Χριστίνα Πίκουλα: Happy Choices Journal «Ευγνωμοσύνη»

Κυκλοφορεί από τις εκδόσεις «Μύρτος» σε όλα τα βιβλιοπωλεία

Αναρωτιέσαι τι μπορείς να κάνεις πρακτικά στην καθημερινότητά σου για να αισθανθείς πιο όμορφα; Ψάχνεις τρόπους και τεχνικές για να απολαμβάνεις περισσότερο το παρόν σου; Πιάνεις τον εαυτό σου να θεωρείς δεδομένα κάποια πράγματα; Θέλεις να διεκδικήσεις περισσότερα αλλά φοβάσαι μήπως φανείς αγνώμων;

Η συγγραφέας Χριστίνα Πίκουλα και οι Εκδόσεις Μύρτος δημιούργησαν για εσένα το Happy Choices Journal «Ευγνωμοσύνη», το οποίο υπόσχεται να σε βοηθήσει να βελτιώσεις την ποιότητα της ζωής σου εξασκώντας την τέχνη της ευγνωμοσύνης μέσα σε 90 μόνο ημέρες. Απαντώντας καθημερινές ερωτήσεις σε βοηθάει να εξασκηθείς στην ευγνωμοσύνη, να αποκτήσεις μεγαλύτερη συνειδητότητα αφιερώνοντας χρόνο σε όσα ήδη διαθέτεις και όχι σε όσα πιστεύεις ότι σου λείπουν.

Η πρακτική της ευγνωμοσύνης είναι ο καλύτερος τρόπος για να μειώσουμε αισθητά τα επίπεδα του στρες που βιώνουμε στην καθημερινότητά μας εξαιτίας της λανθασμένης μας εστίασης. Μαθαίνουμε να εστιάζουμε σε αυτά που μας κάνουν καλό σήμερα και επιτρέπουμε στην ευγνωμοσύνη να μας τροφοδοτήσει με τα ευεργετικά της οφέλη.

Εάν παρατηρείς ότι οι μέρες σου δεν έχουν νόημα, αισθάνεσαι ότι δεν έχεις καλή διάθεση, ότι όλα είναι μάταια και δεν έχεις κανένα κίνητρο, το Happy Choices Journal «Ευγνωμοσύνη» είναι εδώ για να σε βοηθήσει να δεις τη ζωή με άλλα μάτια και με την καρδιά γεμάτη αγάπη όλα φαίνονται διαφορετικά.

Θέλεις μια καλύτερη ζωή; Μπορείς να την έχεις, αρκεί να βάλεις την ευγνωμοσύνη στη ζωή σου από εδώ και πέρα.

Κυκλοφορεί από τις εκδόσεις «Μύρτος» σε όλα τα βιβλιοπωλεία.

Πληροφορίες στο τηλ. 210-8028828, [email protected], www.myrtosbooks.gr

Πηγή: dedomeno.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «θησαυρός» της Μαρινέλλας – Η βίλα, οι επενδύσεις και τα πνευματικά δικαιώματα

Η Μαρινέλλα, στα 65 χρόνια καριέρας της στο τραγούδι,...

Ο πρώην σύζυγος της Κατερίνας Λάσπα παντρεύεται με ηθοποιό της σειράς «Άγιος έρωτας»

Νέα τροπή φαίνεται να παίρνει η προσωπική ζωή του Νεκτάριου Νικολόπουλου, περίπου δύο χρόνια μετά τον χωρισμό του από την Κατερίνα Λάσπα.

Η άγνωστη κόρη του Μπάμπη Λαζαρίδη – «Δεν ήταν πατέρας για μένα»

Ο Μπάμπης Λαζαρίδης είχε αποκτήσει μία κόρη την οποία...

Ξέσπασε σε λυγμούς η Νατάσα Θεοδωρίδου στην κηδεία της Μαρινέλλας

Η Νατάσα Θεοδωρίδου ήταν πολύ καλή φίλη με τη Μαρινέλλα και τα τελευταία χρόνια έκαναν περισσότερη παρέα.

«Πριν από 17 χρόνια μετά από καμάκι γνώρισα αυτό το υπέροχο κορίτσι»

«Και ναι, πέρασαν 17 χρόνια σα να ήταν ψέμα»

Πατέρας για πρώτη φορά έγινε γνωστός βουλευτής

Ο βουλευτής πόσταρε φωτογραφίες με τη νεογέννητη κορούλα του. Απέκτησε ένα υπέροχο κοριτσάκι και ο ίδιος, συγκινημένος, φωτογραφήθηκε πρώτη

Νταλάρας – Αλεξίου: «Σπάνε» την τελευταία επιθυμία της Μαρινέλλας

Η Ελλάδα ετοιμάζεται να αποχαιρετήσει τη σπουδαία Μαρινέλλα, με...

Λαμπερό πάρτι γενεθλίων για γνωστή παρουσιάστρια μετά το διαζύγιο

Η παρουσιάστρια δείχνει έτοιμη να αφήσει το παρελθόν πίσω της και να επικεντρωθεί σε όσα έχουν πραγματική σημασία, απολαμβάνοντας κάθε στιγμή της νέας της καθημερινότητας με αισιοδοξία και δύναμη.