Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Τρίτη 30 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Οι συνθήκες είναι αρκετά καλές για να προχωρήσετε...

Ανοιξιάτικες βουτιές στα Αχλα της Ανδρου για τον Αγγελο Λάτσιο

Μπορεί να είναι ακόμη τέλος Απριλίου, αλλά ο καλοκαιρινός...

Πού πέτυχε η «Espresso» τον Μέμο Μπεγνή και τον Χρήστο Βασιλόπουλο

Τι κοινό έχουν ο Χρήστος Βασιλόπουλος και ο Μέμος...

Η Οικονομάκου τα… άκουσε πάλι διαδικτυακά έπειτα από το διαζύγιό της από...

Μπορεί η επίσημη ανακοίνωση για τον χωρισμό τους, που...

Στο σφυρί η «Τζάιαντ» του Γιάγκου Δράκου

Η συνολική τιμή πρώτης προσφοράς διαμορφώνεται στα 5.220.000 ευρώ

Στο σφυρί βγαίνουν τον ερχόμενο Δεκέμβριο τα «ασημικά» από τους δύο εμβληματικούς «πύργους» της άλλοτε κραταιάς κατασκευαστικής εταιρίας του Μπάμπη Βωβού, επί της λεωφόρου Κηφισίας στο Μαρούσι.

Η μία εκ των δύο είναι πολύ γνωστή στον κόσμο καθώς έδειχναν πλάνα της εξωτερικά στη σειρά  «Λάμψη». Υποτίθεται πως ήταν η «Τζάιαντ» η εταιρία του Γιάγκου Δράκου και τώρα αυτό το κτίριο βγαίνει στο «σφυρί».

f6 1864177

Πρόκειται για τον μεγαλύτερο αριθμό ιδιοκτησιών τού άλλοτε «βασιλιά του real estate», που περιλαμβάνονται στην πλατφόρμα των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών στις 21 Δεκεμβρίου.

Ειδικότερα, έχουν προγραμματιστεί 187 πλειστηριασμοί που αφορούν γραφεία, υπόγειους χώρους και πάνω από 450 θέσεις στάθμευσης στους δύο «πύργους» επί της λεωφόρου Κηφισίας 32 και 60. Η συνολική τιμή πρώτης προσφοράς διαμορφώνεται στα 5.220.000 ευρώ.

f7 Kifissias 60

Ο πρώτος γυάλινος «πύργος» που μπαίνει στο… μάτι των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών είναι το Atrina Center, το πρώτο από τα μεγάλα ακίνητα που έχτισε το 1981 ο Μπάμπης Βωβός, «βαπτίζοντάς» το με τα αρχικά των παιδιών του, Αρη, Τριάδας και Ναταλίας. Το ακίνητο αποτελείται από δύο κτίρια, το ένα με πρόσοψη στη λεωφόρο Κηφισίας και το δεύτερο ύψους 70 μέτρων με 18 ορόφους, σε οικόπεδο συνολικής έκτασης 12.768 τ.μ..

Η πρόσοψη του δεύτερου κτιρίου είχε γίνει γνωστή ως έδρα της εταιρίας Τζάιαντ του Γιάγκου Δράκου στην τηλεοπτική σειρά «Λάμψη»! Οι 20 οριζόντιες ιδιοκτησίες που πλειστηριάζονται στο δεύτερο κτίριο αφορούν επαγγελματικούς χώρους και θέσεις στάθμευσης στα τέσσερα υπόγεια.

Στο σφυρί θα βγουν και θέσεις στάθμευσης σε κτίριο επί της λεωφόρου Κηφισίας 60, που κατασκευάστηκε την περίοδο 1991-1995 σε οικόπεδο έκτασης 3.400 τ.μ. με τρία υπόγεια, στα οποία υπάρχουν πάρκινγκ αυτοκινήτων, επτά όροφοι γραφείων και δώμα.

f5 14

Στα οικονομικά βάρη του ακινήτου περιλαμβάνεται προσημείωση υποθήκης ποσού 2.800.000 ευρώ υπέρ της Εμπορικής Τράπεζας, από το 2004, ενώ το ποσό της οφειλής για καθεμία από τις δύο κατασκευαστικές εταιρίες ανέρχεται σε 627.735 ευρώ. Η κατάσχεση έγινε για 300.000 ευρώ, με την επισπεύδουσα να δηλώνει «επιφυλασσόμενη να αναγγείλει νομίμως και την υπόλοιπη απαίτησή της». Οι τιμές πρώτης προσφοράς αρχίζουν από 6.000 ευρώ για τις θέσεις πάρκινγκ και φτάνουν τα 278.400 ευρώ για τους επαγγελματικούς χώρους.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Η εισαγγελέας της Τοπαλούδη κατά του «Dr Covid» για τον θάνατο της μητέρας της

Κρατάει χρόνια αυτό το χάλι στο Νοσοκομείο «Αττικόν»! Μετά...

Ανοιξιάτικες βουτιές στα Αχλα της Ανδρου για τον Αγγελο Λάτσιο

Μπορεί να είναι ακόμη τέλος Απριλίου, αλλά ο καλοκαιρινός...

Σοφία Αργυροπούλου: Στα… χέρια της η μοίρα του Νότη

Ανήκει στους στιχουργούς που έχουν γράψει πολλές επιτυχίες. Και...

Αρης Σοϊλέδης: Στα πράσα με γοητευτική γυναίκα λίγο έπειτα από τον χωρισμό του

Τελικά ο Αρης Σοϊλέδης δεν μας «κάνει τον άγιο»,...