Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Τζορτζ Κρίστι: Ο ομογενής ήταν για δεκαετίες αρχηγός λέσχης των Hells Angels

Ομογενής στις ΗΠΑ που επί 40 χρόνια υπήρξε αρχηγός...

«Εκαψαν» την Πισπιρίγκου με τις καταθέσεις τους οι τρεις νοσηλεύτριες του νοσοκομείου...

«Φωτιά» για τη Ρούλα Πισπιρίγκου ήταν οι καταθέσεις που...

Αλμπέρτο Εσκενάζη: Ζεν πρεμιέ στο πλευρό του Κόκκαλη!

Ο 72χρονος ηθοποιός Αλμπέρτο Εσκενάζη είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής με...

Θρίλερ δίχως τέλος στην Ευρυτανία με την Ευρυδίκη, που αγνοείται από την Πέμπτη

Το σοκαριστικό μήνυμα: «Αν με βρείτε τραυματισμένη, να μου κάνετε ευθανασία»

Ένα θρίλερ για γερά νεύρα βρισκόταν σε εξέλιξη ως αργά χθες στη λίμνη Κρεμαστών, στην Ευρυτανία, όπου πραγματοποιούνταν έρευνες για τον εντοπισμό της 48χρονης Ευρυδίκης, τα ίχνη της οποίας χάθηκαν την περασμένη Πέμπτη, λίγα 24ωρα αφότου είχε καταγγείλει τον σύζυγό της για ξυλοδαρμό!

Η αγωνία για την τύχη της αγνοούμενης μητέρας ενός παιδιού χτύπησε «κόκκινο» αργά το απόγευμα του Σαββάτου, όταν το τηλεκατευθυνόμενο ρομπότ sonar «Εμιλι» της ναυαγοσωστικής ομάδας του Ερυθρού Σταυρού κατέγραψε, σε βάθος 90 μέτρων, ένα εύρημα το οποίο παρέπεμπε σε ανθρώπινο σώμα.

limni euritania

Κατόπιν τούτου, με εντολή του αρχηγού του Λιμενικού Σώματος βούτηξαν στη λίμνη τέσσερις βατραχάνθρωποι της Ομάδας Υποβρυχίων Αποστολών, οι οποίοι καταδύθηκαν σε ζεύγη με ειδικό εξοπλισμό, και συγκεκριμένα με μπουκάλες με ειδικό μείγμα αερίων, καθώς δεν αρκεί μόνο το οξυγόνο. Σύμφωνα με πληροφορίες, το συμπέρασμα στο οποίο κατέληξαν είναι πως το ύποπτο εύρημα δεν σχετίζεται με τη 48χρονη, αναπτερώνοντας προς στιγμήν τις ελπίδες της οικογένειάς της ότι θα βρεθεί ζωντανή! Η έρευνα της Ομάδας Υποβρύχιων Αποστολών του Λιμενικού Σώματος για τον εντοπισμό της αγνοούμενης μητέρας θα συνεχιστεί και σήμερα στην περιοχή όπου βρέθηκε το αυτοκίνητό της.

Η 48χρονη Ευρυδίκη, η οποία εργάζεται στο Καρπενήσι, σταμάτησε να δίνει σημεία ζωής την περασμένη Πέμπτη. Σύμφωνα με όσα είδαν το φως της δημοσιότητας, δύο μέρες νωρίτερα είχε εμφανιστεί στο Νοσοκομείο του Καρπενησίου και είχε δηλώσει ότι έπεσε θύμα ενδοοικογενειακής βίας. Επειτα από αυτό, ο σύζυγός της, ο οποίος αρνείται κάθε εμπλοκή με την εξαφάνιση της 48χρονης, συνελήφθη στο πλαίσιο του Αυτοφώρου και αφέθηκε ελεύθερος με την επιβολή περιοριστικών μέτρων. Κατά τις ίδιες πληροφορίες, το ζευγάρι φέρεται ότι είχε οικονομικές διαφορές με αφορμή κάποια περιουσία.

1617110036472

Ο εφιάλτης της οικογένειας της Ευρυδίκης άρχισε από τη στιγμή που μια φίλη της τηλεφώνησε στο «100» και δήλωσε την εξαφάνισή της. Η ίδια ισχυρίστηκε στην Αστυνομία ότι η αγνοούμενη 48χρονη είχε εκφράσει μέσω των social media την επιθυμία της να βάλει τέλος στη ζωή της. Αμεσα άρχισαν έρευνες για τον εντοπισμό της και λίγες ώρες αργότερα εντοπίστηκε το αυτοκίνητό της, κλειδωμένο στη γέφυρα Τατάρνας, στη λίμνη Κρεμαστών. Μέσα σε αυτό βρέθηκαν το κινητό της τηλέφωνο, ένα ζευγάρι παπούτσια και ένα σημείωμα δέκα σελίδων, που έγραφε «να προσέχεις το παιδί», και στο οποίο η 48χρονη φέρεται ότι άφηνε οδηγίες στον σύζυγό της να φροντίζει τον 19χρονο γιο τους! Ακόμη πιο σοκαριστικό, όμως, είναι ότι παρακαλούσε τους δικούς της να της κάνουν… ευθανασία σε περίπτωση που τη βρουν τραυματισμένη:

«Αν με βρείτε τραυματισμένη, μη μου προσφέρετε τις πρώτες βοήθειες, αλλά να μου κάνετε ευθανασία» φέρεται ότι έγραψε προτού χαθούν τα ίχνη της!

ereunes tatarnas 2

Στο Καρπενήσι όλοι κάνουν λόγο για μια δραστήρια γυναίκα, η οποία είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media και στον αθλητισμό. Εδώ και αρκετά χρόνια εργάζεται σε μικροβιολογικό εργαστήριο, ενώ διατηρεί και ενοικιαζόμενα δωμάτια. Τα καλοκαίρια ακολουθούσε τον γιο της σε τουρνουά σκάκι, κάτι που την έκανε πολύ ευτυχισμένη.

«Προσπαθούμε με όλες μας τις δυνάμεις και τα μέσα που διαθέτουμε να τη βρούμε. Η Ευρυδίκη είναι μία γυναίκα γεμάτη ζωή και σε άριστη φυσική κατάσταση, μάλιστα συμμετείχε σε επιδείξεις που κάναμε με αυτοκίνητα 4×4. Είναι ένας άνθρωπος ο οποίος αγαπάει τη φύση» δήλωσε ο πρόεδρος της Αγωνιστικής Λέσχης Αυτοκινήτου Καρπενησίου Στάθης Φέγγος.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Ο ηθοποιός άφησε το Σπίτι του Ηθοποιού και στέκεται πάλι όρθιος

Νέα ζωή για τον Τίμο Δράκο της θρυλικής τηλεοπτικής...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...