος, Σαντορίνη και άλλοι προορισμοί βρίσκονται στο πρόγραμμα της κρουαζιέρας της. Ωστόσο δεν έχει αποφασίσει ακόμη πότε και πού θα πάει, οπότε έχει μείνει ανοιχτό το υπόλοιπο πρόγραμμά της πριν και μετά την εμφάνισή της στο ΟΑΚΑ.

Και οι απαιτήσεις της συνεχίζονται. Για τη διαμονή της έχει ζητήσει σουίτα, ενώ για τις μετακινήσεις της θέλει λιμουζίνα για εκείνη και τα τρία άτομα της προσωπικής της ασφάλειας.

Σουίτα με τριαντάφυλλα

Να πούμε βεβαίως ότι θα υπάρχουν και άλλοι bodyguards που θα διατεθούν από τη διοργανώτρια εταιρία, καθώς η ποπ σταρ θέλει τα μέτρα ασφαλείας της να είναι δρακόντεια.

Η σουίτα της απαιτεί να είναι στολισμένη με 330 (!) λευκά τριαντάφυλλα, να έχει καλωδιακή τηλεόραση, να υπάρχει άφθονο εμφιαλωμένο νερό, ενώ η λίστα των αναψυκτικών και των ποτών που προτιμάει θα φτάσει προσεχώς μαζί με το επιθυμητό μενού. Μάλιστα η Lady Gaga ζήτησε να στείλουν στη γραμματέα της και λίστα με πιάτα βασισμένα στη μεσογειακή διατροφή, με πρώτη και καλύτερη τη χωριάτικη σαλάτα, αλλά και παραδοσιακές συνταγές.

Επίσης θέλει να της στείλουν υλικό από τις τελευταίες κολεξιόν Ελλήνων σχεδιαστών μόδας προκειμένου να διαλέξει κάποια κομμάτια, που πιθανόν να φορέσει στη συναυλία ή ακόμη και να τα προσθέσει στην προσωπική της γκαρνταρόμπα. Εκείνο όμως που έχει ζητήσει, αλλά δεν είναι σίγουρο το κατά πόσο θα μπορέσει να πραγματοποιηθεί, είναι να φωτογραφηθεί στην Ακρόπολη. Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να της δοθεί ειδική άδεια (δεν γνωρίζουμε κατά πόσο είναι εφικτό αυτό, ειδικά αν θέλει να φορέσει κάτι extreme όπως συνηθίζει), ενώ από την άλλη θα πρέπει να ληφθούν αυστηρότατα μέτρα ασφαλείας.

Το tour της διάσημης ποπ σταρ σε αριθμούς

Η περιοδεία της με τίτλο «Lady Gaga artRAVE the ARTPOP ball» έχει αρχίσει από τον Μάιο και θα ολοκληρωθεί στις 24 Νοεμβρίου στο Παρίσι.

Πρόκειται για ένα εκθαμβωτικό big event, που μόνο για τον σχεδιασμό του απαιτήθηκαν 21.346 ώρες εργασίας από τεχνικούς, μηχανικούς, στιλίστες, μουσικούς, χορευτές και χορογράφους.

Οι 144 από αυτούς συμμετέχουν ενεργά και στην περιοδεία, αφού συνοδεύουν τη Lady Gaga σε όλους τους σταθμούς μαζί με τους μουσικούς και τους χορευτές της, ενώ 21 νταλίκες μεταφέρουν τον υλικοτεχνικό εξοπλισμό που περιλαμβάνει και τα περίφημα ειδικά booths για τις 14 αλλαγές κοστουμιών που γίνονται επί σκηνής. Μιλάμε για μια… στρατιά που θα πλαισιωθεί στην Αθήνα (όπως και σε κάθε άλλη πόλη) από 1.500 άτομα εξειδικευμένο προσωπικό που θα διασφαλίσουν την άρτια διοργάνωση αυτού του τόσο εντυπωσιακού και πολύπλοκου σόου.

Τέλος, 14 χορευτές και πέντε μουσικοί θα πλαισιώνουν το απόλυτο μουσικό είδωλο στη σκηνή. Ολοι μαζί δημιουργούν τις καλύτερες προϋποθέσεις για να στηθεί το μεγαλύτερο πάρτι της χρονιάς, το οποίο δεν θα έχει μόνο τραγούδι και χορό, αλλά και fashion επιρροές για τις θαυμάστριές της.

Τεριάννα Παππά 

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Και η Καίτη Κουτσολιούτσου δήλωσε άγνοια για το σκάνδαλο της εταιρίας, την οποία μιμήθηκε και η Hermès

Δημιουργική… έμπνευση ακόμη και στον οίκο Hermès είχαν προκαλέσει...

ΗΠΑ: Ζευγάρι αδιανόητης διαστροφής

Παντρεμένη νοσοκόμα και ο σύζυγός της, που έχουν δύο...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...

Αστραψαν τα φλας στη βράβευση επιτυχημένων επιχειρηματιών και δημόσιων προσώπων της Θεσσαλονίκης

Επιτυχημένοι επιχειρηματίες και δημόσια πρόσωπα της Θεσσαλονίκης βραβεύτηκαν στο...

«Μουρμούρα» για Μπάμπη χωρίς το έτερον ήμισυ

Με τη δημοφιλή κωμική σειρά του τηλεοπτικού κοινού «Μην...