Κούκλες βιτρίνας ως hi-tech πωλήτριες!

Θα συνομιλούν με τους πελάτες μέσω κινητού!

Περνάτε μπροστά από μια βιτρίνα κι αντικρίζετε το απόλυτο ρούχο ή παπούτσι. Κάτι σας τραβάει να μπείτε στο κατάστημα και να μάθετε λεπτομέρειες για το αντικείμενο του πόθου σας, και αν φτάνουν τα χρήματα, να το αγοράσετε.

Το πορτοφόλι σας όμως διαπιστώνετε πως περιέχει μόλις μερικά ευρώ, οπότε φεύγετε περίλυποι, αφού ντρέπεστε να μπείτε και να ρωτήσετε, χωρίς να αγοράσετε, ή βιάζεστε τόσο, ώστε δεν υπάρχει χρόνος για shopping. Ωρες αργότερα, ακόμη σκέφτεστε το ρούχο ή το παπούτσι, και λυπάστε που δεν κάνατε το επόμενο βήμα. Ολα αυτά πολύ σύντομα θα είναι παρελθόν, αρκεί οι κούκλες στη βιτρίνα να έχουν το απαιτούμενο σύστημα πληροφόρησης κι εσείς την εφαρμογή Iconeme στο smartphone σας. Τότε, για καθετί που φορούν οι κούκλες και σας αρέσει, θα τις «ρωτάτε» και θα σας απαντούν με γραπτό μήνυμα και το απαραίτητο οπτικό υλικό στο κινητό σας.

Θα μπορείτε, για παράδειγμα, να πληροφορηθείτε από τη μάρκα και το κόστος κάθε ρούχου ή αξεσουάρ έως το πού ακριβώς θα το βρείτε, εντός του καταστήματος, ώστε να μη χάσετε χρόνο ψάχνοντας στα ράφια.

Online αγορές

Ακόμη όμως κι αν δεν έχετε χρόνο να μπείτε στο κατάστημα, οι κούκλες θα σας συνδέουν με την ιστοσελίδα του καταστήματος, ώστε να κάνετε online την αγορά του προϊόντος που σας ενδιαφέρει, άμεσα, ή όποια άλλη ώρα της ημέρας ή της νύχτας θελήσετε.

Και αν έχετε αμφιβολία για την επιλογή σας, μπορείτε να στείλετε στους φίλους σας τα στοιχεία που πήρατε από την κούκλα, ώστε κι εκείνοι να πουν τη γνώμη τους γι’ αυτό που θέλετε να ψωνίσετε.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ