Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Toυ έκοψε το πέος αλλά τον θέλει πίσω

Ο Βραζιλιάνος που ακόμη μπαινοβγαίνει στα χειρουργεία για να...

Ζευγάρι έπαιξε άθελά του τους ίδιους αριθμούς και κέρδισε 1.000.000 δολάρια από...

Τύχη βουνό είχε ζευγάρι στις ΗΠΑ που κατά λάθος...

Ο διδάκτωρ καρδιολόγος Χαράλαμπος Κάββουρας μιλάει για τα πολλά εμφράγματα στη showbiz...

Τι συμβαίνει πλέον και νέοι άνθρωποι από τον χώρο...

Νοσοκόμα επιστρέφει στις ταινίες πορνό έπειτα από 15 χρόνια αποχής…

Επιστρέφει στις «ρίζες» της η 38χρονη Σάντι Σάμερς, που...

Δολοφονία 17χρονης: Ο 30χρονος Πακιστανός έκλεισε τη μύτη και το στόμα της Νικολέτας

Στο σπίτι ομοεθνών του κρύβεται ο δράστης

Την ώρα που τα ευρήματα της ιατροδικαστικής έκθεσης μαρτυρούν τον βασανιστικό θάνατο που βρήκε η 17χρονη Νικολέτα, ύστερα από επτά μαρτυρικά λεπτά πάλης για τη ζωή της, στο σπίτι της οδού Αραχώβης 48 στο Περιστέρι, ο Πακιστανός σύντροφός της παρέμενε άφαντος ως αργά χθες το βράδυ, παρά τις πληροφορίες που τον ήθελαν να παραδίδεται στις Αρχές.

Οι πληροφορίες λένε ότι ο Σάνι, με τον οποίο η ανήλικη διατηρούσε σχέση τους τελευταίους 10 μήνες -ο οποίος τελικά είναι 30 και όχι 22 ετών, όπως πίστευαν όλοι-, έχει βρει καταφύγιο στο σπίτι φιλικού του προσώπου, στα βόρεια προάστια, και οι ομοεθνείς του έχουν έρθει σε επαφή με γνωστό ποινικολόγο προκειμένου να προετοιμαστεί το έδαφος για την παράδοσή του στις διωκτικές Αρχές.

Φέρεται, μάλιστα, ότι θα ισχυριστεί πως είχε ένα άγριο επεισόδιο με την κοπέλα και πως διέπραξε το έγκλημα εν βρασμώ ψυχής.

Ωστόσο, ο ιατροδικαστής Γιώργος Ντιλέρνια, που εξέτασε τη σορό της 17χρονης, έκανε λόγο για ασφυκτικό μηχανισμό θανάτου. Δηλαδή, ο δράστης τής έκλεισε τη μύτη και το στόμα με τα χέρια ή με κάποιο ύφασμα και της προκάλεσε ασφυξία!

Φ3 98

«Υπάρχουν αμυχές και μικροεκδορές από την αριστερή πλευρά του προσώπου. Ο δράστης λογικά χρησιμοποίησε το αριστερό του χέρι για να υπάρχουν αυτά τα σημάδια. Με το δεξί τής έκλεισε το στόμα πιθανόν και με κάποιο ύφασμα, δεν αποκλείεται και μαξιλάρι. Στο σώμα της είχε διάσπαρτες μικροεκχυμώσεις και ο θάνατος ήταν ασφυκτικός. Χρειάστηκαν πέντε με επτά λεπτά για να χάσει τη ζωή της» εξήγησε χθες ο ιατροδικαστής.

Την ίδια ώρα, τραγική φιγούρα είναι ο πατέρας της ανήλικης, που έχει πάρει διαζύγιο από τη μητέρα της και ζει μόνιμα στη Βέροια. Ο Σίμος Καρολίδης δήλωσε πως θέλει επαναφορά της θανατικής ποινής για τον άνθρωπο που πήρε τη ζωή του παιδιού του. «Το παιδί μου δεν γυρίζει πίσω, αλλά γι’ αυτόν που της το έκανε αυτό θέλω τη θανατική ποινή. Θέλω να κλάψουν οι δικοί του όπως κλαίμε εμείς σήμερα!» δήλωσε.

Ο χαροκαμένος πατέρας ξεκαθαρίζει πως δεν είχε αντιληφθεί ότι η κόρη του ζούσε έναν εφιάλτη δίπλα στον Πακιστανό, αν και από την αρχή είχε ενστάσεις για τη σχέση τους, όπως είπε.

153550351 243777830725206 4135763852102857059 n

«Εγώ μία φορά τον είχα δει. Δεν μου είχε αφήσει κάποια εντύπωση, έτσι κι αλλιώς της είχα πει να ξεκόψει και από τον συγκεκριμένο άνθρωπο και από αυτή τη ράτσα γενικά…» είπε ο κ. Καρολίδης, τονίζοντας πως το τελευταίο διάστημα άκουγε τη Νικολέτα χαρούμενη:

«Πριν από μία εβδομάδα είχαμε μιλήσει. Δεν μιλάμε συνέχεια, γιατί μένω μακριά, αλλά δεν μου είχε πει κάτι, ούτε είχα καταλάβει κάτι. Εμένα μου έλεγε πως περνάει καλά. Η μάνα της, που τη ζει καθημερινά, θα ξέρει καλύτερα τι έκρυβε. Θέλω να τον πιάσουν και να πληρώσει, αλλά εμένα την ψυχή μου ποιος θα μου τη φέρει πίσω, το αγγελούδι μου;»

Συντετριμμένη είναι και η μητέρα της Νικολέτας, που έχει βρει καταφύγιο σε σπίτι οικογενειακών φίλων. Εκεί θρηνεί για τον θάνατο του παιδιού της και περιμένει νέα από την Αστυνομία για την εξέλιξη των ερευνών.

«Να γράψετε μόνο ότι το κοριτσάκι μου ήταν και είναι ένας άγγελος, και αυτό το κάθαρμα θα το πληρώσει…» ήταν το μόνο που είπε.

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Και η Καίτη Κουτσολιούτσου δήλωσε άγνοια για το σκάνδαλο της εταιρίας, την οποία μιμήθηκε και η Hermès

Δημιουργική… έμπνευση ακόμη και στον οίκο Hermès είχαν προκαλέσει...

ΗΠΑ: Ζευγάρι αδιανόητης διαστροφής

Παντρεμένη νοσοκόμα και ο σύζυγός της, που έχουν δύο...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Αστραψαν τα φλας στη βράβευση επιτυχημένων επιχειρηματιών και δημόσιων προσώπων της Θεσσαλονίκης

Επιτυχημένοι επιχειρηματίες και δημόσια πρόσωπα της Θεσσαλονίκης βραβεύτηκαν στο...

«Μουρμούρα» για Μπάμπη χωρίς το έτερον ήμισυ

Με τη δημοφιλή κωμική σειρά του τηλεοπτικού κοινού «Μην...