Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Η Κατερίνα Καινούργιου έκλεισε τα 39 και έβαλε πλώρη για… milf

«Ενας χρόνος πιο κοντά για να γίνω milf» έγραφε...

ΗΠΑ: Ποντικοί πειραματόζωα έσπασαν πλάκα με τους ερευνητές!

Ποντικοί εργαστηρίου που «τρέλαναν» τους ερευνητές κάνοντας επίτηδες λάθη...

Το μήνυμα της Μενεγάκη πριν από τις διακοπές του Πάσχα

Η ωραία Ελένη κάνει επικοινωνιακό παιχνίδι... στα μέσα κοινωνικής...

Βίαζε το βαφτιστήρι του από την ηλικία των 9 ετών έως τα...

Μια σοκαριστική υπόθεση βιασμού τριών παιδιών, ανάμεσα στα οποία...

Γνωστός «γαλάζιος» ο παιδόφιλος του Κολωνού

Η σύζυγός του είναι διαμερισματική σύμβουλος στην Αθήνα και μέλος του Δ.Σ. του Δημοτικού Βρεφοκομείου Αθηνών

Φρικτές λεπτομέρειες από τη δράση του 53χρονου, δήθεν φιλήσυχου οικογενειάρχη «υπεράνω υποψίας», ο οποίος κατηγορείται ότι βίαζε τη 12χρονη κόρη της υπαλλήλου του και ανέβαζε το αρρωστημένο υλικό στο διαδίκτυο για να βρίσκει διεστραμμένους «πελάτες» για το άτυχο κοριτσάκι βλέπουν το φως της δημοσιότητας, λίγες ώρες προτού ο ίδιος περάσει το κατώφλι του ανακριτή για να απολογηθεί.

φ4 ΜΕ ΠΛΕΥΡΗ

Σύμφωνα με νεότερα στοιχεία που προκαλούν ανατριχίλα, ο κατηγορούμενος Η.Μ., ιδιοκτήτης αποθήκης χαρτικών στον Κολωνό, εξέδιδε το κοριτσάκι μέσα σε αυτοκίνητα για 50-70 ευρώ!

φ3 ΜΕ ΣΑΜΑΡΑ
Οπως έγινε γνωστό, ο αρρωστημένος 53χρονος, ο οποίος ήταν γνωστός «γαλάζιος» στην περιοχή του, με γνωριμίες στα υψηλά κλιμάκια (σ.σ: η σύζυγός του είναι εκλεγμένη διαμερισματική σύμβουλος του Δήμου Αθηναίων και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Δημοτικού Βρεφοκομείου Αθηνών), είχε γνωρίσει τη 12χρονη από τη μητέρα της, η οποία δούλευε στο κατάστημά του ως καθαρίστρια για να συντηρήσει τα εννέα παιδιά της! Κατά τις ίδιες πληροφορίες, η ανήλικη έκανε βοηθητικές δουλειές στο μαγαζί του 53χρονου για να βγάζει το χαρτζιλίκι της και να βοηθάει οικονομικά την οικογένειά της.

Διαβάστε επίσης: Ξέσπασε η Σκορδά on air: «Δεν ξέρουμε πια πού ζούμε, ποιοι είναι οι άνθρωποι που συναντάμε στον δρόμο»

φ5 263758454 5228353637192507 4767397433920292379 n

Το κουβάρι της φρικιαστικής ιστορίας, που αδυνατεί να τη χωρέσει ανθρώπινος νους, άρχισε να ξετυλίγεται έπειτα από έρευνα της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων στο εμπορικό κατάστημα του 53χρονου στον Κολωνό. Είχε προηγηθεί επίσκεψη της 12χρονης σε φιλικό σπίτι, όπου δεν σταμάτησε λεπτό να ασχολείται με το κινητό της, με αποτέλεσμα να κινήσει υποψίες. Οταν ενημερώθηκε η μητέρα της, της ζήτησε επίμονα να της αποκαλύψει τι συμβαίνει, με το παιδί να προχωρά στις ανατριχιαστικές αποκαλύψεις! Το ακόμα πιο σοκαριστικό είναι ότι ο 53χρονος πατέρας ενός παιδιού είχε κάνει… πλύση εγκεφάλου στην ανήλικη, καθώς θεωρούσε πως όλο αυτό που της συνέβαινε ήταν φυσιολογικό! Αλλες πληροφορίες αναφέρουν ότι απειλούσε με όπλο τη 12χρονη, λέγοντάς της ότι εκείνη και η οικογένειά της θα πεθάνουν επειδή δεν θα είχαν να φάνε.

«Δεν θα έχετε να φάτε γιατί εγώ σας δίνω λεφτά. Θα πεθάνετε από την πείνα, αν δεν κάνεις ό,τι σου λέω!» φέρεται ότι έλεγε στο τρομοκρατημένο κοριτσάκι. Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι ο παιδόφιλος του Κολωνού βίαζε την ανυπεράσπιστη μικρούλα από τον Απρίλιο ως τον Αύγουστο του 2022 και, μάλιστα, κατέγραφε σε βίντεο όσα φρικτά έκανε! Στη συνέχεια, μέσω ενός ψεύτικου προφίλ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης «ψάρευε» πελάτες για την ανήλικη. Διαπιστώθηκε, ακόμα, πως τα ραντεβού κλείνονταν στο μετρό Σεπολίων και ως τόποι συνεύρεσης επιλέγονταν συνήθως τα αυτοκίνητα των παιδόφιλων ή ένα δωμάτιο σε περιοχή της Αθήνας, η οποία δεν έχει προσδιοριστεί μέχρι στιγμής! Το κοριτσάκι φέρεται ότι είχε έρθει σε επαφή με 10-15 άνδρες, ηλικίας μεταξύ 30 έως 50 ετών, κάποιοι εκ των οποίων της είχαν πει «είσαι πολύ μικρή, να προσέχεις»!

Ενας εξ αυτών, ηλικίας 42 χρόνων, αναγνωρίστηκε από το παιδί και συνελήφθη, με τις αστυνομικές Αρχές να προχωρούν στην κατάσχεση του φορητού υπολογιστή του και δύο USB που βρέθηκαν στην κατοχή του. Ο ίδιος παραδέχθηκε στους αστυνομικούς πως είχε έρθει επανειλημμένα σε σεξουαλική επαφή με το κοριτσάκι, με συνέπεια να σχηματιστεί σε βάρος του δικογραφία για γενετήσια πράξη με ανήλικο έναντι αμοιβής κατ’ εξακολούθηση. Σήμερα θα οδηγηθεί στον ανακριτή για να απολογηθεί μαζί με τον 53χρονο οικογενειάρχη – μαστροπό, ο οποίος κατηγορείται για βιασμό ανηλίκου κατ’ εξακολούθηση, διακεκριμένη περίπτωση κατάχρησης ανηλίκου από πρόσωπο που δέχεται τις υπηρεσίες του ανήλικου κατ’ εξακολούθηση, κατάχρηση ανηλίκου, διακεκριμένη περίπτωση πορνογραφίας ανηλίκων, διακεκριμένη περίπτωση μαστροπείας με χρήση ηλεκτρονικών μέσων επικοινωνίας, γενετήσια πράξη με ανήλικο και παράνομη βία σε βάρος ανήλικου. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 53χρονος, ο οποίος ήταν και βαθιά «θρησκευόμενος», αναμένεται να αρνηθεί τις κατηγορίες, υποστηρίζοντας πως έπεσε θύμα πλεκτάνης, και ότι το κορίτσι γύριζε μόνο του τα βίντεο και του τα έστελνε! 

Η είδηση της σύλληψής του για μια τόσο ειδεχθή πράξη έπεσε σαν κεραυνός στην ήσυχη γειτονιά του Κολωνού, όπου διατηρούσε το κατάστημά του. «Είναι οικογενειάρχης, έχει καλό όνομα και κατάστημα. Το κορίτσι το βλέπαμε εδώ στη γειτονιά, στο μαγαζί του. Το βοηθούσε διότι είναι από πολυμελή οικογένεια. Εχουμε πάθει σοκ στο άκουσμα της είδησης… Πέφτω από τα σύννεφα σε περίπτωση που ισχύει κάτι τέτοιο» ανέφερε ένας γείτονας του 53χρονου, που, σύμφωνα με μαρτυρίες άλλων περιοίκων, έτρεφε αγάπη για τα όπλα ρεπλίκες και διατηρούσε συλλογή. Μετά την έρευνα της Αστυνομίας στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο πιστόλια, 572 φυσίγγια, 21 μαχαίρια, μία ξιφολόγχη, καθώς και δύο φορητοί υπολογιστές και σκληρός δίσκος.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«TV Queen»: Το νέο ξινό φρούτο που σερβίρει στο Open ο Νίκος Κοκλώνης

Aυτό το ριάλιτι δίχως άλλο μόνο ο... Μένιος Φουρθιώτης...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Ο Ιωσήφ αντικρίζει πρώτη φορά τον Σίμο

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Αυστραλία: Ψάρι «λαχνός» αξίας 930.000 ευρώ

Φτωχαδάκι ψαράς στην Αυστραλία έκανε την τύχη του καθώς...

Οσα θαυμαστά συμβαίνουν στο δωμάτιο του Δημήτρη Κόκοτα στο «Γεννηματάς»

Αχτίδες «αναστάσιμου φωτός» έχουν αρχίσει να πλημμυρίζουν εδώ και...

Η κόκα του Πειραιά και η ενέδρα θανάτου σε εστεμμένη κούκλα

Την ώρα που η παγκόσμια κοινή γνώμη προσπαθεί να...

Εξιχνιάστηκε η δολοφονία του συνταξιούχου στη Σάμο!

Επειτα από σχεδόν 21 μήνες εξιχνιάστηκε από την Αστυνομία...

Απόπειρα δολοφονίας αρχινονού έξω από την πίστα της Λιόλιου

Σε διαρκή πόλεμο για την ηγεμονία της νύχτας βρίσκεται...

Δύο ομοφυλόφιλοι επιδόθηκαν σε σεξουαλικές πράξεις σε προαύλιο εκκλησίας τη Μ. Τετάρτη

Ούτε ιερό ούτε όσιο δεν είχαν δύο ομοφυλόφιλοι άνδρες,...