Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024

Νίκος Ορφανός: Πατέρας για δεύτερη φορά – Γέννησε η σύζυγός του

Γονείς για δεύτερη φορά έγιναν ο Νίκος Ορφανός και...

Στο Vault η Καβογιάννη, παρέα με την «Καβογιάννη»

Την παράσταση «Elizadeth», σε διασκευή και σκηνοθεσία Δημήτρη Καρατζιά,...

Η Άννα Δρούζα επιστρέφει στην τηλεόραση: «Όσα (δε) λέμε» κάθε Δευτέρα στο...

Η Άννα Δρούζα επιστρέφει στην τηλεόραση και μας προσκαλεί...

Η έκπληξη που ετοιμάζουν παιδιά του συλλόγου «Μουσικό Οραμα» στη «Γιορτή Μητέρας...

Πλησιάζει η ημέρα για τη δεύτερη «Γιορτή Μητέρας Παιδιού...

Τι δήλωσε ο δικηγόρος της Ρούλας μετά την απολογία της

Γιατί θεωρεί πιθανό να της ασκηθούν επιπλέον διώξεις για τους θανάτους Μαλένας - Ίριδας

Ανοιχτό άφησε το ενδεχόμενο να καταθέσει αίτηση αποφυλάκισης ο δικηγόρος της Ρούλας Πισπιρίγκου, παρότι ο ίδιος θεωρεί πιθανό να της ασκηθούν επιπλέον διώξεις για τους θανάτους της Μαλένας και της Ιριδας και με δεδομένη τη νέα δίωξη για την απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά της Τζωρτζίνας.

231316194 541129667333937 6856993929885737373 n scaled

Ο δικηγόρος Οθων Παπαδόπουλος εκτίμησε εκ νέου ότι η Πισπιρίγκου κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας με «άγνωστο τρόπο» και είπε ότι από την πλευρά της κατατέθηκε ένα περιεκτικότατο υπόμνημα, με όλα τα γεγονότα που εκτυλίχθηκαν κατά τη νοσηλεία της Τζωρτζίνας στο Καραμανδάνειο από τις 8 έως τις 11 Απριλίου του 2021.

«Δεν αποκαλύφθηκαν τα τυχόν παθολογικά αίτια που προκάλεσαν το αποτέλεσμα αυτό της τετραπληγίας από τις καταθέσεις των γιατρών. Αυτό που λέει η εντολέας μου είναι “Ψάξτε να βρείτε την αιτία από την οποία προκλήθηκαν τα καρδιακά επεισόδια, αφού εγώ δεν έχω προσπαθήσει να κάνω κακό στο παιδί μου, επομένως είναι παθολογικά τα αίτια και αυτή είναι η ιατρική αποστολή σας, να τα βρείτε και να τα αντιμετωπίσετε”…» επισήμανε ο κ. Παπαδόπουλος.ρουλα 1

Όπως είπε ο δικηγόρος, η 33χρονη συνεχίζει να διαμαρτύρεται για την κράτησή της και αρνείται οποιαδήποτε συμμετοχή στον θάνατο της Τζωρτζίνας και γενικότερα στην κατάσταση της υγείας της. Σημείωσε, επίσης, πως είναι εξαιρετικά πιθανό να συνδυαστεί το αίτημα αποφυλάκισης με το παραπεμπτικό βούλευμα, με βάση την κρίση από το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών για την αξιολόγηση των στοιχείων από την ανάκριση. Μετά την απολογία της η εντολέας του απευθύνθηκε προς την ανακρίτρια και τον εισαγγελέα λέγοντας: «Σας ευχαριστώ πάρα πολύ που με ακούσατε».patra 4 3

«Το διατηρώ στη μνήμη μου. Μου έδειξε έναν άνθρωπο που είχε ανάγκη να μιλήσει για την τραγωδία της οικογένειάς της και όσα βίωσε και βιώνει τους τελευταίους μήνες» σχολίασε ο δικηγόρος.

patra 5

Αναφορικά με τους θανάτους της Μαλένας και της Ιριδας, για τους οποίους η Πισπιρίγκου θεωρείται η μόνη ύποπτη, ο κ. Παπαδόπουλος εκτίμησε πως «με δεδομένο το πόρισμα των δύο ιατροδικαστών, με το οποίο έχουμε για πρώτη φορά στην Ελλάδα την ανατροπή της ιατροδικαστικής έκθεσης μετά τη νεκροψία – νεκροτομή μιας σορού, είναι πιθανό να ασκηθεί από τους εισαγγελείς δίωξη κατά της Ρούλας Πισπιρίγκου».

patra ls

Τέλος, για τα σημάδια στα πρόσωπα της Ιριδας και της Μαλένας ο κ. Παπαδόπουλος ανέφερε: «Οι δύο ιατροδικαστές που συνέταξαν το πρόσφατο πόρισμα θεωρούν, άγνωστο πώς και από ποια αίτια, ότι προκλήθηκαν περιθανάτια, patra 6ενώ οι δύο ιατροδικαστές που έκαναν την εξέταση στις σορούς θεωρούν ότι έγιναν μετά τον θάνατο των παιδιών, στην προσπάθεια επαναφοράς τους στη ζωή ή στη διάρκεια της νεκροψίας – νεκροτομής».

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ανοιξιάτικες βουτιές στα Αχλα της Ανδρου για τον Αγγελο Λάτσιο

Μπορεί να είναι ακόμη τέλος Απριλίου, αλλά ο καλοκαιρινός...

«Τρέλανε» τη Σολωμού η Τζολί

Μπροστά στην Αντζελίνα Τζολί ούτε η Μαρία Σολωμού μένει...

Απατημένος μεγαλογιατρός τσάκωσε την άπιστη σύζυγό του με κυβερνητικό

Ο πολύπαθος χώρος της υγείας δεν συνταράσσεται μόνο από...

Η Οικονομάκου τα… άκουσε πάλι διαδικτυακά έπειτα από το διαζύγιό της από τον Μιχόπουλο

Μπορεί η επίσημη ανακοίνωση για τον χωρισμό τους, που...

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Εκτός «Super Κατερίνα» ο Μικρούτσικος μετά τη νέα επίθεση στην Κατερίνα Καινούργιου

Το χρονικό ενός προαναγγελθέντος διαζυγίου! Παρελθόν φαίνεται πως αποτελεί...