Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

Ο τρελός για τη Ζόζεφιν Νίνο ζητά επανασύνδεση

Ο Νίνο θέλει να επανασυνδεθεί με την Josephine, γι'...

Βραδινές περιπολίες για Ζουγανέλη και Συρίγο!

Ζευγάρια της showbiz σε νυχτερινές εξόδους. Η Κατερίνα Λιόλιου,...

Αθώοι οι ιερείς που κατηγορούνταν για διάδοση fake news για την πανδημία...

Στο εδώλιο του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Βόλου κάθισαν ο ηγούμενος,...

«Power of Love» με Μπακοδήμου (;) παρουσιάστρια

Σας έλειψε... η δύναμη της αγάπης; Μην παραπονιέστε, επανέρχεται!...

Ψαροτουφεκάς που βρήκε πνιγμένη την 6χρονη Αμέλια – «Ο πατέρας ήταν τέρας ψυχραιμίας»

«Ήταν τέρας ψυχραιμίας»

Νέα στοιχεία, που προκαλούν ανατριχίλα αλλά και έντονο προβληματισμό, έρχονται στο φως για την οικογενειακή τραγωδία που εκτυλίχτηκε στην Κόρινθο, όταν η 6χρονη Αμέλια πνίγηκε στη θάλασσα, δίχως ο πατέρας της να τη βοηθήσει.

Μπορεί ο 42χρονος άνδρας να αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους, ωστόσο αρκετά είναι τα ερωτήματα που παραμένουν και ζητούν απαντήσεις για την υπόθεση, η οποία έχει συγκλονίσει τη χώρα.

Ο ψαροτουφεκάς που βρήκε το κορίτσι να επιπλέει στην θάλασσα σε δηλώσεις του έκανε λόγο για την ψυχραιμία του πατέρα την ώρα που το παιδί του είχε χάσει τη ζωή του.

«Το κοριτσάκι όταν το βρήκα ήταν με τα ρούχα και τα παπούτσια. Φόραγε μία μπλούζα, σορτς και πεδιλάκια. Το Λιμενικό έχει τις φωτογραφίες, αν χρειαστούν στοιχεία για το δικαστήριο» είπε αρχικά και συμπλήρωσε πως το παιδί βρισκόταν σε απόσταση 10 με 15 μέτρα από την ακτή και το σωσίβιο βρέθηκε. Ακόμη, εξήγησε πως ο πατέρας ήρθε με την Αστυνομία, υποστηρίζοντας ότι είχε πάει στο σπίτι να φορτίσει το κινητό του για να καλέσει βοήθεια.

Ωστόσο, ο αυτόπτης μάρτυρας στάθηκε στο γεγονός ότι πατέρας και παιδί έτρωγαν πολύ μακριά από το σημείο όπου σημειώθηκε ο πνιγμός, αλλά και ότι όταν επέστρεψε ο πατέρας, τα ρούχα του ήταν στεγνά: «Οταν επέστρεψε, ήταν απλά ψύχραιμος, σχετικά ήρεμος και ρωτούσε τον αστυνομικό: “Πες μου, το παιδί μου είναι ζωντανό;”».

Στο πλαίσιο αυτό εξέφρασε την απορία γιατί, ενώ ο πατέρας με την κόρη του είχαν φάει σε μαγαζί κοντά σε οργανωμένες παραλίες, τελικά οδήγησε έξι – εφτά χιλιόμετρα και πήγε σε απομακρυσμένη παραλία, όπου εκείνη την ώρα δεν υπήρχε κανείς.

Ο πατέρας της 6χρονης, ο οποίος την είδε να γλιστρά από τα χέρια του και να πνίγεται, σπάει τη σιωπή του μετά την απόφαση εισαγγελέα και ανακριτή να αφεθεί ελεύθερος για την κατηγορία της έκθεσης ανηλίκου σε κίνδυνο.

«Ο, τι έχει γίνει τα έχω πει όλα ένα προς ένα στον εισαγγελέα και είναι η αλήθεια. Δεν θα έκανα κακό στο παιδί, το λάτρευα. Το λάτρευα το παιδί μου, ήταν η δύναμή μου. Οταν έρχοταν το παιδί στο σπίτι, έπαιρνα δύναμη» είπε με λυγμούς ο 42χρονος, ενώ ξεκαθάρισε πως για τη σύζυγό του δεν υπάρχουν «σκιές» αναφορικά με το τι συνέβη το μοιραίο μεσημέρι της Δευτέρας.

«Με τη σύζυγό μου δεν έχουμε πρόβλημα ούτε κατηγορίες. Είμαστε μαζί σε αυτό που συνέβη» τόνισε ο άνδρας, που δεν θα μπορέσει να παρευρεθεί σήμερα στην κηδεία της Αμέλιας, γιατί θα γίνει στην Αλβανία και του έχει επιβληθεί απαγορεύση εξόδου από τη χώρα.

«Σήμερα μου φεύγει το παιδί και πάει πέρα, στη χώρα μου, για να την κηδεύσω. Δεν είμαι σε κατάσταση να πω κάτι άλλο. Τα είπα όλα στην κατάθεσή μου» κατέληξε.

Γειτόνισσα του 42χρονου κάνει λόγο για μία ήσυχη οικογένεια: «Φαινόταν ότι αγαπούσε το παιδί. Μια ήσυχη οικογένεια, δεν είχαν επαφές με κανέναν, είχαν ένα παιδάκι γελαστό, χαρούμενο. Κάθε μεσημέρι ο μπαμπάς το πήγαινε βόλτα. Ηταν πολλή χαρούμενη η μικρή. Η μητέρα είχα καταλάβει ότι έμενε εδώ. Δεν είχα φανταστεί ότι είναι χωρισμένοι, από την τηλεόραση το έμαθα».

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αχιλλέας Πλακίδας: Η κραυγή απόγνωσης του ιδιοκτήτη του γνωστού μπαρ στα Λαδάδικα

Υπό διωγμό φαίνεται πως είναι το υγιές επιχειρείν από...

Πέφτει οριστικά αυλαία για τη «Μουρμούρα»

Tέλος η «Μουρμούρα»! Στο κατώφλι της 12ης σεζόν, η...

Ζωζώ Σαπουντζάκη: «Δεν ισχύει ότι πούλησα το σπίτι στην Κινέτα»

Επίσημη διάψευση από τη Ζωζώ Σαπουντζάκη για την πώληση...

Έλιωσε ο πάγος για Γκρέυ και Ηλιάδη

Επρεπε να περάσουν δεκαπέντε ολόκληρα χρόνια για να μιλήσουν...

Με φόρα και τρίωρο πρωινό η Σκορδά στο Mega

Τρίωρη πρωινή εκπομπή για τη Φαίη Σκορδά στο Mega!...

4amea: Γιορτή – υπόκλιση στην ηρωίδα μητέρα

Εντυπωσιακή ήταν η εκδήλωση που διοργάνωσε η 4amea της...

Κώστας Κωστόπουλος: Χωρίς «λεκέ» βιασμού ο «mister Σασμός»

«Εχω σοβαρές αμφιβολίες και μακάρι να ήταν διαφορετικό το...

Δήμητρα Ζέρβα: «Έφυγε» από τη ζωή η ηθοποιός και τραγουδίστρια

Θλίψη στον καλλιτεχνικό χώρο μετά την ανακοίνωση του προέδρου...