Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Πιτσιρικάδες είχαν πετάξει αβγά στην Καρυοφυλλιά Καραμπέτη!

Ποιος να το περίμενε ότι η καλύτερη Ελληνίδα ηθοποιός...

Τα σχέδια Κάβουρα και Τζαβέλλα για το Πάσχα

Μια σύντομη απόδραση για τις ημέρες του Πάσχα έχουν...

Στον χώρο του παλιού αεροδρομίου εντοπίστηκαν 314 βόμβες Αεροπορίας από τον Β’...

Οχι μία ούτε δύο, αλλά… 314 βόμβες Αεροπορίας από...

Ελεύθερος μετά την απολογία του ο πρώην βουλευτής των «Σπαρτιατών» Κωνσταντίνος Φλώρος

Για ένα «ατυχές περιστατικό», το οποίο, όπως είπε, αν...

Η υπόθεση θανάτου της εγκύου που βρέθηκε τυλιγμένη σε μια κουβέρτα στα σκουπίδια

Πώς ο πατέρας της 23χρονης, με τη βοήθεια του Χάρη Βεραμόν, ξεσκέπασε κύκλωμα Πακιστανών που εκδίδει ευάλωτες κοπέλες

Τον δρόμο της Δικαιοσύνης παίρνει πλέον η σκοτεινή υπόθεση του θανάτου της 23χρονης εγκύου Φωτεινής Μπακογιώργου, το πτώμα της οποίας εντοπίστηκε άγρια κακοποιημένο και τυλιγμένο σε μια κουβέρτα δίπλα σε σκουπίδια, λίγα μέτρα μακριά από το διαμέρισμα-κολαστήριο στην οδό Ι. Δροσοπούλου στην Κυψέλη, όπου φιλοξενούνταν μαζί με άλλες ανυπεράσπιστες και ευάλωτες κοπέλες, τις οποίες εξωθούσαν στην πορνεία αδίστακτοι Πακιστανοί μέλη κυκλώματος trafficking.

Ήταν ακριβώς έναν χρόνο πριν, όταν η νεαρή μητέρα τριών ανήλικων παιδιών και έγκυος στο τέταρτο, την οποία αναζητούσε η Αγγελική Νικολούλη, εντοπίστηκε νεκρή. Η υπόθεση παραμένει ανεξιχνίαστη, αν και υπήρξαν μαρτυρίες ότι η 56χρονη ιδιοκτήτρια του διαμερίσματος-φυλακή εξωθούσε νεαρές κοπέλες στην πορνεία και την επαιτεία, και άλλες που ανέφεραν ότι στο ίδιο σπίτι φιλοξενούνταν και μια πρώην υπάλληλος της ΔΕΗ, της οποίας ο θάνατος δεν δηλώθηκε ποτέ στις Αρχές και ετάφη σε άγνωστο μέρος.

Φ3 2022 09 21T092828.061

Όλους αυτούς τους μήνες ο πατέρας της 23χρονης Νικόλαος Μπακογιώργος έγινε ντετέκτιβ για να εντοπίσει αυτόν που βασάνισε μέχρι θανάτου το παιδί του, με τη βοήθεια του «Πουαρό του διαδικτύου», ιδιωτικού ερευνητή Χάρη Βεραμόν, ο οποίος δημιούργησε την πρώτη εκπομπή στο YouTube που αναζητεί τις λύσεις σε «σκοτεινές» υποθέσεις εξαφάνισης ή μυστηριώδεις δολοφονίες. Τα στοιχεία που έχουν συγκεντρώσει για να αποκαλυφθεί η αλήθεια για τον θάνατο της κόρης του παρατίθενται στη μήνυση που κατέθεσε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, που με τη σειρά του θα αποφασίσει αν θα διατάξει προκαταρκτική εξέταση για να ερευνηθεί πάλι η υπόθεση!

Φ4 61 Φ2 2022 09 21T092835.116

Σύμφωνα με όσα περιγράφει ο πατέρας της άτυχης εγκύου στη μηνυτήρια αναφορά του, το πτώμα της άτυχης Φωτεινής, που ετάφη ως «αγνώστων στοιχείων», εντοπίστηκε τυλιγμένο σε μια κουβέρτα στις 8 Οκτωβρίου 2021 επί της οδού Τύχης και σε απόσταση περίπου 500 μέτρων από το σπίτι όπου φιλοξενούνταν με τα παιδιά της, την αδελφή της, το ανήλικο παιδί της και μια μεγαλύτερη σε ηλικία γυναίκα, ονόματι Χριστίνα Π., η οποία απεβίωσε από άγνωστα αίτια. Πάνω από το άψυχο σώμα της άτυχης γυναίκας, η οποία ήταν κοντοκουρεμένη και έφερε σημάδια βάναυσης κακοποίησης (σ.σ.: μεταξύ άλλων, είχε και γρατσουνιές στον λαιμό) βρέθηκαν μια σακούλα με πάνες και ένα παιδικό μπλουζάκι.

Ο κ. Μπακογιώργος παραθέτει ακόμη όσα του είπε μια γυναίκα, η οποία άκουγε τις κραυγές της Φωτεινής, όταν τη χτυπούσαν στην κοιλιά για να χάσει το μωρό που κυοφορούσε!
«Μας πληροφόρησε ότι οι γείτονες άκουγαν συστηματικά από τον φωταγωγό της πολυκατοικίας να βρίζουν τη Φωτεινή και να τη χτυπούν. Να ασκούν ψυχολογική βία σε βάρος της, ώστε να επαιτεί καθημερινά και να εκδίδεται σε Πακιστανούς. Μάλιστα, όταν η Φωτεινή έμεινε έγκυος, η μηνυόμενη τη χτυπούσε στην κοιλιά με λακτίσματα για να αποβάλει. Οι γείτονες έβλεπαν συνέχεια τη Φωτεινή με μάτια μαυρισμένα, σπασμένο χέρι, γρατσουνιές στον λαιμό της και μέσα στα αίματα» περιγράφει!

Σύμφωνα με τον ίδιο, άλλη μάρτυρας ανέφερε ότι άκουγε πολλές φορές τη μηνυόμενη να φωνάζει στην 23χρονη «γδύσου μωρή, πουτ…, πού τα έκρυψες τα λεφτά;» καθώς και «πήγες στη Φωκίωνος, μου χρωστάς λεφτά»! Τέλος, επισημαίνει ότι και τα εγγόνια του έπεφταν θύματα κακοποίησης και ζητά να εξεταστούν επτά μάρτυρες, οι οποίοι γνώριζαν τι συνέβαινε μέσα στο διαμέρισμα-κολαστήριο.

«Εκτιμώ ότι πρόκειται για εγκληματική ενέργεια. Η Φωτεινή ήταν θύμα κακοποίησης για μεγάλο χρονικό διάστημα. Ζούσε κυριολεκτικά στον λάκκο με τα θηρία. Ολοι στη γειτονιά γνώριζαν. Τα ευρήματα στην υπόθεση είναι ισχυρά, υπάρχουν στοιχεία και μαρτυρίες που συνθέτουν τα κομμάτια του παζλ. Η έρευνα δεν σταματά και θα έχουμε εξελίξεις. Αναμένουμε τον φάκελο και όλα θα πάρουν το δρόμο τους» δήλωσε στην «Espresso» ο Χάρης Βεραμόν.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...