Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

Άστραψαν τα φλας σε εκδήλωση εταιρίας ρούχων

Στο event της εταιρίας ρούχων του Νίκολας Γεωργίου συναντήθηκαν...

Η Καρρέρ αποκάλυψε το μυστικό μακροζωίας του Μίμη Πλέσσα

Στα μυστικά μακροζωίας του αγαπημένου της συζύγου Μίμη Πλέσσα...

Η πρωτοποριακή συνεργασία του Lil Koni με το ανθρωποειδές Sophia

Αυτό κι αν είναι είδηση: Ελληνας καλλιτέχνης έκανε ντουέτο...

Aνέστης Μενεξές: Ο party man της Θεσσαλονίκης

Τον Ανέστη Μενεξέ τον γνώρισα ως θαμώνας σε μαγαζί...

Η αντιεισαγγελέας Βερροιώτου και όχι η εισαγγελέας Βερροίου ήταν στη συνάντηση με Τσιάρα και Μ. Βαλυράκη

Η παρανόηση του ονόματος εισαγγελικής λειτουργού κατά τη συνάντηση του υπουργού Δικαιοσύνης Κώστα Τσιάρα με τη χήρα του Σήφη Βαλυράκη και του δικηγόρου της «έφτασε» στο προχθεσινό ρεπορτάζ της «Espresso» για την εμπλοκή του κυβερνητικού στελέχους στην υπόθεση του θανάτου του 78χρονου πολιτικού, τον Ιανουάριο του 2021, σε θαλάσσια περιοχή της Ερέτριας.

Στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στις 15 Σεπτεμβρίου συμμετείχε η αντιεισαγγελέας Εφετών Αθηνών Ευθυμία Βερροιώτου, που είναι αποσπασμένη ως μέλος στην Ειδική Νομική Υπηρεσία του υπουργείου Δικαιοσύνης, και όχι η εισαγγελέας Δέσποινα Βερροίου, όπως εκ παραδρομής γράφτηκε.

Ο υπουργός σύστησε προφορικά την κυρία Βερροιώτου στη Μίνα Βαλυράκη και στον συνήγορό της Μανώλη Φωτάκη, και για τον λόγο αυτόν το όνομα παραφράστηκε σε… «Βερροίου», την εισαγγελική λειτουργό που έχει χειριστεί σοβαρές υποθέσεις, μεταξύ των οποίων και τη δικογραφία για τις ευθύνες στη φονική πυρκαγιά στο Μάτι.

Εκ παραδρομής εμπλοκή

Το ρεπορτάζ βασίστηκε σε πηγές από την οικογένεια Βαλυράκη και δεν μπορούσε, λόγω της ώρας εκτύπωσης της εφημερίδας, να γίνει διασταύρωση του ονόματος της εισαγγελικής λειτουργού που συμμετείχε στη συνάντηση.

Ζητάμε συγγνώμη από την κυρία Δέσποινα Βερροίου για την εκ παραδρομής εμπλοκή του ονόματός της, με την αντιεισαγγελέα Εφετών να μας αποστέλλει και το ακόλουθο εξώδικο:

«1.- Εκπληκτη πληροφορήθηκα ότι στην ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας Newsbreak της 1/10/22 και ώρα 23.30 περιέχεται ανυπόγραφο άρθρο υπό τον τίτλο “Κουκούλα Τσιάρα στο θρίλερ της Ερέτριας – Απασφαλίζει ο κουνιάδος του Σήφη Βαλυράκη”, στο οποίο περιέχονται μη διασταυρωμένες δημοσιογραφικώς και, πάντως, απολύτως ανακριβείς πληροφορίες για το πρόσωπό μου. Συγκεκριμένως:

1.1.- Ουδέποτε υπήρξα σύμβουλος του υπουργού Δικαιοσύνης κ. Κων/νου Τσιάρα, ούτε, πολύ λιγότερο, συμμετείχα σε οποιαδήποτε συνάντηση με την κυρία Μίνα Βαλυράκη ούτε, βεβαίως, παραμένω μέχρι σήμερα σύμβουλος του υπουργού Δικαιοσύνης.

1.2.- Δεν είμαι σύζυγος του αντιεισαγγελέως Εφετών Χαλκίδας κ. Κώστα Σιμιτζόγλου, ούτε, βεβαίως, συνδέομαι, με οποιαδήποτε σχέση, με τον προϊστάμενο της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Χαλκίδας κ. Δημήτριο Προκοπίου.

2.- Εν όψει των προαναφερθέντων διαμαρτύρομαι εντονότατα για την, χωρίς οποιαδήποτε επαλήθευση και δημοσιογραφική επιβεβαίωση, εμπλοκή του ονόματός μου στο ανωτέρω δημοσίευμα (το οποίο έχει ήδη αναδημοσιευθεί αυτούσιο ηλεκτρονικά σε πλείστες όσες ιστοσελίδες) και σας καλώ όπως προχωρήσετε άμεσα στην αποκατάσταση της αληθείας».

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η Ελένη Προκοπίου αγκαζέ με τον Δημήτρη της

Μια σπάνια εμφάνιση από μια ακριβοθώρητη ηθοποιό. Τη σπουδαία...

Η διπλή gay ζωή γόνου εφοπλιστή

Νέος, όμορφος, γόνος εφοπλιστικής οικογένειας και ιδιαίτερα προβεβλημένος όχι...

Η Καρρέρ αποκάλυψε το μυστικό μακροζωίας του Μίμη Πλέσσα

Στα μυστικά μακροζωίας του αγαπημένου της συζύγου Μίμη Πλέσσα...

Ο Νίκος Γαρεφαλάκης, που εμφανίστηκε στο «Κωνσταντίνου και Ελένης», ήταν μέλος στη μαφία των 4 τροχών

«Εχει παρατήσει την υποκριτική κι έχει γίνει άλλος άνθρωπος»...

Ζόρικα τα… πράγματα για τη Χατζίδου

«Δυστυχώς, τα πράγματα είναι λίγο πιο σοβαρά απ’ ό,τι...