Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

Σημεία και τέρατα στην αμαρτωλή Μονής Οσίου Αββακούμ στο Φτερικούδι της Λευκωσίας

Σείεται η Εκκλησία της Κύπρου με τον «Ρασπούτιν» ηγούμενο...

Το «ARROYO mini concerts» έρχεται τον Απρίλιο στο θέατρο Arroyo

Το “ARROYO mini concerts” είναι μια νέα διοργάνωση που...

Τα γράμματα της Νταϊάνα στον εραστή της και το «διαζύγιο» Ουίλιαμ –...

Τρόμος πιάνει το παλάτι του Μπάκιγχαμ στην ιδέα ότι...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Ένα ζευγάρι που είχε χωρίσει ξανασμίγει

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Ασύλληπτος ο εξευτελισμός των 141 γυναικών στη «λίστα της ντροπής» του ροζ βιντεο

Ο χλευασμός δύο νεαρών κατά την διάρκεια ερωτικής πράξης με φόντο την γέφυρα στο Ρίο

Αποτροπιασμό προκαλεί το υλικό με τις προσωπικές στιγμές 141 γυναικών που έπεσαν θύματα ροζ βίντεο και είδαν από τη μία στιγμή στην άλλη να καταρρέει η ιδιωτικότητά τους, με τα βίντεο και τις φωτογραφίες που έβγαλαν στους προσωπικούς τους χώρους με νεαρούς, με τους οποίους διατηρούσαν ερωτική σχέση, να διακινούνται σε κοινή θέα από κάποιους που είχαν ως στόχο να τις ρεζιλέψουν.

Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση μιας νεαρής από την Πάτρα που περιλαμβάνεται στη «λίστα της ντροπής», καθώς συνευρίσκεται ερωτικά ταυτόχρονα με τρεις άνδρες και ο ένας από αυτούς ερωτοτροπεί μαζί της φορώντας… γάντια του μποξ, ενώ ταυτόχρονα τη χλευάζει. Το ίδιο κάνει και ο δεύτερος, ενώ ο τρίτος, που δεν απεικονίζεται, βιντεοσκοπεί με το κινητό του. Η κοπέλα μοιάζει να τα έχει χαμένα, σαν να είναι υπό την επήρεια ουσιών, και κάποια στιγμή ρωτά με αφέλεια «τι κάνετε εδώ, ρε παιδιά;».

Μια άλλη νεαρή συνευρίσκεται ερωτικά σε δημόσιο χώρο στην περιοχή του Ρίου με εργαζόμενο στην εστίαση. Η ερωτική σκηνή βιντεοσκοπείται από τρίτο άτομο πίσω από το Κάστρο του Ρίου, που δεν διστάζει να χλευάζει την κοπέλα, στρέφοντας τον φακό προς τη γέφυρα, ενώ σχολιάζει την… ωραία θέα.

shutterstock 1709599717

Τουλάχιστον άλλες δύο κοπέλες που έχουν βιντεοσκοπηθεί από ερωτικούς συντρόφους χλευάζονται από τους νεαρούς, με διάφορους μορφασμούς, λες και κάνουν κάποιο… κατόρθωμα.

Την ίδια ώρα συγκλονίζει η μαρτυρία της μητέρας μίας εκ των 141 θυμάτων, που «σπάει» τη σιωπή της και αποκαλύπτει πως το κορίτσι δεν γνώριζε ότι βιντεοσκοπείται. Μιλώντας για την άσχημη ψυχολογία της, σχολίασε πως «έχει χάσει βάρος, δεν τρώει, κλαίει συνέχεια».

«Εμένα η κόρη μου σπουδάζει εδώ στην Πάτρα. Πριν από μερικές ημέρες με πήρε τηλέφωνο το παιδί σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση. Είναι πάρα πολύ δύσκολο αυτό που συνέβη, για ένα παιδί νεαρό να έχει μία σχέση, να γίνει όλο αυτό τώρα, καταλαβαίνετε, είναι τραγικό…» είπε η μητέρα του θύματος.

kks 1

Σε ερώτηση για το πώς έμαθε η κοπέλα για την ύπαρξη του βίντεο, η μητέρα της απάντησε: «Της το είπαν. Κάποιοι φίλοι της κάπου το είδαν και το παιδί έπεσε από τα σύννεφα».
Στην ίδια κατάσταση έχουν βρεθεί και άλλοι γονείς και θύματα. Ενας πατέρας λίγο έλειψε να πάθει καρδιακή προσβολή, ενώ μία νεαρή που έμαθε από φίλους ότι βρίσκεται στη «λίστα της ντροπής» επιχείρησε να αυτοκτονήσει.

Όπως έγινε γνωστό, η διακίνηση γίνεται με δύο τρόπους, κυρίως, όμως, σε κλειστές ομάδες στα social media. Πρόκειται για ομαδικές συνομιλίες με νεαρούς, οι οποίοι τηρούν ένα καθεστώς εχεμύθειας. Φυσικά, το φαινόμενο δεν είναι τωρινό, όμως για πρώτη φορά εμφανίζεται σε τέτοιο μαζικό βαθμό με τόσα θύματα. Μάλιστα, μια 23χρονη φοιτήτρια αποκάλυψε πως γνωρίζει για μια τέτοια ομάδα στο Messenger.

«Υπάρχει πάρα πολλά χρόνια, είναι πάρα πολλοί εκεί μέσα» αποκάλυψε και διηγήθηκε ότι ένας φίλος της φωτογράφισε την πλάτη της, χωρίς η ίδια να το γνωρίζει, και ανέβασε τη φωτογραφία στην ομάδα.

Στο μεταξύ βρίσκεται σε εξέλιξη η διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης, έπειτα από εντολή της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Πάτρας, και η έρευνα έχει συνδυαστικό χαρακτήρα, καθώς διενεργείται από τις υπηρεσίες Ασφάλειας Πατρών και Αττικής. Το σημείο στο οποίο έχει φτάσει η προανάκριση θεωρείται ικανοποιητικό και ήδη έχουν προκύψει σοβαρά στοιχεία για κάποια άτομα που έχουν ήδη ταυτοποιηθεί.

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η Ελένη Προκοπίου αγκαζέ με τον Δημήτρη της

Μια σπάνια εμφάνιση από μια ακριβοθώρητη ηθοποιό. Τη σπουδαία...

Η διπλή gay ζωή γόνου εφοπλιστή

Νέος, όμορφος, γόνος εφοπλιστικής οικογένειας και ιδιαίτερα προβεβλημένος όχι...

Η Καρρέρ αποκάλυψε το μυστικό μακροζωίας του Μίμη Πλέσσα

Στα μυστικά μακροζωίας του αγαπημένου της συζύγου Μίμη Πλέσσα...

Ο Νίκος Γαρεφαλάκης, που εμφανίστηκε στο «Κωνσταντίνου και Ελένης», ήταν μέλος στη μαφία των 4 τροχών

«Εχει παρατήσει την υποκριτική κι έχει γίνει άλλος άνθρωπος»...

Άστραψαν τα φλας σε εκδήλωση εταιρίας ρούχων

Στο event της εταιρίας ρούχων του Νίκολας Γεωργίου συναντήθηκαν...