Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Πυρά της ΠΟΣΠΕΡΤ προς τον πρόεδρο Κωνσταντίνο Ζούλα

Τι έφταιξε ή καλύτερα ποιος έφταιξε και ηλικιωμένοι άνθρωποι...

Η Καγιά αντίπαλος της Καραμπέτη στα Βραβεία Ιρις

Αυτό κι αν είναι είδηση: η Βίκυ Καγιά θα...

Δύο ομοφυλόφιλοι επιδόθηκαν σε σεξουαλικές πράξεις σε προαύλιο εκκλησίας τη Μ. Τετάρτη

Ούτε ιερό ούτε όσιο δεν είχαν δύο ομοφυλόφιλοι άνδρες,...

Η ανάρτηση της Αντωνά για τον Σοϊλέδη είχε υπογραφή… χάκερ

Ενα story... μπουρλότο που «ταρακούνησε» το Instagram ανέβηκε χθες...

Στο νοσοκομείο η Πισπιρίγκου – Κατέρρευσε στον Κορυδαλλό το βράδυ της Τετάρτης

Μεταφέρθηκε με συνοδεία ισχυρής αστυνομικής δύναμης στο Θριάσιο

Ανακοινώσεις, διαψεύσεις, δηλώσεις και καθυστερημένες ευχαριστίες συνθέτουν το νέο σκηνικό στην υπόθεση της Πάτρας μετά την αλλαγή δικηγόρου που έκανε η Ρούλα Πισπιρίγκου, η οποία το βράδυ της Τετάρτης κατέρρευσε στον Κορυδαλλό και μεταφέρθηκε σε εφημερεύον νοσοκομείο.

patra pispirigkou 2 1

Η 34χρονη, που εκπροσωπείται πλέον από τον Αλέξη Κούγια, αργά το βράδυ της Τετάρτης ένιωσε έντονη αδιαθεσία στο κελί της και, σύμφωνα με πληροφορίες, υπέστη λιποθυμικό επεισόδιο.

patra pispirigkoi

Αμέσως το προσωπικό των φυλακών οργάνωσε τη μεταφορά της στο νοσοκομείο, συνοδεία ισχυρής αστυνομικής δύναμης. Η Πισπιρίγκου μεταφέρθηκε στα Επείγοντα του Θριάσιου Νοσοκομείου, με μέριμνα να… περάσει απαρατήρητη για ευνόητους λόγους.

Η κατηγορούμενη για τις ανθρωποκτονίες των παιδιών της εξετάστηκε από παθολόγο, καρδιολόγο και νευρολόγο, οι οποίοι φαίνεται πως δεν διέγνωσαν κάτι ανησυχητικό, ώστε να γίνει εισαγωγή κι έτσι επέστρεψε στο κελί της. Στο μεταξύ, μετά την ανακοίνωση της Ρούλας Πισπιρίγκου ότι πλέον εκπροσωπείται μόνο από τον Αλέξη Κούγια, ο πρώην συνήγορός της αποφάσισε να ξεκαθαρίσει το τοπίο.

patra s

Σύμφωνα με τον κ. Παπαδόπουλο, η λύση της συνεργασίας του με τη Ρούλα Πισπιρίγκου επήλθε με κοινή συμφωνία και δεν έχει σχέση με τον μέχρι σήμερα χειρισμό της υπόθεσης. «Αιτία αυτής της εξέλιξης είναι η διαφωνία μας αναφορικά με την υιοθετούμενη υπερασπιστική γραμμή και αναφορικά με το ύφος της διατύπωσης των υπερασπιστικών ισχυρισμών» αναφέρει με νόημα ο κ. Παπαδόπουλος.

patra 6Από την άλλη πλευρά, όμως, η Ρούλα Πισπιρίγκου θέλησε να αποκαταστήσει το «κλίμα» μετά την ομολογουμένως λακωνική και ψυχρή ανακοίνωσή της για την παύση της συνεργασίας της με τον κ. Παπαδόπουλο, χωρίς όχι μόνο να πει ένα «ευχαριστώ» για τις υπηρεσίες που της παρείχε, αλλά ούτε να αναφέρει το όνομά του.

Έτσι με νέα της ανακοίνωση, η 34χρονη έσταξε μέλι για τον πρώην συνήγορό της. «Αγαπητέ Οθωνα, δεν θα ξεχάσω ποτέ στη ζωή μου το πόσο πολύ με στήριξες από την πρώτη στιγμή της δικαστικής τραγωδίας την οποία αντιμετωπίζω, και πόσο υπεράνθρωπα αγωνίστηκες για να αποδείξεις την αθωότητά μου. Είσαι ένας θαυμάσιος άνθρωπος και ένας ικανότατος και έντιμος δικηγόρος.

pispirigkouΗ απόφαση για την επιλογή του συναδέλφου σου κ. Κούγια για να με υπερασπιστεί ήταν κυρίως της οικογενείας μου, η οποία και με στηρίζει οικονομικά, και στην οποία κι εγώ συμφώνησα. Δεν θα ξεχάσω ποτέ το πόσο μού συμπαραστάθηκες σε αυτές τις δύσκολες στιγμές και πόσο αγωνίστηκες για να αποδείξεις την αθωότητά μου. Θα σου είμαι ευγνώμων για όλη μου τη ζωή. Με απεριόριστη εκτίμηση και σεβασμό» είναι η δήλωση της Πισπιρίγκου, που θυμίζει γλαφυρό αποχαιρετιστήριο γράμμα.

patra pispirigkou

Αλλά και ο νέος δικηγόρος της Αλέξης Κούγιας με δική του ανακοίνωση διέψευσε πως δήλωσε πως «η Πισπιρίγκου είναι η πιο αθώα κατηγορούμενη». Ετσι, «καρφώνοντας» και κατονομάζοντας δύο δημοσιογράφους για την παραποίηση των λεγομένων του, προκειμένου να του αποσπάσουν δηλώσεις, ο κ. Κούγιας τονίζει: «Αν η κυρία Πισπιρίγκου είναι αθώα ή όχι δεν θα το αποφασίσει ούτε κανένας δικηγόρος ούτε κανένας ιατροδικαστής ούτε κανένας παθολογοανατόμος ούτε κανένας μάρτυρας ιατρός ή νοσηλευτής ούτε κανένας μάρτυρας αστυνομικός,

Patra pispirigkou 2 αλλά μόνο οι τακτικοί δικαστές και οι ένορκοι που θα κρίνουν την υπόθεση, εφόσον βεβαίως προηγουμένως υπάρξουν αμετάκλητα παραπεμπτικά βουλεύματα, τα οποία δεν σημαίνουν τίποτε άλλο παρά μόνον την έναρξη της τακτικής διαδικασίας για τη διερεύνηση μιας ποινικής υποθέσεως». Υπενθυμίζει, τέλος, ότι όσο κι αν προκληθεί, δεν υπάρχει περίπτωση να εμφανιστεί σε τηλεοπτική εκπομπή είτε αυτοπροσώπως είτε τηλεφωνικώς, όπως επίσης ότι καραδοκούν μηνύσεις για όσους δεν τηρούν τη δεοντολογία, καθώς οι συνεργάτες του θα παρακολουθούν καθημερινά και θα καταγράφουν εκπομπές και δημοσιεύματα!

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«TV Queen»: Το νέο ξινό φρούτο που σερβίρει στο Open ο Νίκος Κοκλώνης

Aυτό το ριάλιτι δίχως άλλο μόνο ο... Μένιος Φουρθιώτης...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Ο Ιωσήφ αντικρίζει πρώτη φορά τον Σίμο

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Οσα θαυμαστά συμβαίνουν στο δωμάτιο του Δημήτρη Κόκοτα στο «Γεννηματάς»

Αχτίδες «αναστάσιμου φωτός» έχουν αρχίσει να πλημμυρίζουν εδώ και...

Απόπειρα δολοφονίας αρχινονού έξω από την πίστα της Λιόλιου

Σε διαρκή πόλεμο για την ηγεμονία της νύχτας βρίσκεται...

Εξιχνιάστηκε η δολοφονία του συνταξιούχου στη Σάμο!

Επειτα από σχεδόν 21 μήνες εξιχνιάστηκε από την Αστυνομία...

Απατημένος μεγαλογιατρός τσάκωσε την άπιστη σύζυγό του με κυβερνητικό

Ο πολύπαθος χώρος της υγείας δεν συνταράσσεται μόνο από...

Αυστραλία: Ψάρι «λαχνός» αξίας 930.000 ευρώ

Φτωχαδάκι ψαράς στην Αυστραλία έκανε την τύχη του καθώς...

«Τρέλανε» τη Σολωμού η Τζολί

Μπροστά στην Αντζελίνα Τζολί ούτε η Μαρία Σολωμού μένει...