Τετάρτη, 4 Φεβρουαρίου, 2026

Στα σκαλιά της Επιδαύρου

Το Φεστιβάλ Αθηνών - Επιδαύρου μπαίνει στην 71η χρονιά...

Το «δράμα» του Βλαδίμηρου Κυριακίδη στον Alpha

Ο αγαπημένος μας Ηλίας, από την κωμική σειρά του Alpha «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα», ο σπουδαίος ηθοποιός του θεάτρου μας Βλαδίμηρος Κυριακίδης, ξαναχτυπά στη μικρή οθόνη, αλλά αυτή τη φορά με δραματική σειρά, την τηλεοπτική σεζόν 2026-2027 στον Alpha.

Ποιες είναι οι παραγωγές που πήραν το πράσινο φως για τον Οκτώβριο...

«Των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν» λέει ο θυμόσοφος λαός και όχι τυχαία. Μπορεί να είμαστε ακόμα στον Φεβρουάριο, αλλά οι τηλεοπτικοί σταθμοί έχουν ήδη αρχίσει τα μαγειρέματα για τον Σεπτέμβριο και τη νέα τηλεοπτική σεζόν.

Κανάκης και ΑΝΤ1 έχουν έτοιμο το «Vinyλιο» για τη βραδινή ζώνη

Ο ΑΝΤ1 απαντά στον ανταγωνισμό με τον Αντώνη Κανάκη και την εναλλακτική εκπομπή «Vinyλιο» στη βραδινή ζώνη! 

Εφιάλτη έζησε 34χρονη γυναίκα στα σαγόνια αγέλης αδέσποτων

«Με κατασπάραξαν κυριολεκτικά! Ούρλιαζα από τους πόνους»

Εφιαλτικές στιγμές έζησε μια 34χρονη γυναίκα, μητέρα δύο παιδιών, όταν την κατασπάραξε αγέλη από αδέσποτα σκυλιά την ώρα που πήγαινε στη δουλειά της σε εργοστάσιο στην Καλαμάτα.

Ήταν μόλις η τρίτη ημέρα που πήγαινε η άτυχη γυναίκα στη νέα της δουλειά, το πρωί της περασμένης Δευτέρας, όταν δέχτηκε την επίθεση από συνολικά επτά αγριεμένα σκυλιά, που επί δέκα λεπτά τη δάγκωναν στα πόδια, τα χέρια και σε όλο της το σώμα, ενώ ήταν κουλουριασμένη στο έδαφος. Τις κραυγές της άκουσαν δύο γυναίκες συνάδελφοί της, που κατάφεραν να της σώσουν τη ζωή προτού λιποθυμήσει και να τη μεταφέρουν στο Νοσοκομείο της Καλαμάτας. Σοκαρισμένη η 34χρονη Αγάπη Κωστέα περιέγραψε την περιπέτειά της σε δηλώσεις της.

«Δεν πίστευα ότι θα μου κάνουν κάτι τέτοιο και θα με αρπάξουν. Νόμιζα ότι θα με σκοτώσουν. Με τραβούσαν από τα παπούτσια, τις κάλτσες, τα ρούχα… Με κατασπάραξαν κυριολεκτικά! Ούρλιαζα από τους πόνους την ώρα που με δάγκωναν. Δεν ήταν κανείς εκεί για να με ακούσει και να με βοηθήσει αμέσως. Φοβήθηκα για τη ζωή μου. Κλαίω και προσπαθώ να βρω τη δύναμη να γυρίσω σπίτι μου, στα παιδάκια μου. Θέλω να τα αγκαλιάσω και δεν μπορώ» δήλωσε με δάκρυα στα μάτια.

Αξίζει να σημειωθεί πως για το πρόβλημα των αδέσποτων είχε ενημερώσει τον δήμο ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης όπου εργάζεται η 34χρονη. Όμως, δεν έκαναν κάτι για να απομακρύνουν τα επικίνδυνα σκυλιά…

Πηγή: dedomeno.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μαμά για τρίτη φορά Ελληνίδα ηθοποιός

Η όμορφη ηθοποιός με τον σύζυγό της, Νίκο Θεοδωρόπουλο υποδέχτηκαν το τρίτο τους μωρό.

Πρόκειται για την κατά 20 χρόνια νεότερη σύζυγο Έλληνα ηθοποιού

Η κυρία της φωτογραφίας είναι σύζυγος γνωστού ηθοποιού της...

Διαζύγιο – βόμβα μετά από 15 χρόνια γάμου για γνωστό ηθοποιό

Έπειτα από 15 χρόνια έγγαμου βίου η ηθοποιός σύζυγός του ζήτησε διαζύγιο, τονίζοντας ότι ο γάμος τους έχει «οριστικά καταστραφεί».

Κορμάρα έξι μήνες αφότου γέννησε – Η βόλτα στο κέντρο της Αθήνας

Ο φωτογραφικός μας φακός την εντόπισε στο κέντρο της Αθήνας ντυμένη κομψά αλλά και σέξι και τίποτα δεν μαρτυρούσε πάνω της ότι έγινε μαμά πριν από έξι μόλις μήνες.

Τρελά ερωτευμένος Έλληνας πρωταγωνιστής

Είμαι από τους ανθρώπους που σέβονται πάρα πολύ τις γυναίκες, με τον δικό μου τρόπο, τις αγαπώ πάρα πολύ.

Στο σφυρί η βίλα του «Mr Sea Satin»

Στη δίνη των πλειστηριασμών εξακολουθεί να βρίσκεται ο Μυκονιάτης...