Κυριακή, 12 Μαΐου, 2024

Νίκος Πετρουλάκης: Ο υποψήφιος για τις ευρωεκλογές εξηγεί τους λόγους που από...

Στο ευρωψηφοδέλτιο του Κυριάκου Βελόπουλου «φιγουράρει» ένας από τους...

«Τουρκομερίτισσα» στο Γκάζι!

«Η Τουρκομερίτισσα», σε κείμενο και σκηνοθεσία Δημήτρη Καρατζιά, με...

Τζώρτζογλου και Μαριόλα έπειτα από πέντε χρόνια γάμου λένε «αντίο» ο ένας...

Ολοταχώς για χωρισμό «βόμβα» Στράτος Τζώρτζογλου και Σοφία Μαριόλα...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Κυριακή 12 Μαΐου

ΚΡΙΟΣ: Οι περιορισμοί που θα κληθείτε να αντιμετωπίσετε για...

Εξώδικη δήλωση από την Αγάπη Κόρμπε

Σχετικά με το από 12/9/2022 δημοσίευμά μας, παρακάτω δημοσιεύουμε το κείμενο της εξώδικης δήλωσης που μας εστάλη από την Αγάπη Κόρμπε:

«Μετ’ εκπλήξεως διαπίστωσα ότι την 12η Σεπτεμβρίου 2022 αναρτήσατε στην έντυπη εφημερίδα σας “Espresso” καθώς και στην ιστοσελίδα σας “www.espressonews.gr” δημοσίευμα που βρίθει προσβλητικών συκοφαντικών για την τιμή και την υπόληψή μου χαρακτηρισμών και αναληθών σε βάρος μου γεγονότων. Πρόκειται για το δημοσίευμα, το οποίο μάλιστα θέσατε ως πρωτοσέλιδο στην έντυπη εφημερίδα σας και στη σελίδα πέντε (5) αυτής, υπό τον τίτλο “Η ΔΕΘ BY NIGHT ΤΟΥ ΖΑΜΑΝΦΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΤΖΟΥΝΙΟΡ ΜΕ ΜΕΛΑΧΡΙΝΗ ΠΑΡΕΑ ΣΤΑ ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ!”, καθώς και στην ιστοσελίδα σας υπό τον τίτλο “ΔΕΘ by night για τον Μητσοτάκη jr!.

Η έξοδος στον Οικονομόπουλο με εντυπωσιακή συνοδό. Η αιθέρια ύπαρξη που ‘πρόδωσε’ το tour του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη στις πίστες της Θεσσαλονίκης”. Το εν λόγω δημοσίευμα, τόσο στην έντυπη εφημερίδα όσο και στην ιστοσελίδα σας, με παριστά αναληθώς, άκρως προσβλητικώς και απαξιωτικώς μεταξύ άλλων ως “μελαχρινή παρέα”, “εντυπωσιακή συνοδό” και “αιθέρια μελαχρινή ύπαρξη του δημοσιογραφικού κόσμου αλλά και του Instagram” που συνόδευε τον κ. Κωνσταντίνο Μητσοτάκη σε “πάρτι του Κουρτάκη” σε κέντρο νυχτερινής διασκέδασης στην περιοχή της Θεσσαλονίκης, ανεβάζοντας “stories με την παρέλαση των λουλουδιών” και καταλήγοντας τελικά για “ηλιοθεραπεία στο ξενοδοχείο ΜΕΤ, εκεί όπου είχε καταγγείλει ότι έπεσε θύμα βιασμού η Γεωργία Μπίκα”. Περαιτέρω, στο ως άνω δημοσίευμα, τόσο στην έντυπη εφημερίδα όσο και στην ιστοσελίδα, εκθέτετε άνευ της συναίνεσής μου προσωπικές μου φωτογραφίες. Το ανωτέρω δημοσίευμα παραποιεί τα πραγματικά περιστατικά, επιδιώκοντας με προδήλως υπαινικτικό ύφος να δημιουργήσει μία εξευτελιστική για εμένα εικόνα.

Η πραγματικότητα, την οποία οφείλατε κατά νόμο και ευχερώς μπορούσατε να διασταυρώσετε και να ερευνήσετε πριν την επίδικη δημοσίευση είναι εντελώς διαφορετική από τα όσα εν γνώσει σας αναληθώς διαδίδονται. Ειδικότερα, τη 10η Σεπτεμβρίου 2022, ότε και διενεργήθηκε η Διεθνής Εκθεση Θεσσαλονίκης, παρευρισκόμουν με φίλους μου στο κατονομαζόμενο στο δημοσίευμά σας νυχτερινό κέντρο, στην περιοχή της Θεσσαλονίκης. Στο ίδιο κέντρο παρευρισκόταν και ο κ. Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, εγώ δε τον πλησίασα και του ζήτησα να τραβήξουμε μία φωτογραφία, όπως και εκατοντάδες άλλα πρόσωπα, την οποία ανήρτησα εν συνεχεία στον προσωπικό μου λογαριασμό σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης. Ουδεμία περαιτέρω σχέση είχα με τον κ. Μητσοτάκη, ποτέ δεν βρεθήκαμε σε κοινή παρέα ή σε κοινό τραπέζι, σε αντίθεση με τα όσα αναληθώς διαδίδετε και υπαινίσσεστε με το δημοσίευμά σας. Επίσης, ουδεμία σχέση έχει ο κ. Μητσοτάκης με οτιδήποτε άλλο ανήρτησα στον ιδιωτικό προσωπικό λογαριασμό που τηρώ στο Instagram, από την έξοδό μου την ημέρα αυτή, ή όποια άλλη επόμενη.

Επειδή προτείνω το περιεχόμενο του κειμένου αποκατάστασης να είναι το ακόλουθο: “Ανακαλούμε στο σύνολό του το δημοσίευμα της 12ης Σεπτεμβρίου 2022 σχετικά με την κα Αγάπη Κόρμπε. Η κα Αγάπη Κόρμπε ουδέποτε συναίνεσε στη δημοσιοποίηση της εικόνας της ή οποιουδήποτε άλλου στοιχείου προσδιοριστικού της ταυτότητάς της, είτε από τη φερόμενη πηγή της αρχικής δημοσίευσης είτε από οποιοδήποτε άλλο μέσο ενημέρωσης. Το περιεχόμενο του δημοσιεύματος ήταν αναληθές.

Η μοναδική αλήθεια είναι ότι η κα Αγάπη Κόρμπε έβγαλε μια φωτογραφία («selfie») σε δημόσιο χώρο και ουδεμία περαιτέρω σχέση είχε με τα αναφερόμενα στο δημοσίευμα πρόσωπα. Οι φωτογραφίες της και οι αναφορές στο πρόσωπό της δεν αποτελούν μέρος κανενός δικαιολογημένου ενδιαφέροντος του κοινού. Το δημοσίευμα έλαβε χώρα ανεξαρτήτως των συνεπειών που θα είχε κατά το αναληθές περιεχόμενό του στον κοινωνικό, επαγγελματικό, οικογενειακό και συναισθηματικό της κόσμο. Η ευρεία κυκλοφορία του αναληθούς αυτού δημοσιεύματος της προκαλεί καθημερινή βλάβη, καθώς όχι απλά προσβάλλει το δικαίωμά της στην ίδια εικόνα, αλλά την προσβάλλει εν γένει ως άνθρωπο”.

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ

Με την επιφύλαξη παντός νομίμου δικαιώματός μου

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΑΙ εντόνως για το ως άνω βαρύτατα αναληθές, προσβλητικό και συκοφαντικό δημοσίευμα και τη δι’ αυτού βαρύτατη προσβολή που υπέστην από την εν γένει παράνομη και αντίθετη στο δημοσιογραφικό ιδεώδες συμπεριφορά σας.

Με την επιφύλαξη παντός νομίμου δικαιώματός μου, αρμόδιος δικαστικός επιμελητής παραγγέλλεται να επιδώσει νόμιμα την παρούσα σε αυτούς προς τους οποίους απευθύνεται προς γνώση τους και για τις νόμιμες συνέπειες, αντιγράφοντάς την ολόκληρη στην έκθεση επίδοσης.

 Η εφημερίδα μας δηλώνει ότι το κείμενο του δημοσιεύματος της 12/9/2022 δεν αφορούσε την κυρία Κόρμπε, αλλά άλλα πρόσωπα δημόσιου ενδιαφέροντος της πολιτικής, κοινωνικής και επιχειρηματικής ζωής. Αναφέρεται σε πραγματικά περιστατικά που συνέβησαν και έγιναν ορατά από εκατοντάδες ανθρώπους σε χώρο ελεύθερα προσβάσιμο στο ευρύ κοινό. Τα όποια στοιχεία της παρουσίας της είναι δημοσιοποιημένα σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ελεύθερα προσβάσιμα στο ευρύ κοινό, και δεν υπήρξε από εμάς καμία πρόθεση προσβολής της κυρίας Κόρμπε καθ’ οιονδήποτε τρόπο.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πάσχα αγάπης για Μαρινοπούλου & Φεραγκάμο

Μπορεί να μην ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του...

Ταχτσίδης-Θεοδωροπούλου: «Βόμβα» χωρισμού με τρίτο πρόσωπο

«Μια φορά μονάχα φτάνει, να ραγίσει το γυαλί, η...

Δολοφονία χαρακτήρα Λιάγκα από τον Κούγια: «Τι σίχαμα»

Το 'χει φαίνεται ο Μάιος να είναι ο μήνας...

Πάντα κομψή η Αννα Φόνσου

Σε έναν από τους αγαπημένους της προορισμούς, το Λουτράκι,...

Γαμπρός στην Κρήτη

Με μια «σπορ θερινή» φωτογραφία ευχαρίστησε για τις ευχές...

Με ηχηρές απουσίες και βαθύ πόνο η «τελευταία παράσταση» της Αννας Παναγιωτοπούλου

Με φίλους, συναδέλφους, τον γιο της, την εγγονή, τη...

Oι σχολιαστές της Eurovision Καλούτα και Αλευράς τα… άκουσαν από χρήστες των social media

Θανάσης Αλευράς και Ζερόμ Καλούτα... τζάμπα τα λεφτά! «Καθόλου...