Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

Άστραψαν τα φλας σε εκδήλωση εταιρίας ρούχων

Στο event της εταιρίας ρούχων του Νίκολας Γεωργίου συναντήθηκαν...

Η Καρρέρ αποκάλυψε το μυστικό μακροζωίας του Μίμη Πλέσσα

Στα μυστικά μακροζωίας του αγαπημένου της συζύγου Μίμη Πλέσσα...

Η πρωτοποριακή συνεργασία του Lil Koni με το ανθρωποειδές Sophia

Αυτό κι αν είναι είδηση: Ελληνας καλλιτέχνης έκανε ντουέτο...

Aνέστης Μενεξές: Ο party man της Θεσσαλονίκης

Τον Ανέστη Μενεξέ τον γνώρισα ως θαμώνας σε μαγαζί...

Έγκλημα στην Καβάλα: Ξέσπασε η μητέρα της αδικοχαμένης – «Η κόρη μου πλήρωνε και τον τάιζε»

«Ήταν βίαιος λεκτικά, δεν υπήρξε ποτέ σωματική κακοποίηση. Απλά ήταν εξαιρετικά κακότροπος»

Μία νέα, διπλή δολοφονία που έχει συγκλονίσει όλο το πανελλήνιο. Μία μάνα και ένα μωρό λίγων μηνών «έφυγαν» από τα χέρια του ίδιου τους του συζύγου και πατέρα.

Διαβάστε επίσης: Έγκλημα στην Καβάλα: «40 χρόνια σπάνια έχω δει να σκοτώνουν εν ψυχρώ βρέφος 11 μηνών», δηλώνει ο ιατροδικαστής

Ο αυτόχειρας δολοφόνος δεν δίστασε να σκοτώσει δύο αθώους γιατί δεν δέχτηκε ότι η γυναίκα του δεν ήθελε να ζήσει με το παιδί της στις άθλιες συνθήκες που τούς είχε επιβάλλει.

gynaikoktonia 696x406 1

Νέα στοιχεία και δεδομένα έρχονται στο φως της δημοσιότητας τόσο για την προβληματική, κοινή ζωή του άλλοτε ζευγαριού, όσο και για τον επιθετικό χαρακτήρα του δολοφόνου. Η σχέση τους μετατράπηκε από σχέση αγάπης σε σχέση τοξική και προβληματική. Η γέννηση του παιδιού δεν τούς έφερε κοντά, αλλά χειροτέρεψε τις σχέσεις τους. Η 31χρονη βοηθούσε και οικονομικά τον άντρα που έμελλε να γίνει ο δολοφόνος της αλλά εκείνος γινόταν όλο και πιο επιθετικός μαζί της. Ο δικηγόρος της δολοφονημένης γυναίκας, Μάρκος Αποστολίδης ανέφερε χαρακτηριστικά ότι, τα προβλήματα στο ζευγάρι ξεκίνησαν όταν ήρθε στον κόσμο το παιδί τους και έπρεπε να μεγαλώσει σε ένα σπίτι υπό άσχημες συνθήκες.

egklima kavala 1

Τονίζει πως ο 56χρονος δράστης και αυτόχειρας είχε πενιχρό εισόδημα και πολλά χρέη, με αποτέλεσμα η πρώην σύντροφός του να τον βοηθάει οικονομικά, ενώ της έστελνε και η μητέρα της από τη Γερμανία 200 ευρώ μηνιαίως. Ο δικηγόρος του θύματος είπε πως η άτυχη γυναίκα είχε προσφύγει στο γραφείο του προκειμένου να διευθετηθεί το ζήτημα της επιμέλειας του παιδιού, ενώ και ο 56χρονος διεκδικούσε τη συνεπιμέλεια.




Η 31χρονη είχε νοικιάσει σπίτι στο χωριό και είχε τονίσει αρκετές φορές πως δεν επιθυμούσε να γυρίσει πίσω στη Γερμανία. «Ήταν βίαιος λεκτικά, δεν υπήρξε ποτέ σωματική κακοποίηση. Απλά ήταν εξαιρετικά κακότροπος» τόνισε ο κ. Αποστολίδης. «Έχει να κάνει με έναν άνθρωπο που μπορεί να αναπνέει μονάχα μέσα από τη συγκεκριμένη γυναίκα. Οπότε το αίσθημα πως δεν μπορεί να την έχει, την τράβηξε και εκείνη κάτω» είπε χαρακτηριστικά η κλινική ψυχολόγος, Άννα Κανδαράκη.

egklima kavala

Η μητέρα της 31χρονης ξέσπασε κατά του δράστη. «Πήγαινε στο μαντρί και τον βοηθούσε και εκείνος δεν της είχε δώσει ποτέ ένα μεροκάματο» ανέφερε χαρακτηριστικά, ενώ επανέλαβε ότι: «Η κόρη μου πλήρωνε και τον τάιζε».

Σύμφωνα με τα στοιχεία του ιατροδικαστή, ο οποίος δήλωσε σοκαρισμένος, ο δράστης σκότωσε πρώτα με μικρά σκάγια για πουλιά και στη συνέχεια έστρεψε το όπλο προς τη γυναίκα βάζοντας σκάγια για αγριογούρουνα. Στη συνέχεια προσπάθησε να αυτοκτονήσει. «Έκανε δύο προσπάθειες, την πρώτη προσπάθησε να πυροβολήσει στο στήθος. Μάλλον σκέφτηκε την καρδιά μία και έξω αλλά το όπλο πιθανόν γλίστρησε» τόνισε ο ιατροδικαστής Νίκος Κιφινίδης που εξέτασε τις σορούς των θυμάτων. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι, τόσο οι κάτοικοι όσο και ο πατέρας του δράστη γύρισαν την πλάτη στον φονιά και δεν πήγαν ούτε στην κηδεία του που τελέστηκε την περασμένη Κυριακή.




{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η Ελένη Προκοπίου αγκαζέ με τον Δημήτρη της

Μια σπάνια εμφάνιση από μια ακριβοθώρητη ηθοποιό. Τη σπουδαία...

Η διπλή gay ζωή γόνου εφοπλιστή

Νέος, όμορφος, γόνος εφοπλιστικής οικογένειας και ιδιαίτερα προβεβλημένος όχι...

Η Καρρέρ αποκάλυψε το μυστικό μακροζωίας του Μίμη Πλέσσα

Στα μυστικά μακροζωίας του αγαπημένου της συζύγου Μίμη Πλέσσα...

Ο Νίκος Γαρεφαλάκης, που εμφανίστηκε στο «Κωνσταντίνου και Ελένης», ήταν μέλος στη μαφία των 4 τροχών

«Εχει παρατήσει την υποκριτική κι έχει γίνει άλλος άνθρωπος»...

Ζόρικα τα… πράγματα για τη Χατζίδου

«Δυστυχώς, τα πράγματα είναι λίγο πιο σοβαρά απ’ ό,τι...