Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Εκατομμυριούχος «ορφανή» εξπέρ στις σούπερ απάτες

Εκατομμυριούχος 32χρονη στη Βοστόνη έπεισε κόσμο και κοσμάκη ότι...

Ο Μπον Τζόβι πλάγιασε με πάνω από 100 ερωμένες

Οταν πρόσφατα ο Τζον Μπον Τζόβι παραδεχόταν δημόσια ότι...

Η Μπρίτνεϊ πληρώνει ακριβά τον πατέρα της

Το φυσάει και δεν κρυώνει η Μπρίτνεϊ Σπίαρς μετά...

«Πότε μια γυναίκα πρέπει να φύγει» – Η Παρασκευή Φασούλη μιλά για...

Η ψυχίατρος-ψυχαναλύτρια και τακτικό μέλος της Βορειοελλαδικής Ψυχαναλυτικής Εταιρείας...

Η ΕΛ.ΑΣ. πανηγυρίζει τη σύλληψη του Πακιστανού που σκότωσε τη Νικολέτα

Ο 22χρονος αφαίρεσε τη ζωή της 17χρονης έπειτα από καβγά! Τι ανέφερε στην κατάθεσή του

Σήμερα επρόκειτο να προσαχθεί στον ανακριτή ο 22χρονος Πακιστανός, ο οποίος ομολόγησε ότι σκότωσε τη 17χρονη Νικολέτα στο σπίτι της, στο Περιστέρι, μετά την προθεσμία που ζήτησε και έλαβε προκειμένου να προετοιμάσει την απολογία του.

Ωστόσο, είναι απορίας άξιο πώς κατάφερε να διασχίσει ανενόχλητος τη μισή Ελλάδα και να περάσει ακόμα και τα σύνορα, εξευτελίζοντας κάθε μέτρο που είχε πάρει η ΕΛ.ΑΣ.! Ευτυχώς, εντοπίστηκε το πρωί του Σαββάτου από την Αστυνομία των Σκοπίων και παραδόθηκε στις ελληνικές Αρχές, βάζοντας τέλος στην αγωνία της οικογένειας της ανήλικης.

Την ίδια ώρα, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη έσπευδε να… πανηγυρίσει με τις προσφιλείς αναρτήσεις του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για το φιάσκο της Αστυνομίας αντί να ζητήσει ευθύνες από τα υπηρεσιακά στελέχη, κάτω από τη μύτη των οποίων πέρασε ο Σάνι, καθώς είχαν εφησυχάσει με τις «πληροφορίες» που τον ήθελαν να παραδίδεται!

Το γεγονός ότι ο Πακιστανός κατάφερε να διαφύγει από τη χώρα με τόση ευκολία δείχνει πόσο καλά γνωρίζει τα κυκλώματα των διακινητών σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, κυρίως δε αυτά τα οποία ελέγχουν τη διακίνηση παράνομων αλλοδαπών από και προς τα ελληνοβουλγαρικά σύνορα.

F2 75

Ο νεαρός δολοφόνος δεν είχε έγγραφα για την παραμονή του στη χώρα, ενώ είχε απασχολήσει τις Αρχές στο παρελθόν για ναρκωτικά. Κάθε φορά που απασχολούσε την ΕΛ.ΑΣ. έδινε διαφορετικό όνομα, αφού χωρίς χαρτιά δε μπορούσε να αποδειχθεί ποιος ήταν!

Έτσι, είχε δηλώσει δύο διαφορετικά ονόματα, χωρίς να είναι γνωστό αν αυτό που δήλωνε στη Νικολέτα είναι το πραγματικό του. Ακόμη, είχε δηλώσει δύο διαφορετικές ηλικίες, αφού είχε υποστηρίξει πως γεννήθηκε το 1999, ενώ άλλη φορά είχε πει το 2001, με αποτέλεσμα να επικρατεί αλαλούμ γύρω από την ηλικία του. Με πρόσωπο καλυμμένο και βλέμμα… Πισπιρίγκου, ο αλλοδαπός οδηγήθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου στον εισαγγελέα, ο οποίος του άσκησε δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση.

Προηγουμένως, είχε ομολογήσει στους αστυνομικούς το αποτρόπαιο έγκλημα, υποστηρίζοντας ότι σκότωσε την ανήλικη ύστερα από καβγά που είχαν. Μάλιστα, περιέγραψε με κάθε λεπτομέρεια πώς έκλεισε με τα χέρια του το στόμα της 17χρονης κοπέλας ώσπου να βρει φρικτό θάνατο από ασφυξία κι έπειτα μάζεψε τα πράγματά του και έφυγε από το σπίτι της.

Η σύλληψή του ανακπούφισε προσωρινά την οικογένεια της αδικοχαμένης κοπέλας, ωστόσο παραμένει μία σταγόνα στον ωκεανό, αφού η Νικολέτα δεν θα γυρίσει πίσω, όπως λένε. «Είναι μια ανακούφιση, αλλά δεν παύει να έχει “φύγει”. Ποιος θα τη φέρει πίσω;» αναρωτιέται ο πατέρας της Σίμος Καρολίδης και συμπληρώνει: «Οταν λες σε έναν άνθρωπο ότι τον αγαπάς, μετά του φέρεσαι έτσι; Πώς γίνεται αυτό; Τι σόι αγάπη ήταν αυτή; Έχω άλλα τρία παιδιά από πίσω και είναι ράκος, ειδικά η Αναστασία που ήταν μαζί της στην Αθήνα, έχει υποστεί μεγάλο σοκ».

Μετά την προσαγωγή του 22χρονου δολοφόνου στην Ευελπίδων, ο δικηγόρος του κ. Καρολίδη, Ανδρέας Θεοδωρόπουλος, τον χαρακτήρισε ανθρωπόμορφο τέρας. «Θα καταθέσουμε μηνύματα που δείχνουν ότι την απειλούσε, ζητάμε την ισόβια ποινή. Ελπίζουμε αυτό που έκανε στη Νικολέτα να μην το πάθει καμία άλλη γυναίκα και κανένα ανήλικο παιδί. Ο πόνος του πατέρα είναι τεράστιος, αλλά ίσως παρηγορείται προσωρινά γιατί η ψυχή της Νικολέτας δικαιώνεται με τη σύλληψη του δίποδου» είπε και διευκρίνισε ότι ο χαρακτηρισμός «δίποδο» δεν παραπέμπει στην εθνικότητα, αλλά στο φρικτό έγκλημά του.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Vips με γιοτ και σούβλες σε Σπέτσες και Μύκονο

Τις παλιές, ένδοξες εποχές του θυμίζει από το βράδυ...

Κώστας Σκαφίδας: Η φιλία με Καζαντζίδη, ο Περπινιάδης και η χρυσές πίστες

Επειτα από 68 ολόκληρα χρόνια στο τραγούδι, κατεβάζει ρολά....

Οσα θαυμαστά συμβαίνουν στο δωμάτιο του Δημήτρη Κόκοτα στο «Γεννηματάς»

Αχτίδες «αναστάσιμου φωτός» έχουν αρχίσει να πλημμυρίζουν εδώ και...

Αυστραλία: Ψάρι «λαχνός» αξίας 930.000 ευρώ

Φτωχαδάκι ψαράς στην Αυστραλία έκανε την τύχη του καθώς...

Εκτός «Super Κατερίνα» ο Μικρούτσικος μετά τη νέα επίθεση στην Κατερίνα Καινούργιου

Το χρονικό ενός προαναγγελθέντος διαζυγίου! Παρελθόν φαίνεται πως αποτελεί...

Τζένη Βάνου: Οι δύο άνδρες που σημάδεψαν τη ζωή της

Ο γιος της μεγάλης τραγουδίστριας Μιχάλης μιλά για τον...

Η κόκα του Πειραιά και η ενέδρα θανάτου σε εστεμμένη κούκλα

Την ώρα που η παγκόσμια κοινή γνώμη προσπαθεί να...