Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

Άστραψαν τα φλας σε εκδήλωση εταιρίας ρούχων

Στο event της εταιρίας ρούχων του Νίκολας Γεωργίου συναντήθηκαν...

Η Καρρέρ αποκάλυψε το μυστικό μακροζωίας του Μίμη Πλέσσα

Στα μυστικά μακροζωίας του αγαπημένου της συζύγου Μίμη Πλέσσα...

Η πρωτοποριακή συνεργασία του Lil Koni με το ανθρωποειδές Sophia

Αυτό κι αν είναι είδηση: Ελληνας καλλιτέχνης έκανε ντουέτο...

Aνέστης Μενεξές: Ο party man της Θεσσαλονίκης

Τον Ανέστη Μενεξέ τον γνώρισα ως θαμώνας σε μαγαζί...

Στο φως νέες μαρτυρίες από γυναίκες θύματα του ομαδικού ροζ βίντεο

Μηνύσεις μετά το τσουνάμι του πορνό εκδίκησης

Δεν έχει τέλος ο εφιάλτης που βιώνουν 141 γυναίκες από την Πάτρα, οι οποίες είδαν από τη μια στιγμή στην άλλη τις προσωπικές τους στιγμές να κατακλύζουν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Καθημερινά έρχονται στο φως νέες μαρτυρίες σχετικά με την υπόθεση ροζ βίντεο, η οποία έχει συγκλονίσει την περιοχή.

Τα κορίτσια ήρθαν αντιμέτωπα με τον χειρότερό τους εφιάλτη, όταν μέσω ενός λινκ που περιλαμβάνει περίπου 1.000 βίντεο και φωτογραφίες διέρρευσαν μέσω ειδικής εφαρμογής αποστολής ηλεκτρονικών αρχείων ερωτικές τους στιγμές. Πλέον περιμένουν από τις Αρχές να ξετυλίξουν το κουβάρι και να φτάσουν στα ίχνη των δραστών.kks 1

«Το σοκ που μπορεί να προκαλέσει σε μια γυναίκα δεν περιγράφεται. Είναι μικρή η πόλη, είναι ντροπιαστικό όχι μόνο για μένα, αλλά και για τους γονείς μου! Οταν βρισκόμασταν με πρώην σύντροφό μου, κάποιες φορές μου είχε ζητήσει να τραβήξουμε βίντεο και όταν του είπα να χωρίσουμε, ύστερα από έναν μήνα δημοσιεύτηκαν τα βίντεο! Θα κινηθώ νομικά, δεν ξέρω αν έχει νόημα, γιατί και παλιότερα που είχα πάει στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος δεν είχε γίνει κάτι. Θέλω να βρω μια λύση, να σταματήσει ο διασυρμός που γίνεται» δήλωσε ένα από τα θύματα.

Μια άλλη κοπέλα, ηλικίας 25 ετών, είδε τα βίντεο με τις ιδιωτικές της στιγμές σε εφαρμογή.
«Του είχα εμπιστοσύνη και τα έστειλα. Τώρα, τι θα πω στους γονείς μου, που σίγουρα θα το μάθουν; Ντρέπομαι πάρα πολύ. Με ενημέρωσε για την ύπαρξη αυτού του υλικού ένας φίλος μου, λέγοντάς μου ότι το είχε δει και ότι… ήμουν μέσα σε αυτό» είπε, μη μπορώντας να συγκρατήσει τα δάκρυά της γι’ αυτό που της συνέβη.

Μια τρίτη κοπέλα, η οποία είναι επιστήμονας, είχε στείλει στο παρελθόν κάποιες φωτογραφίες στον πρώην σύντροφό της και θα κινηθεί νομικά εναντίον του, αφού τις είδε πλέον να διαρρέουν παντού. Ήδη ανέθεσε την υπόθεση σε δικηγόρο.

Την ίδια ώρα, το συγκεκριμένο cloud κατέβηκε άρον άρον από το mega play, ωστόσο εκτιμάται ότι αρκετοί χρήστες έχουν προλάβει να σώσουν στο κινητό τους το αρχείο με τα εκατοντάδες βίντεο και φωτογραφίες. Μάλιστα, ορισμένα από αυτά τα βίντεο είχαν σταλεί και μέσω messenger σε πολλούς παραλήπτες, γεγονός που σημαίνει ότι η διαπόμπευση κάποιων από τα 141 κορίτσια έχει λάβει τεράστιες διαστάσεις.

Σε κάθε περίπτωση αναμένεται και η παρέμβαση των αστυνομικών και εισαγγελικών Αρχών της Πάτρας, ώστε να δοθεί τέλος στο μαρτύριο που ζουν δεκάδες κοπέλες στην πόλη, «πληρώνοντας» με βαρύ τίμημα το γεγονός ότι εμπιστεύτηκαν λάθος ανθρώπους.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η Ελένη Προκοπίου αγκαζέ με τον Δημήτρη της

Μια σπάνια εμφάνιση από μια ακριβοθώρητη ηθοποιό. Τη σπουδαία...

Η διπλή gay ζωή γόνου εφοπλιστή

Νέος, όμορφος, γόνος εφοπλιστικής οικογένειας και ιδιαίτερα προβεβλημένος όχι...

Η Καρρέρ αποκάλυψε το μυστικό μακροζωίας του Μίμη Πλέσσα

Στα μυστικά μακροζωίας του αγαπημένου της συζύγου Μίμη Πλέσσα...

Ο Νίκος Γαρεφαλάκης, που εμφανίστηκε στο «Κωνσταντίνου και Ελένης», ήταν μέλος στη μαφία των 4 τροχών

«Εχει παρατήσει την υποκριτική κι έχει γίνει άλλος άνθρωπος»...

Ζόρικα τα… πράγματα για τη Χατζίδου

«Δυστυχώς, τα πράγματα είναι λίγο πιο σοβαρά απ’ ό,τι...