Δευτέρα, 18 Μαρτίου, 2024

Γιώργος Σαμπάνης: Στο δυναμικό της Panik Records

Στο δυναμικό της Panik Records ανήκει πλέον (και) ο...

Η Κερασία Σαμαρά στο πλευρό του Βασιλόπουλου για το «Κουαρτέτο»

Η Κερασία Σαμαρά πήρε τη θέση της Νάντιας Μουρούζη...

Η «Ναυτεμπορική» έκλεισε 100 χρόνια ζωής, μένοντας πιστή στη δέσμευσή της για...

Τη συμπλήρωση των 100 ετών από την έκδοσή της...

Έμπνευση & έρωτας με φόντο τον Νείλο για την Ευγενία Νιάρχου

Η jetsetter, σχεδιάστρια κοσμημάτων και «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου...

Ομάδα 10 Αλβανών επιχείρησε να αρπάξει τον «Έσκο» από τον Ερυθρό Σταυρό

Η «μαϊμού» δικηγόρος και η σύλληψη του θείου του αρχηγού που κρυβόταν σε θάμνους

Σκηνές από τη δράση των πάνοπλων καρτέλ της Κολομβίας εκτυλίχθηκαν χθες το απόγευμα στο Νοσοκομείο Ερυθρός Σταυρός, όπου νοσηλεύεται φρουρούμενος ο capo της μαφίας της Πολυτεχνειούπολης «Εσκο», όταν μια ομάδα περίπου 10 Αλβανών επιχείρησε να τον απαγάγει αρπάζοντάς τον από το δωμάτιο!

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά για το περιστατικό, άτομα από το εγκληματικό περιβάλλον του αρχιμαφιόζου λήσταρχου και ναρκέμπορα, που είναι διατεθειμένα να δώσουν και τη ζωή τους για να του αποδείξουν την αφοσίωσή τους, οργάνωσαν επιχείρηση για να τον αρπάξουν μέσα από τα χέρια των αστυνομικών και να αποφύγει τη Δικαιοσύνη.

Συγκεκριμένα, μια ομάδα περίπου 10 ομοεθνών του έφτασε το απόγευμα έξω από το νοσοκομείο με δύο αυτοκίνητα, ωστόσο τράβηξαν την προσοχή των αστυνομικών που έχουν επιφορτιστεί με τη φρούρηση του κακοποιού, καθώς κινούνταν ύποπτα στον χώρο.

Ταυτόχρονα, στην είσοδο του νοσοκομείου προσήλθε μια γυναίκα συνοδευόμενη από κάποιους άνδρες, ισχυρίστηκε ότι είναι δικηγόρος του 30χρονου και ζήτησε να πάει στο δωμάτιό του στον 4ο όροφο για να δει την κατάσταση της υγείας του μετά τον τραυματισμό του κατά τη διάρκεια της αστυνομικής επιχείρησης.

Οι αστυνομικοί, που φυσικά δεν επέτρεψαν την είσοδο στη μυστηριώδη γυναίκα, διαπίστωσαν στη συνέχεια ότι δεν ήταν δικηγόρος, πράγμα που σημαίνει ότι είχε άλλον σκοπό η προσπάθειά της να επισκεφθεί τον 30χρονο κακοποιό που είχε μετατρέψει σε άντρο του τη φοιτητική εστία στήνοντας το αρχηγείο του.

Με το που διαπίστωσαν τις περίεργες κινήσεις των «επισκεπτών», οι αστυνομικοί της ΟΠΚΕ που επιτηρούσαν τον χώρο ζήτησαν ενισχύσεις. Ωστόσο, οι Αλβανοί κατάλαβαν ότι έγιναν αντιληπτοί οι σκοποί τους κι έτσι μπήκαν στα αυτοκίνητα και εξαφανίστηκαν κινούμενοι ανάποδα σε μονόδρομους γύρω από το νοσοκομείο!

Σύμφωνα με το protothema.gr, ένας από τους επίδοξους «απελευθερωτές» του αδίστακτου κακοποιού δεν πρόλαβε να εξαφανιστεί και «λούφαξε» σε μια πρασιά, όμως οι αστυνομικοί που είχαν κινητοποιηθεί τον εντόπισαν και τον προσήγαγαν. Μάλιστα, όπως προέκυψε στη συνέχεια, ο συγκεκριμένος άνδρας είναι θείος του 30χρονου μαφιόζου και ισχυρίστηκε ότι θέλησε να τον επισκεφθεί μαζί με τη δικηγόρο του!

Όπως αναφέρουν ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, ακόμη ένας Αλβανός αγνώστων στοιχείων εμφανίστηκε και προχθές στο νοσοκομείο ζητώντας πληροφορίες για τον «Έσκο».
Αν και η ΕΛ.ΑΣ. δεν κάνει λόγο για απόπειρα αρπαγής του μαφιόζου που επιχείρησε να καρφώσει το κατσαβίδι στον λαιμό της ανθυπαστυνόμου, αυτές οι περίεργες κινήσεις δείχνουν ότι δεν απέχει και πολύ από την πραγματικότητα το ενδεχόμενοι οι ορκισμένοι στον «Εσκο» να σχεδιάζουν μια παράτολμη επιχείρηση για να τον απαλλάξουν από τα δεσμά του και να του εξασφαλίσουν τη διαφυγή στην πατρίδα του. Γι’ αυτό τα μέτρα φρούρησής του στον Ερυθρό Σταυρό ενισχύθηκαν άμεσα.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η Ελένη Προκοπίου αγκαζέ με τον Δημήτρη της

Μια σπάνια εμφάνιση από μια ακριβοθώρητη ηθοποιό. Τη σπουδαία...

Η διπλή gay ζωή γόνου εφοπλιστή

Νέος, όμορφος, γόνος εφοπλιστικής οικογένειας και ιδιαίτερα προβεβλημένος όχι...

Ο Νίκος Γαρεφαλάκης, που εμφανίστηκε στο «Κωνσταντίνου και Ελένης», ήταν μέλος στη μαφία των 4 τροχών

«Εχει παρατήσει την υποκριτική κι έχει γίνει άλλος άνθρωπος»...

Ελένη Νταράλα: Στο ψυχιατρείο η αδελφή του Νταλάρα!

Ωρες αγωνίας για την ετεροθαλή αδελφή του Γιώργου Νταλάρα,...

Ζόρικα τα… πράγματα για τη Χατζίδου

«Δυστυχώς, τα πράγματα είναι λίγο πιο σοβαρά απ’ ό,τι...

Ο αδερφός της Νταϊάνα κακοποιήθηκε στα 11 του

Θύμα σεξουαλικής κακοποίησης από ενήλικη γυναίκα έπεσε ο μικρότερος...